Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לסבא שלי יש אופל אסטרה והוא רוצה מחר לנסוע למוסך בשביל לתקן כל מה שלא בסדר לקראת הטסט בחודש הבא.

אז יש לי כמה שאלות:

1. המאורר של הרדיאטור ממש קטנטן יחסית לרכבים אחרים ,ראיתי אופל משנת 94 ידני 1.4 עם מאורר הרבה יותר גדול אפילו לאחי בקליאו 1.2 יש מאורר הרבה יותר גדול. אין בעיות של התחממות אבל כשהאוטו עומד לדוגמא הרבה זמן בחום וברמזור(הרכב אוטומט -סבא מה לעשות...:| ) המים מתחממים אבל לא מגיעים לקו האדום, אז המאורר נדלק ומקרר קצת אף פעם לא קרה שהמים הגיעו ממש לקו האדום ,אבל בכל זאת בכל המכוניות אני רואה שמד הטמפרטורה מגיע בערך ב90 מעלות ולא יורד וגם לא עולה אצל סבא זה כל הזמן עולה ואיך שהמאורר נידלק יורד קצת ואחר כך שוב עולה(אולי הטרמוסטט לא משהו? יש שם קצת קורוזיה אני חושב). בכל מיקרה יש אפשרות להחליף למאורר יותר גדול? זה יהיה סיפור? זה דווקא נראה פשוט ובטח גם זה די זול

2. הגיע הזמן להחליף את האנטי פריז אז סבא שלי שלא מבין בזה קנה איזה נוזך ירוק ב 20 שקל. הנוזל הזה יהיה פחות טוב? מכיוון שאני תמיד מבקש שיחליפו לי במוסף, אני לא קונה אף פעם לבד את האנטי פריז. האם להגיד לו שיבקש במוסך שישימו לו אנטי פריז שהיצרן ממליץ עליו? ומה המחירים שלהם פחות או יותר?

3. כשלקחתי את האוטו שלו לסיבוב הברקסים שלו לא משהו , ז"א הם עוצרים אין בעיה,אבל בכל זאת יש את התחושה הזאת שזה לא מספיק חזק. גליתי שהוא אפילו לא זוכר מתי הוא החליף נוזל בלמים :) אז גם את זה הוא יחליף... גם מה המחיר של זה ערך?

4. איך לדעת שהבלמים טובים? מכיוון שבמוסך שמורשה הם לוקחים את הרכב ואתה לא יודע מה הם עושים איתו לכן אם נשאל אותם אם צריך להחליף בלמים הם יגידו שכן גם אם לא. איך אפשר לבדוק לבד אם הבלמים מקדימה עדיין טובים והתוף מאחורה.

סליחה על הסיפור הארוך :roll:

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אני יכול להמליץ לך על בלמים מצויינים אבל טיפה יקרים, מדובר בבלמים מסוג ATTE שעולים בסביבות 170 עד 180 שקל....יקר אבל שווה כל שקל...

עכשיו חזרנו מהמוסך אני ממליץ עליו בחום (לפי שיש רכב UMI) מרחובות טיפול אישי ומסור ואין את האנשים האלו שאומרים:"אחי, נחליף לך את זה,את זה ואת" ובורח ולוקחים ממך כסף ואתה לא יודע על מה. פה אתה משאיר את האוטו מתקשרים הבייתה אומרים מצאנו את זה האם אתה רוצה לתקן? בסיום מסבירים לך מדוע הוחלף כל חלק ואם אתה רוצה אתה יכול לקחת את כל החלקים הבייתה

הדברים שהוחלפו:

עבודות

נוזל בלמים + בד' בלמים

טיימינג

צינור דלק(שכבר סיים את חייב ועמד על סף התפוררות)

אנטי פריז

חריטת דרמים-100 ש"ח

החלפת רצועת טיימנג+משאבת מים+מותח(מה זה "מותח"?!)-362 ש"ח

החלפת רפידות+צלחות קידמיות-181 ש"ח

החלפת משאבות+נעלי בלם אחורי-271 ש"ח

החלפת טרמוסטט-72 ש"ח

החלפת צינור דלק-54.30 ש"ח(זה נראה לי מוגזם! הצינור נימצא כמעט בחוץ זה בידיוק שתי דקות להחליף אותו!)

חלקים

P סט רפידות בלם אסטרה-209.80 ש"ח

C נעלי בלם אחורי- 169.50 ש"ח

C צלחת בלם קדמית זוג - 350 ש"ח

C מש' בלם גלגל אחורי- 80.50 ש"ח

OIL נוזל בלמים DOT-4 ש"ח 20

C משאבת מים(מבצע קיץ)-מה זה מיבצע קייץ?? יש גם מבצע סוף עונה??? - 247.20 ש"ח

P טרמוסטט(קטן)- 94.50 ש"ח

P אטם טרמוסטט- 18.40 ש"ח

T נוזל קירור(גלון) - 60 ש"ח

X מותח רצועות טימינג- 539.50 ש"ח

X צינור דלק - 50 ש"ח (על צינור בעורך חצי מטר בלחץ!)

P רצועת טימינג אסטרה - 161.70 ש"ח(רגע, אז מה זה בעצם מותח רצועות טימיג שהמחיר הוא 539 ש"ח???)

כל זה כולל עבודה ומע"מ יצא :3654 ש"ח

:x הלכו שיעורי הנגינה ! חחחח סתם:-)

א. המחירים סבירים, נכון?

:roll:

ב. אם מישהו רוצה לצטט את זה, אז בבקשה מה שלא צריך לצטט תמחקו כי כל ציטוט יתפוס דף שלם.

ג. אולי כדאי לשים בדביק מחירים של כל מיני חלקים של הרכב?

לדוגמא זה ילך לפי האלף בית: אופל: וכל מי שיודע את החלקים של אופל ומחירהם

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

דווקא לי וגם לחבר שלי יש התרשמות לא טובה מהמוסך של UMI ברחובות. המחסנאי שם נותן יחס מזלזל ונותן רמזים שצריך לשלם "מתחת לשולחן".

אני לא הסכמתי שיטפלו ברכב שלי במוסך וגם חבר שלי לא הסכים אחר שקיבל יחס דומה. אולי כל שאר העובדים ישרים ומקצועים, אבל כשנתקלים בתפוח רקוב אחד זה מוריד את החשק לעשות עסקים עם כל ארגון.

פורסם

אני חושב שעכשיו האוטו מוכן לטסט... :)

לגבי המחירים - נראה לי שהמחירים לא הכי זולים אומנם - אבל אם זה מוסך של UMI, מורשה ושל היבואן אז כן - המחירים נראים לי די סבירים (ואני מדבר בתור לקוח של צ'מפיון...אז נראה לי שזה די ממוצע פלוס).

התרשמתי שעשו יישור קו רציני... :-)

ואני מעדיף לשלם הרבה עבור עבודה שאני מרוצה מהאיכות שלה.

חג שמח!

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...