Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל כל פעם שאני נתקל בבמפר חדש שמוצב במיוחד באיזורים חדשים, ועולה עליו לראשונה אני יורד לבדוק שזה לא קילף לי חצי רכב ממתחת, הם עושים הרים באמצע הכביש לא במפרים.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
כל הכבוד לעיירה הקטנה ששיתפו פעולה :-)

סוקרנתי - כל אותם ישראלים בעלי פרארי/מזראטי, איך מתמודדים עם הכבישים המשובשים וההרים האלה בשם "פסי האטה"?

יש להם lift system שמרימה את הפרונט, הם מסודרים.

אני לעומת זאת עם האלפא הנמוכה חייב להגיע להרי ההאטה שהתקינו ברחבי העיר שלי במהירות אפס אחרת אני מגרד את הטמבון הקידמי.

פורסם

amiger, אותה בעיה :cry: בחניונים עם דוקרנים אני שומע את הדוקרנים חורטים לי על הלמטה של האוטו גם במהירות אפס

כבישים טיפה משובשים גם כן מרגישים את המיגון למטה צועק ובאמפרים מסויימים גם במהירות אפס עושים כואב על הלב :evil:

החיים לא קלים עם 19" ורכב סופר נמוך (במקור).

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

לא נראה לי שיש קשר בין הון לשלטון, מכיוון שעיריית הרצליה הציבה לא מזמן כ- 9 פסי האטה שוברי שלדה ברחוב הראשי של השכונה היוקרתית בעיר- הרצליה פיתוח.

פסי ההאטה החדשים בנויים אספלט (לא לבני בטון אדומים כמו בשאר העיר), הם מאוד גבוהים ולא אחידים, דהיינו צריך ממש לזחול עם הרכב כדי לעבור אותם יחסית בשלום, זאת תוך הרבה ביטויים ציוריים. :bad-word:

בנוסף, גם בכפר שמריהו המצב לא משיהו. ברחוב הראשי של הכפר יש לא מעט פסי האטה שבנויים באופן מזעזע ושוברים את הגב.

זמין 8)

פורסם

משנה לשנה הפסי האטה נהיים גבוהים יותר בגלל ג'יםים , רק שכנראה מישהו בעריות שוכח שעדיין יש רכבים "רגילים"

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

סוקרנתי - כל אותם ישראלים בעלי פרארי/מזראטי, איך מתמודדים עם הכבישים המשובשים וההרים האלה בשם "פסי האטה"?

אכן כמו שציינו יש אופציה לרכוש את הרכבים האלה עם מערכת Lift לפרונט או לכל ארבעת הגלגלים, זה לא מגיע כסטנדרט ויש בעלי רכבים שלאחר מכן מצטערים על כך.

הרכבים המיוחדים שראיתי סובלים הכי הרבה פעמים מבעיות גובה היו דווקא דגמי פורשה 911 הקיצוניים יותר (GT3 וכו׳) ששם יש ספליטר מאוד ארוך ונמוך בפגוש הקדמי וזה מגרד כמעט כל דבר שיש בכביש, סוג של שופל קטן :lol:

ברכבי פרארי ומזראטי לא נתקלתי בגירודים מיוחדים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...