Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל זה הכל כדי לעצבן את סמיגול...אה, אופס! את סיני כמובן...:-D

אל תתן לו את הקטום!)

סמיגול ??????

למרות הדמיון... אם תפרק את סיני לחלקים תוכל להרכיב חזרה מהם צבא

שלם של סמיגולים... רק מהכרס אפשר להרים צבא מתחרה לצבא האופל.

לתת לו את ה.ק.ט.מ ???

השתגעת ?

וכי אתה היית מוסר את פוגי שיסתובב בבית גידול של אמסטפים ???

אלפרדו... בקרוב... בירות, סטייקים, חוף ים. אתה זוכרת ? כן ?

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
אם תפרק את סיני לחלקים תוכל להרכיב חזרה מהם צבא

שלם של סמיגולים... רק מהכרס אפשר להרים צבא מתחרה לצבא האופל.

:-D LOL :-D

הרגתם אותי שניכם....הוא עם ה"מיי פרשס" שלו ואתה עם ה"משחק באש" שאתה עושה מול סיני...שכחת איזה גורילה הבן אדם ?

שלא ירד עלייך קראטקה פתאום...:-D

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

פעם גורילה... פעם סמיגול...

ממש גן חיות. (וזה לגיטימי שמדברים על סיני, לא?)

:-)

------------------

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

לסמיגול יש סבלנות מייי לורד, ואל תשכח שסמיגול יכול לשלוח 2 ילדים עזה, סליחה 2 מצבא האופל שלו, שיעלימו לך את הק. ט. מ ( אוווווווווווווו מייייייייייייייייי פרשס), ואת הימהה עם הבולמים, ובתור טיפ יביאו לי גם את המסיכה שמצאת באי ביי בשקל וחצי.

ודרך אגב יש לי קרבורטור לק. ט. מ, ( אוווווווווווווווווווווו מייייייייייייי פרשססססססס).

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
לסמיגול יש סבלנות מייי לורד, ואל תשכח שסמיגול יכול לשלוח 2 ילדים עזה, סליחה 2 מצבא האופל שלו, שיעלימו לך את הק. ט. מ ( אוווווווווווווו מייייייייייייייייי פרשס), ואת הימהה עם הבולמים, ובתור טיפ יביאו לי גם את המסיכה שמצאת באי ביי בשקל וחצי.

ודרך אגב יש לי קרבורטור לק. ט. מ, ( אוווווווווווווווווווווו מייייייייייייי פרשססססססס).

:-D הרגת אותי...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

סמיגול שוכח איפה מאסטר גר ?

פה בצ'כונה, אם רואים איזה שני טרולים חשודים מסתובבים, ישר שולחים בהם שני חיצים

בצורת אמסטפים נוטפי ריר... או שבודקים מי חזק יותר, הם או סכיני מטבח.

מעל למאסטר גר גאנדלף מזדקן שמצליח לשמור על עירנותו בכל ביקור של כל

פיסח בחצר השדון. אחלה אזעקה. השופר של בורומיר קטן עליו.

מאסטר העביר לו תדריך היום לגבי שליחי האופל הצפויים ולגבי מיקומו של מיייי פרשססס...

גאנדלף נכנס למצב כוננות ויידע את השכונה על העניין. אחד הלוחמים בקצה הרחוב

הודיע שהוא מביא שני מאסטינו במקום האמסטפים העגלות שלו...

שלח לחמך על פני המים סמיגול היקר... גאנדלף ולגולאס שומרים על השדון ומיייי-פרשססס..

:-)

------------------

------------------

• תוכן חדש...