Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בשעה טובה קניתי סונטה 2009. מיד ביום הראשון שמתי לב למשהו בהגה כוח (מפתיע אותי שבקומפיוטסט לא קלטו את זה)

בנסיעה רגועה אין שום בעיה. אבל בסיבוב מהיר מרגישים ממש תקיעות בהגה כוח, קצת מפחיד האמת.

ביצעתי כרגע בדיקה עם המוסכניק שהוא גם חבר שלי ושמנו לב למשהו מוזר: כאשר עומדים בניוטרל ומעלים טורים ההגה ממש נתקע

ואי אפשר לסובב... מפחיד!

הוא ישאל מחר לגבי הנושא אך הייתי מעוניין לשמוע בנוסף דעה מיודעי דבר בפורום.

תודה מראש.

אלון

פורסם

אולי כשאתה מעלה את הסל"ד אז הרצועה מחליקה ואין תגבור הידראולי להגה.

תתחיל בלבדוק מה מצב הרצועה (עדיף להחליף לכל מקרה) וגם תבדוק מפלס נוזל הגה כוח.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

גם ללא תגבור הגה הכח, וגם שהרצועה מחליקה, אמור ההגה להסתובב , אם כי בקושי רב יחסית .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איך ניתן לדעת שהפולי תקין ?

האם יכול להיות מצב שהוא מסתובב והכל נראה תקין אבל הוא בעצם לא מסובב את המשאבה

(אולי "מחליק" לפעמים בטורים יותר גבוהים - אבל למראית עין רואים את החגורה מסובבת אותו)

תודה

• ספונסר פורום
פורסם
איך ניתן לדעת שהפולי תקין ?

האם יכול להיות מצב שהוא מסתובב והכל נראה תקין אבל הוא בעצם לא מסובב את המשאבה

(אולי "מחליק" לפעמים בטורים יותר גבוהים - אבל למראית עין רואים את החגורה מסובבת אותו)

תודה

כן,צריך לסמן אותו לכל רוחבו בעזרת טיפקס,ולבדוק לאחר נסיעה אם הקו עדיין שלם או הפך לשני קווים.

אורן

פורסם

אורן תודה רעיון טוב אני אנסה.

רק שאלה קטנה. הפולי מורכב משני חלקים? או חלק אחד והטיפקס יגיד לי רק אם החגורה מחליקה.

פורסם

פולי משאבת הגה כוח מורכב מחלק אחד.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• ספונסר פורום
פורסם
אורן תודה רעיון טוב אני אנסה.

רק שאלה קטנה. הפולי מורכב משני חלקים? או חלק אחד והטיפקס יגיד לי רק אם החגורה מחליקה.

הפולי מורכב משני חלקים במחוברים באמצע בעזרת גומי לשיכוך תנודות.

פולי משאבת הגה כוח מורכב מחלק אחד.

מדובר על פולי מנוע שמניע את הפולי של משאבת ההגה כוח.

אורן

פורסם

עדכון.

המשאבה פורקה ונפתחה, היו שם ממש חתיכות מתכת!!!

לא ניתן היה לשפץ. הוחלפה המשאבה למשאבה מפירוק ,ריקון שמן והחלפה.

הבעייה נעלמה.

תודה.

• תוכן חדש...