Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

הוצעה לי עבודה בעפולה, אני גר בחיפה, במסגרת העבודה עלי לנסוע לשם - לבלות שם כחצי שעה עד 40דקות - לחזור לחיפה, פעמיים בשבוע.

איזו דרך מומלצת?

מתי אין פקקים?

למי שיודע - כמה זמן נסיעה זה אורך? על פי וויז זה סביב ה50ק"מ.

תודה,

אוהד.

פורסם

עלה על כביש 75 (שאח"כ מתמזג עם כביש 70) מהצ'ק פוסט וסע כמה עשרות ק"מ עד צומת התשבי. בצומת התשבי קח שמאלה לכיוון כביש 66 וסע עליו עד צומת מגידו. בצומת מגידו פנה שמאלה לכביש 65 וסע עד הכניסה לעפולה. בכביש 66 וכביש 65 אין שום פקקים ואין שום מצלמות. המקום הקבוע של הניידות ממל"ז הוא אחרי עפולה ליד אזור מעונות הסטודנטים של המכללה אבל אתה לא תגיע לשם.

לא לפנות בשום אופן שמאלה בצומת העמקים לטבעון (כביש 75. אתה תמשיך עם כביש 70 עד התשבי) כי אז אתה תתקע בפקקי ענק עד צומת נהלל, וגם התנועה אח"כ על כביש 73 עד תל עדשים איטית יחסית. לגבי הכביש מהצ'ק פוסט עד התשבי לפעמים יש פקקים בגלל צומת העמקים הארורה בד"כ בשעות המועדות לפורענות. אני באופן אישי לא עמדתי בפקק כלשהו ב 8-9 חודשים האחרונים ואני נוסע 60 ק"מ ביום, 4 פעמים בשבוע כאשר ביום הנוסף נוסע לאזור נשר/צ'ק פוסט וגם שם לא עומד בפקקים.

פורסם

אחלה תודה על ההסבר המפורט.

כמה זמן נסיעה כל הסיפור הזה עלול לקחת לי?

איך אני מתכנן את כל זה בוויז?

תודה,

אוהד.

פורסם

הנסיעה צריכה לקחת לך עם הרמזורים ובלי פקקים סביבות השעה,קצת פחות.

לגבי תכנון - פשוט תזין בוויז את הכתובת אליה אתה צריך להגיע (או שם המקום עבודה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...