Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי מזדה לנטיס מודל 1997, עם 99000 ק"מ.

תוצאות הבדיקה:

* מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה: רעש מערכת שסתומים, נזילות שמן, תושבות מנוע חלשות, קורוזיה ממשאבת מים, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

* מערכת פליטה: דוד עמעם מרכזי פגום, ממיר קטליטי לא תקין (משהו בלמבדה - FR), חמצן גבוה.

* סרן קדמי ומערכת היגוי - תקין

* מחוונים: תקין.

* קפיצים: כריות בולמי זעזועים קדמיים פגומים.

* שילדת מרכב: ליקויים בעלי משמעות גבוהה - תיקון תאונה בחזית, הוחלף פח חזית מולחם לשלדות.

ליקויים בעלי משמעות נמוכה: כיפוף דופן שלדה ותא מנוע, תיקונים במרכב, הוחלפו חלקי מרכב ושמשה דלת ימין, פגיעות פח, פגמים בצבע, מעיכות פגיעות קורות תחתית.

* מערכת בלמים: תקין.

* צמיגים: תקין.

* מערכת תאורה: פנס חזית שבור, תאריך מצבר 03.

* העברת כח: שמן כהה בלאי דיסקיות הילוכים, נקישה בשילוב הילוכים, תושבת תיבת הילוכים פגומה.

בשיחה בע"פ עם הבוחן, אמר הבוחן כי לתיקון עקב התאונה אין משמעות בטיחוטית, וכי התיקון נעשה בצורה מקצועית וטובה. לעומת זאת, יש משמעות מבחינת ירידת הערך. המוכרת מסכימה למכור ב-40000 (המחירון הוא 41,800).

מה דעתכם?

בתודה!

פורסם

מה הקשר לתוצאות הבדיקה ?

מאזדה לאנטיס לא כדאי לקנות, בלי קשר בכלל למצבה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תנסה להוריד לה ל 38,000 בטענה שיש דברים לתקן, וקח את הרכב.

אם היא לא תסכים אז תפחיד אותה ותאמר לה שיש פגיעה בשילדה ויש ירידת ערך ושלא תצליח למכור אח"כ....וכל הבבל"ת הזה...

תכלס הבדיקה נראת לי מצויינת למעט האגזוז ותושבות גיר ומנוע.

לפי דעתי בסכום של כ 3000-3500 ש"ח לאחר הקנייה אתה עושה יישור קו ויש לך רכב במצב מצויין.

פורסם
מה הקשר לתוצאות הבדיקה ?

מאזדה לאנטיס לא כדאי לקנות, בלי קשר בכלל למצבה.

razmel

כאחראי הפורום אני מצפה ממך לתשובה קצת יותר רצינית. אנשים שואלים כאן באופן קבוע איזה רכב לקנות, ומקבלים בהרבה מקרים את התשובה המתבקשת: תגדיר קודם מהם הצרכים שלך, כמו שצריך לעשות בעצם בכל החלטה.

אני עברתי את השלב הזה - הגדרתי את הצרכים שלי ואת הדרישות שלי מהרכב, והגעתי למסקנה שמזדה לנטיס בהחלט מתאים לי. אז איך אתה קובע שמזדה לנטיס בכלל לא כדאי לקנות? אודה לך אם תנמק, ותסביר לי איך הלנטיס לא עונה לצרכים שלי וממלאת את הדרישות שלי.

יש מלא רכבים כאלה בשוק.

לך חפש אחת במצב יותר טוב!!!

מלא? אני לא בטוח. יש מלא מזדות, זה נכון, אבל במסגרת התקציב שלי המבחר הרבה יותר מצומצם, ומזדות שמודל 87 עברו בד"כ הרבה יותר מ-100,000 ק"מ.
פורסם
כתוב :"שילדת מרכב: ליקויים בעלי משמעות גבוהה - תיקון תאונה בחזית, הוחלף פח חזית מולחם לשלדות."

רק בגלל זה כבר לא קונים

תודה על התגובה העניינית. האם תוכל לפרט יותר? מה הבעייתיות של זה בעצם ? האם יש השלכה בטיחותית למרות מה שהבוחן האובייקטיבי אמר לי? אני לא מתכוון לקנות אוטו כדי למכור אותו אחרי שנה, אלא להחזיק אותו כמה שנים טובות, כך שהסחירות בעתיד לא תהיה משמעותית מבחינתי.

פורסם

כבר ציינו זאת ואציין שוב למען יודגש:

יש הרבה רכבים כאלו בשוק במצב הרבה יותר טוב.

לא רק שחוץ מכיסוחי התחת של מכון הבדיקה יש עוד ליקויים ברכב אלא גם שהמוכרת מוכנה להוריד רק 1,800 מהמחירון?

במקומך הייתי ממשיך לחפש...

(אל תשכח שגם אותך ירדוף בטופס הבדיקה סעיף הליקוי בשלדה במידה ותקנה את הרכב ותרצה למכור)

פורסם

ללא ספק פגיעת השילדה הורידה את ערכו של הרכב. ונראה שעקב כך המוכרת מוכנה להוריד במחיר (לדעתי זה ממש כלום...אם אתה שואל אותי).

ההצעה שלי:

1. קח את טופס הבדיקה למוסך שאתה סומך עליו ותשאל כמה יעלה לך לבצע "יישור קו" לפי הבדיקה.

אח"כ נסה להוריד את המוכרת לפי המחיר בהצעת המחיר שקיבלת (כמובן שתמיד עדיף כמה שיותר)

2. בגדול, אם האוטו מוצא חן בעינייך (וברור לי שישנם דברים מאוד שוליים בבדיקה - ע"ע הוחלפה

שמשה ימנית) אז תקנה אותו. וכמו שאמרו לפני - מן הסתם כשתרצה למכור ערכו יהיה בהתאם.

3. בהצלחה... :-D

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
כאחראי הפורום אני מצפה ממך לתשובה קצת יותר רצינית. אנשים שואלים כאן באופן קבוע איזה רכב לקנות, ומקבלים בהרבה מקרים את התשובה המתבקשת: תגדיר קודם מהם הצרכים שלך, כמו שצריך לעשות בעצם בכל החלטה.

אני עברתי את השלב הזה - הגדרתי את הצרכים שלי ואת הדרישות שלי מהרכב, והגעתי למסקנה שמזדה לנטיס בהחלט מתאים לי. אז איך אתה קובע שמזדה לנטיס בכלל לא כדאי לקנות? אודה לך אם תנמק, ותסביר לי איך הלנטיס לא עונה לצרכים שלי וממלאת את הדרישות שלי.

lighten up.

אין לי מושג מהם הצרכים שלך, ואני לא מנהל מעקב אחרי הצרכים של כל אחד בבחירת רכב.

הדברים נכתבו בהומור, לא הבנת - קרא שוב ותחייך.

קראת שוב ולא חייכת ? שלח לי ה"פ ואמחוק את התגובה, בנוסף להתנצלות שתקבל ממני בה"פ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אין לי מה לחדש.

לא הייתי נוגע ברכב הזה, כי השוק מוצף בלנטיסים .

רק חשוב בפעם הבאה להחתים את בעל הרכב על התחייבות לתקינות השלדה וכמובן המינימום שבמינימום : לשאול אותו אם הרכב עבר תאונה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמו שכולם ציינו כאן אוסיף ואחזק : רכב לאחר תאונה נפגע לא רק מבחינת פחחות ובטיחות אלא גרוע מכל אלו הם החלקים המכניים והאלקטרונים וכו הרכב לא כמו שהיה שחיקת צמיגים עלולה להיות מוגברת תקלות חשמליות כתוצאה מחיווט לא מדוייק והרכבה של שאר החלקים לא כמו שהורכבו במפעל מה גם שיש מצב שלרכב נגרם זעזוע מסוים בלוק המנוע שיתכן ויהיה בעייתי מבחינת תיקון מה שאומר נזילות שלא ניתנות לתיקון עד למצב של סדק מיזערי שמתפתח

חפש רכב שלא עבר תאונה עדיף ואל תתקרב לרכב שפגוע בשילדה ואים אתה מתעקש דווקא על רכב זה

תוריד אותה בהרבה יותר היא יודעת שהיא לא מוכרת רכב מושלם והיא נוטה להוריד במחיר עכשיו זה המשחק בניכים אל תוותר .......... בהצלחה

פורסם
razmel

אם רז מוכן לנדב את הגרוטאה שלו להדגמה , אפשר לעשות סיבוב ,פעם עם הלאנטיכס שאצלי ופעם עם הדבר המתפרק שלו (האוטו ,רזי , האשה לא הדליפה מידע :twisted:), ותבין מדוע לא כדאי לקנות...

פורסם

לא להתקרב לרכב הזה!!! אסור שיהיה נזילות שמן מהמנוע במזדה לנטיס.

שלא ימכרו לך בלאי טבעי, לרכב הזה אסור!!! שיהיה נזילות שמן ולא חשוב מה. ברגע שיש חפש אחר הרכב גמור.

אחד הרכבים היחידים בעולם שאסור שיהיה להם נזילה ברגע שיש המנוע גמור.

פורסם

בואיינה אחי, אתה יכול להיות מכונאי דגול-איתור תקלות מהיר:

נזילת שמן = מנוע גמור.....פשששששששששש

תותח אתה תותח.

• תוכן חדש...