Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סימן צהוב של מנוע בלוח השעונים ומדי פעם קופץ הסליל שאני חייב לכבות ולהניע את הרכב דיי מתסכל אולי מישהו מבין ? המשאבה עברה שיפוץ לפני שנתיים ב 4000 נימאס לי כבר להשקיע

פורסם

המשאבה משתגעת פעם תקינה ! פעם טורים עולים ויורדים ! פעם נדלק הסליל ואז צריך לכבות ולהניע

פורסם

זה קורה שאני בולם עם המנוע ! שאני שם קלאץ ובולם הכל בסדר ! מה שכן הטורים לא יציבים עולים ויורדים לעיתים ! אני ממש לא הולך לתקן ! חשבתי שאולי יש פטנט שאוכל לסדר בזול

פורסם
יש לי סימן צהוב של מנוע בלוח השעונים ומדי פעם קופץ הסליל שאני חייב לכבות ולהניע את הרכב דיי מתסכל אולי מישהו מבין ? המשאבה עברה שיפוץ לפני שנתיים ב 4000 נימאס לי כבר להשקיע

יש תיקון יחסית זול לחלק מהתקלות וכדי לדעת האם המשאבה מועמדת לתיקון הזה יש להכנס למורשה ולסרוק תקלות

• תוכן חדש...