Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגניב, אני שונא את החרא של הציפורים הכי הרבה, באינפיניטי אם הייתי משאיר אותו שבוע וקצת אז אחרי שטיפה היו נשארים לי כתמים בצבע. היונדאי מקבלת יחס לא רע, כמעט חודשיים עם הרכב וכבר שטפתי אותו פעמיים מבחוץ ואפילו ניקיתי את הזבל מבפנים פעם אחת :)

באבן יהודה יש המון סטלנים, היה כייף לגדול שם לפני שני עשורים, וואו אני מרגיש זקן!

haters will hate

פורסם
מגניב, אני שונא את החרא של הציפורים הכי הרבה, באינפיניטי אם הייתי משאיר אותו שבוע וקצת אז אחרי שטיפה היו נשארים לי כתמים בצבע. היונדאי מקבלת יחס לא רע, כמעט חודשיים עם הרכב וכבר שטפתי אותו פעמיים מבחוץ ואפילו ניקיתי את הזבל מבפנים פעם אחת :)

באבן יהודה יש המון סטלנים, היה כייף לגדול שם לפני שני עשורים, וואו אני מרגיש זקן!

איפה אין סטלנים??

how it's like to drive :twisted:

פורסם

זה לא קשור לפיג'ו או לכל רכב אחר. הפיטריות שרואים בלכה הן מהשמש. תופעה מוכרת בישראל החמה. בגלל זה עדיף צבע בהיר לרכב. הפירות שרואים על הרכב הם של פיקוסים. זה עניין אחר והם אכן חומציים וגם חביבים מאוד על עטלפים שמטיחים אותם על קירות ואז מוצצים את הפרי המנופץ. לגבי הצואה שלהם ובכן זאת לא צואה אלא לשלשת כי בניגוד ליונקים, השתן והצואה יוצאים ביחד מאותו חור (כמו גם הביצה) ולכן היא מאוד חומצית. מי שמחנה את הרכב שלו מתחת לעצים ובעיקר פיקוסים, שלא יצפה לשום דבר אחר מלבד תמונות כאלה.

פורסם
למה איזה חיים לנו יש בדיוק??

חונים בסוף העולם, רודפים אחרי הצל, עסוקים בלכסות את הרכב, ושוטפים רק עם סבון משובח ורק עם כפפות משי..

לפעמים אני מתגעגע לסוויפט 93 ז"ל..

ביום שאני אחנה בין שתי מכוניות (בלי החשש לדפיקת דלתות), אבין שהתבגרתי :).

פורסם
ביום שאני אחנה בין שתי מכוניות (בלי החשש לדפיקת דלתות), אבין שהתבגרתי :).

אל תדאג, השריטה מספיק עמוקה שתמנע ממך לעשות את זה גם כשתתבגר :wink:

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
מי יותר דפוק, בעל הרכב, או אני שרוצה לטפל לו ברכב חיצונית :screwy:

אתה יכול לטפל קודם בשלי?

אני צריך לשטוף את האוטו, אין לי עצבים לעשות את זה עצמאית, וחבל על ה20 שקל לשטיפה במכונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה לא קשור לפיג'ו או לכל רכב אחר. הפיטריות שרואים בלכה הן מהשמש. תופעה מוכרת בישראל החמה. בגלל זה עדיף צבע בהיר לרכב. הפירות שרואים על הרכב הם של פיקוסים. זה עניין אחר והם אכן חומציים וגם חביבים מאוד על עטלפים שמטיחים אותם על קירות ואז מוצצים את הפרי המנופץ. לגבי הצואה שלהם ובכן זאת לא צואה אלא לשלשת כי בניגוד ליונקים' date=' השתן והצואה יוצאים ביחד מאותו חור (כמו גם הביצה) ולכן היא מאוד חומצית. מי שמחנה את הרכב שלו מתחת לעצים ובעיקר פיקוסים, שלא יצפה לשום דבר אחר מלבד תמונות כאלה.[/quote']

עטלף הוא יונק ולא מטיל ביצים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
בבקשה לא לפרסם את התמונה בפורום דיטיילינג.. אנשים יקבלו שם שבץ.

בהחלט החסרתי פעימה כשראיתי את התמונה הזאת:arrow:

• תוכן חדש...