Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בהמשך לפריצה חסרת הרחמים לרכבי החלטתי לסתום את חור המנעול שבדלת הנוסע, ממילא איני צריך אותו כי אני משתמש בשלט לפתיחת הדלתות, וכך זה מפחית באחת את מספר הדרכים לפרוץ לרכב שלי שוב בעתיד.

חבר ריתך לי חתיכת פח וסתם את החור, והחלקתי את המקום בעזרת קרקיט.

להלן תמונה של איך שזה נראה עכשיו:

attachment.php?attachmentid=334559&stc=1&d=1366326744

אני צריך עזרה בהמשך מכאן,

האם אני זקוק לפריימר למרות שכתוב על האריזה של הקרקיט שהוא מוכן לצביעה?

מה המחיר ההוגן לצבע לפי קוד הרכב? בבאר שבע מצאתי רק פחח אחד שמוכן למכור לי צבע והוא רצה 120 שקל ל100 גרם אם אני זוכר נכון. בטלפון טופ קולור מסרו לי שהם מוכרים תרסיסים של 240 מ"ל ב-70 שקל לתרסיס (אותו מחיר גם לפריימר וגם ללכה), אם יש המלצות למקומות בבאר שבע - יתקבלו בברכה.

נניח ואחליט לקנות צבע לפי קוד, האם ספריי לכה רגיל של יעקובי שמחירו 13 ש"ח יכול להתאים לי?

תודה רבה,

מתן.

IMG_20130415_122453.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הייתי אצל האחים מירון, מהם קניתי את הקרקיט.

הם אמרו לי שאין אצלם יותר קניה של צבע לרכב, אבל אם אני אקנה את הצבע בעצמי, אוכל לדחוס אותו אצלם לתוך תרסיס.

המלצות נוספות למישהו שמתעסק בזה בבאר שבע?

האם חובה להשתמש בפריימר למרות שכתוב על הקרקיט שהוא מוכן לצביעה?

האם ספריי לכה של יעקובי יתן אותה תוצאה כמו ספריי לכה של טופ קולור?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...