Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אני מעוניין לרכוש לאימי אייפד ווייפיי שישמש אותה לצריכת תוכן (ספרים, סרטים ומוזיקה) ומשחקי פנאי.

למרות שהיא טכנולוגית בזכות עצמה אני מעוניין שלא להפגיש אותה עם טאבלטי אנדרואיד (ולא מעוניין לנהל דיון כאן בעד או נגד) אלא לתת לה אייפד פשוט להפעלה עם גישה לאייטיונז להורדת תכנים בתשלום.

האם אייפד זול ככל האפשר (דור ראשון) יענה על הדרישות מבחינת מ"ה, רזולוציה לסרטים ולקריאה, שימושיות וכדומה? האם יש מבצע מטורף שם אוכל למצוא במחיר נוח אייפד מתקדם יותר? האם קינדל יכול להיות אופציה מבחינת פשטות הפעלה ומחיר?

האם למישהו יש יד שניה למכירה? (מי שרלוונטי באלטעזאכן קיבל פניה)

תודה רבה,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מחזק - כל אייפד עם רטינה (דור שלישי / רביעי)

ההבדל לקריאה הוא שמיים וארץ.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חברים תודה.

האם יש הבדל משמעותי בין אייפד 3 ל-4 מבחינת השימושים שלעיל?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בשימושים שתיארת? שום הבדל.

בכלליות החומרה חזקה משמעותית (יותר מפי 2) אבל בקושי יש תוכנות שמנצלות את ההבדל.

(יש לי גם 3 פרטי וגם 4 כמכשיר עבודה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...