Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב יד שניה, פוקוס 2.0L משנת 2007 עם ג'נטים 16". כרגע מותקנים על הרכב צמיגי Dunlop DZ 101 והם די רועשים. הפוקוס גם ככה לא הכי אטומה לרעשים ואני בא ממאזדה 3 ליסינג ככה שדי קשה לי עם תוספת הרעש. הייתי רוצה לטפל בנושא ולהתחיל בצמיגים שקטים יותר. לדעתי זו תהיה קפיצת המדרגה הגדולה ביותר בנושא לפני שהולכים על איטום וכאלה.

מה יהיה הצמיג השקט ביותר שאני יכול לקנות ושעדיין יחזיק לפחות 30 אלף ק"מ? המידה היא 205/55VR16.

תודה תודה.

פורסם

התבלבלתי, הצמיד שמורכב על הרכב כרגע הוא SP SPORT 01. הוא אמור להיות טוב לא? האם הוא נחשב שקט? רק כדי שאבין איפה אני עומד ברמת הרעש.

התקציב הוא 600-650 אם רמת השקט ממש תצדיק את זה... 500 אני יכול להוציא בטוח.

פורסם

היי, לא ביצעתי מבחן רעשים ואיני יודע להשוות.

בנוגע לקלבר, אני מכיר את הדיינקסטר 2. הוא שקט לפחות כחדש, האחיזה אינה מעולה. רכשתי זוג ב"נעים את יחזקאל" ברחובות, אזור התעשייה שליד קריית משה. תקציב נמוך ממה שרקצית כ1000 לזוג.

ישנו שרשור מקביל של חולגי המחפש צמיגים באותה מידה לאלפא שלו. כדאי להציץ.

• תוכן חדש...