Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 205 גריפי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיגו 205 גריפי קיבלה את שמה בזכות הייחודיות שלה . היא כולה ירוקה ( גם מביפנים) והגלגלים שלה שחורים.

מישהו מכיר את הרכב ? יודע אם אי פעם הייתה כזאת בארץ? מישהו יכולת להיות ייבא כזאת לארץ?

כל מידע התקבל בברכה :-o

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תיקון קל, מבפנים היא שחורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלום

זה גריף ולא גריפי. בעצם זאת הייתה 205 GTI אבל ברמת גימור "יוקרתי". אם מושב עור וכו'...

על בסיס 1.9

במקום הפס האדום הוא בניקל והשטיח הפנימי אפור.

עד כמה שידוע לי לא הייתה כזאת בארץ

פורסם

peugeot 205 griffe זהו השם של הדגם ליתר דיוק.

היא לא ירוקה לגמרי, פשוט צבועה במין ירוק מטאלי (דוחה), ובנוסף כמה עיטורים ירוקים ופס ניקל במקום אדום בדגם ה-GTI ה"רגיל". זה לא משהו כ"כ מיוחד, זה בסה"כ 205 GTI מדגם 1.9 בירוק.

עד כמה שידוע לי, היתה/יש אחת (לפחות) כזו בארץ.

אבל נראה לי יותר פשוט לקנות רגילה ולצבוע אותה. (לא ממליץ! לדעתי זה הרס של רכב מדהים)

אין פה אבזור יותר מה-GTI, גם ריפוד עור מלא היה אופציה ל-GTI.

יש דגם עם אבזור מאד מכובד אבל הוא נמכר רק בגרמניה, ושמו הוא ג'נריישן.

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

ItamaR4 GTL אתה יכול להראות לי תמונה. של זאתי שבארץ ותמונה של הדגם היותר מפואר זאת שנמכרה רק בגרמניה ?

תודה

פורסם

אין 205 griffe בארץ.

יש כן 306 רולאן גרוס עם צבע דומה (ופנים לבן) וכמדומני היא מבוססת על 306 מנוע 1.8 ללא יומרות ספורטיביות, רק רמת גימור.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר(ב), כמו שסאן רוף מרחיב דעתו של אדם, מישוקים קלים מושחרים מרחיבים דעתה של המכונית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• אחראי פורום
פורסם

הג׳אנטים של ה-1.9 נשארו מהממים עד היום. במיוחד בצבע הזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ככה היא נראית בפנים:

GRIFFE-11.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כך היא נראתה כשהיתה חדשה.

אחרי חמשה-שה נסיעות מצחיית לוח השעונים נשברה, והמשולש לכסף קטן במרכז הדש בורד קיפץ ממקומו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ItamaR4 GTL אתה יכול להראות לי תמונה. של זאתי שבארץ ותמונה של הדגם היותר מפואר זאת שנמכרה רק בגרמניה ?

תודה

מצטער על הבילבול, הדגם המפואר הוא peugeot 205 gentry. הוא נמכר גם בבריטניה אך ללא מזגן.

לגבי הגריף, אין לי תמונה, אני זוכר שראיתי אותה לפני בערך שנתיים. (יכול להיות שזאת GTI או TOP XRI שנצבעה בצבע הזה, לא יכול להבטיח דבר.)

Photo 016.jpg

3128726.jpg

8022843803_7b8e4871f6_z.jpg

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

• תוכן חדש...