Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה JBL GTO1204BP

123bar
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכר את הסאב JBL GTO1204BP סאב באמת מומלץ למי שלא מכיר שילוב של עוצמה ודיוק מדובר בסאב מאוד נציל ומאוד מוזיקלי למי שמבין. בדיקה קטנה בזאפ תראה לכם שהוא עולה לא פחות מ1700 שקל חדש מהחנות (והוא שווה את זה).

הסיפור של הסאב שלי הוא כזה כרגע נמצאת אצלי התיבה של הסאב בלבד (תיבה יקרה מאוד) הסאב עצמו נשרף בגלל טעות שלי בכיוונים ושימוש שלו במגבר חזק ממנו בהרבה.

ברגע שיימצא קונה אני אלך לבחור שמוכר לי את האלמנט (הסאב בלי תיבה) ואני אכניס אותו לתיבה.

אני לא עושה את התהליך עד למציאת קונה כי אז הקונה לא ייהנה מהאחריות המלאה של המוכר.

זאת אומרת שמי שייקנה ממני את הסאב יקבל אותו חדש מהחנות מבלי יום אחד שימוש פלוס אחריות הדבר היחיד שיהיה משומש זאת התיבה ואין לכך שום משמעות במיוחד שמדובר בתיבה במצב חדש.

זה המספר שלי 0526433658 קוראים לי בר.

אשמח להצעות מחיר או בטלפון או בהודעה פרטית.

לא לשכוח שמדובר בסאב חדש עם אחריות שתקבלו ביום הקניה.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

מדובר בסאב באמת מצוין למי שלא שמע.

הסאב חדש לגמרי עם אחריות מיום הקניה ובמחיר נמוך משמעותית מהמחיר של סאב כזה באותו מצב (חדש).

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

• תוכן חדש...