Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול בערב באמצע הנסיעה המנוע התחיל להתנהג מוזר ובכל עצירה מלאה הטורים קופצים בין 300 ל 600 סל"ד (נראה שהמנוע רוצה להיכבה ואז נותן קיק כל הזמן). הפסקת מיזוג אוויר וכו' כמעט ולא משפיע על התופעה והיא ממשיכה בכל עצירה. בנהיגה עצמה אין שינוי מורגש.

מה יכולה להיות הבעיה וכמה יעלה תיקון +- (רכב משנת 2000) ?

פורסם

יכול להיות צינורית ואקום קרועה ואולי גם סדק בצינור מהפילטר אוויר,

יכול להיות גם חיישן חמצן או מצערת מלוכלכת...

בכל מקרה צריך לבדוק, אם אין לך ניסיון פנה למוסך.

אם מדובר בצינור המחיר 100-300 שקל.

אם ניקוי מצערת- 250

חיישן חמצן כבר יגיע לאלפיה.

בהצלחה.

שי.

פורסם

שלום.

לא ניתן לאבחן את הבעיה דרך המסך של המחשב ולבדוק את רכבך.

אני משער מניסיוני ב"תקלות נפוצות" ברכב זה כי הבעיה באחד משני הסלילי הצתה.

ישנם 2 אופציות סליל תחליפי סיני בעלות של כ 300ש"ח

או סליל מקורי בעלות של כ 800ש"ח.

על אופציה 1 אל תעז ללכת במידה והסליל שבק אז אך ורק מקורי בלבד!.

פורסם

בסוף היה לי ביטוח, אז הזמנתי גרר, הגיע רכב שירות וישר הראה לי קרע בצינור אוויר למנוע. תוך שעתיים הגיע עם צינור חלופי והחליף אותו ציק צק. אין יותר רעש, נקווה לטוב. יצא 250 על החלק לא כולל עבודה (דא כמה הייתם נותנים על עבודה?)

פורסם

תנקה בית מצערת , תיקח ספריי קרבורטור תשפריץ לתוך בית מצערת וחכה כמה דקות , תעניה ותחזיק טורים בין 3000 ל4000 כדקה עם לא עזר תבדוק חיישני ווקום

אל תגידו לי מה לעשות אז אני לא אגיד לך לאן ללכת!!!!

פורסם
תנקה בית מצערת , תיקח ספריי קרבורטור תשפריץ לתוך בית מצערת וחכה כמה דקות , תעניה ותחזיק טורים בין 3000 ל4000 כדקה עם לא עזר תבדוק חיישני ווקום

קראת בכלל את הדיון לפני התשובה הזו ?

• תוכן חדש...