Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש רכב , מנוע 1.4\1.6 .

התקציב עומד על כ60,000 K

אבל אני רוצה אוטו לא קטן (פונטו, קליו , קורסא)

אלא משהו בינוני (בלנו, סיוויק)

אני חייב שזה יהיה גיר אוטומטי.

למישהו יש המלצות על רכב טוב שאני יכול למצוא בסכום הזה מהשנים האחרונות?

תודה מראש.

יש מצב לגלידה?

פורסם

מאזדה 323 2000

פורד פוקוס 2001

סיטרואן קסארה 2000

הונדה אקורד 99

מאזדה 626 99

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

קודם כל וכמנהגי אני ממליץ מאד על הניסאן אלמרה זאת מניסיון אישי (2 מכוניות) ומניסיון של אחרים לרבות מידע ממשי על מידת אמינותן.

רכב 1600 אוטומטי,נוח יחסית,מחיר אטרקטיבי וביטוח זול לעומת המתחרות היפניות,אמינה ביותר (ללא תחרות) היא לא מבריקה בשום תחום למעט האמינות אך היא ללא ספק החבילה הטובה ביותר וסה"כ הקניה הטובה ביותר.

הקסארה היא סיפור אחר לגמרי,לא מדובר במכוניות מאותה "משפחה", הקסארה נהנית מהתנהגות ונוחות "אירופאיות" הרכב מציע גם הוא תמורה טובה למחירו אך לך ולדרישת הגיר האוטומטי שהצבת אין מה לחפש אצלה. הגיר האוטמטי של הקסארה אינו מוצלח ואינו מומלץ.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אוקיי תודה רבה ..

הניסאן באמת נראית אתרקטיבית מכיוון שאני מחפש רכב אמין רק ככלי תחבורה .

השכלתי!

יש מצב לגלידה?

• תוכן חדש...