Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרה הוא בנורוגיה ולא בקנדה.

כנראה הוא הראה לעיריה את הערכת השמאי מהתיקון שיעלה לעיריה עקב הנזק שיגרם לאוטו מפסי ההאטה, והם מהר מאוד הסירו אותם :).

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

פשש , יפה , אז יוצא שהיום צריך לקנות רכבים מהסוג הזה ובעזרתם לשנות את צורות הכבישים לטובה (לבעלי אותן המכוניות כמובן) , חחח .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

איך יוצא שאני תמיד שומע את הסיפורים ההזויים האלה או מנורווגיה או מבריטניה?!

מעניין איך הוא הצליח בכלל לשכנע אותם. בטח יש לו איזה שהם קשרים בעריה שמה, או שפשוט ממש מטומטמים שם.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

כל הכבוד לעיירה הקטנה ששיתפו פעולה :-)

סוקרנתי - כל אותם ישראלים בעלי פרארי/מזראטי, איך מתמודדים עם הכבישים המשובשים וההרים האלה בשם "פסי האטה"?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה עוד כלום, במקסיקו סיטי יש פסי האטה שגם מאזדה 3 לא עוברת מעליהם!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ופסי האטה בישראל חסר? יש באמפרים שיכולים להעיף פנסים מרוב הגובה שלהם, ממה שידוע לי אין תקן לגובה הבמפרים בישראל בכלל.

מה שכן עדיין לא שמעתי על ישראלי שבגלל הרכב שלו הורידו פס האטה.

Opel Adam S 2017

פורסם
המקרה הוא בנורוגיה ולא בקנדה.

הסירו אותו.

תיקון קטן- למיטב הבנתי, הוא לא הוסר, אלא רק הונמך.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

למען האמת אני די מופתע מזה שאין תקן לגובה הבמפרים בארץ. אני אומר את זה גם בציניות וגם ברצינות

כי מכון התקנים בעלי התקן הכי חכם והכי טוב, יותר טוב מתקן ארופאי ואמריקאי ושניהם ביחד ואפילו יותר טוב מתקן צבאי בין לאומי!

הם חייבים תקן משלהם!

אבל לבמפרים אין תקן? ממש מוזר,מישהו שם ישן...

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אין שום תקן למרבה הצער. ועד שלא נעשה נזק שכואב לעירייה בכיס, לא משנים אותם בכלל. יש כביש בירושלים שהיו בו באמפרים בגובה של גבעה בינונית. כל רכב שהיה עובר היה צריך להגיע לעצירה מלאה לפני שהוא מתחיל את הטיפוס (או שהנהג היה מסתכן בגב שבור, במקרה הטוב). מתישהו התושבים התלוננו בגלל הפקקים העצומים שנוצרו שם, ואז גילחו איזה 5000 מטר בלי להגזים מהגובה שלהם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש אחד כזה בשכונות שלי פה במזרח ראשון לציון, ליד רחוב זאב, במפגר (נשמע יותר טוב), שעשו אותו בעצם שניים מחולקים, זאת אומרת שעשו אחד, שכנראה לא יצא טוב, ואז החליטו להוריד חצי ממנו ולהשלים בעוד אחד.

התוצאה, במפר בצורה של אוזן, אתה בעצם עובר על אחד שהוא שניים ומקפיץ לך את כל הרכב, אני עוד נוהג בסופר לנסר שככה או ככה המתלים שלה גרועים, מרגיש כאילו אני נוסע על דיונות.

Opel Adam S 2017

פורסם

מצטער לפוצץ לכם את הבועה אבל דווקא יש תקן לפסי האטה אבל כרגיל אף אחד לא שם על זה וכל קבלן בונה איך שבא לא. ותאמינו לי נסעתי על אחד שנראה תואם לתקן, אולי עדיף שכך המצב. היחידים שיותר גרועים זה הצהוב\שחור שיש בחניונים והדוקרנים החד כיווניים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

שיבוא לעיריית באר שבע, אם אין לך לנד-קרוזר או האמר, סימן שאתה רואה אורטופד פעמיים בשבוע.

באמפרים ניחה, הבעיה זה הבורות.

יפה שמתחשבים שם באנשים.

לדעתי זה לא בעיה של העירייה, אם זה מקום שיש בו הרבה ילדים קטנים שהולכים לבית-ספר לדוגמא, והבאמפרים מגנים עליהם, אז הוא יכול לקנות איזה רכב שהוא רוצה, קודם כל ההולכי רגל.

• תוכן חדש...