Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשותי פאסאט 2007 מנוע 2.0 FSI עם 53,000 אלף קילומטר .

התקשרתי למוסך באיזור שלי ( באר שבע ) ורצו על כל פלאג של 170 שקל של NGK .

פירקתי את הפלאג מהאוטו והוא נראה כך (מצורף קבצים )

נכנסתי לאתר של NGK רשמתי פאסאט 2007 והזמנתי את הפלאגים האלו :

NGK PFR7S8EG 1675

אני יודע שזה שטות לשאול אחרי שזה נקנה והורכב אבל הפלאג בנוי אחרת מהפלאג המקורי של האוטו .השאלה שלי האם זה בסדר ששמתי את הפלאגים האלו ? ( למרות שבאתר של NGK הם טוענים שאלו הפלאגים המתאימים )

תודה רבה מראש !

IMG_0029.jpg

פורסם

אם תסתכל טוה על הפלאג שפירקת תוכל לראות את הסוג הפלאג -מוטבע על בטבעת הגדולה- וץזמין כאלה באי ביי הוא בכל חנות חלפים.

בנוסף, אתה יכול להיכנס לאתר של NGK ובעזרת דגם המנוע - מופיע ברישיון הרכב- לראות את סוג הפלאג המומלץ.

אנדרי

פורסם

דגם המנוע הוא BVY

7742 PZFR5N-11T זה מה שמומלץ באתר של NGK

אלו הפלאגים המתאימים לו.

בכל אופן הדגם שדיברתי עליו NGK PFR7S8EG 1675 כבר מורכב באוטו. האם זה יכול לעשות נזק למנוע ?

כמה חבל שלא הסתכלתי לפי דגם מנוע.

פורסם
הפלג המתאים לרכב שלך הינו:

PZFR5N-11TG=מקורי שהגיע עם הרכב תוצרת NGK.

מק"ט VW =101 905 620

מאיפה המידע אם תוכל לגלות לי בבקשה.

ואם אתה יכול להתייחס גם לשאלה לעיל.

פורסם

הפלג מסוג PFR7S8EG שונה בהרבה מהפלג המומלץ על-ידי ייצרן הרכב PZFR5N-11TG.

מירווח האלקטרודה שונה, דרגת חום וגם מספר אלקטרודות ארקה.

פלג לא מתאים בהחלט יכול לגרום לבעיות במערכת ההצתה ולטווח הארוך גם נזק למנוע כתוצאה מצילצולים ושריפה לא מושלמת של התערובת.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא תמיד מה שרשום באתר של NGK הוא מה שמתאים בפועל.

לדוגמה ברכב שלי ניסאן אלמרה 2003 באתר של NGK רשום PLFR5A-11 ואילו בפועל מה שמתאים זה הפלאג BKR6E-11 שהוא יותר קצר. (הייתה לי חתיכת בעיה עם זה כאשר רכשתי את הרכב)

בעיקרון שניהם מתאימים לניסאן אלמרה אך בין השני 00-03 ל-03-06 יש הבדל במכסה שסתומים.

משום מה NGK לא מעודכנים.

• תוכן חדש...