Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני שיפוץ הבית ומתכוון להחליף את כל החלונות/ויטרינות לפרופיל בלגי ברזל או אלומיניום.

הברזל הרבה יותר יפה, אלגנטי ועדין בעיני, אך חושש מבעיות עתידיות (חלודה, אטימות, בלאי וכיו'), ואני גם רואה שברוב הבתים מתקינים אלומיניום.

המחיר אינו מהווה שיקול. יש לי מספר הצעות מחיר והפער נסבל בעיני.

יש כאן מישהו שיכול לעשות סדר בעניין?

תודה מראש

פורסם

לדעתי ההצעות שקיבלת על האלומיניום גבוהות.

אני קיבלתי הצעות 5100, 4400, 4300 ש"ח ובסוף עשיתי ב-2700 בלבד.

האם מדובר על דירה או בית/דו-משפחתי?

משכנתא זה קל

פורסם

אני יודע, אני רק אומר שלפעמים אנשי האלומיניום זורקים מחירים גבוהים, סתם, ללא סיבה. כאשר המחיר "בפועל" נמוך כמעט ב100%. מה שמגדיל את הפער במחיר מול הברזל.

בבית קרקע הייתי עושה ברזל, או ברזל איפה שצריך (ובשאר אלומיניום).

משכנתא זה קל

פורסם

יש לך ניסיון עם ברזל?

מבחינת יופי אין ספק שהברזל מנצח בענק. מה שמטריד אותי הם התחזוקה והעמידות שלו לאורך זמן.

אגב, מה עשית ב-2700 ש"ח?

פורסם

לצערי לא.

אבל מבחינת יופי, זה עשרות מונים.

עשיתי 2 מונובלוקים של פחות מ-1 מ"ר כל אחד שהחליפו חלונות עץ ישנים וארגז תריסי גלילה עץ בולט.

משכנתא זה קל

פורסם

אני עשיתי בכל הבית חלונות בלגיים גדולים , האמת שבתור גבר לא ראיתי את הסיבה להשקיע כל כך הרבה בחלון , אבל החברה לחצה.

אין שום בעיות של חדירת מים חלודה או בלאי .

דווקא אצל חברים שעשו חלונות אלומניום סטנדרטים נתקלתי ביותר בעיות וובעלי מקצוע פחות מקצועיים .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...