Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנדסאי במעגל העבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיו פערים בין הנדסאי למהנדס, אני לא חושב כמו שמציינים פה שהנדסאי עם ניסיון יגרד מהנדס שכרגע סיים את התואר.

לצערי התודעה אומרת שהנדסאי לא מוכשר כמו מהנדס ומסתכלים על הנדסאים מלמעלה

כהנדסאי אני יכול להגיד שהרבה מהמהנדסים שפגשתי הם לא כאלו גאונים ומצד שני אני יכול להגיד שהנדסאים שלמדו איתי בקושי ידעו קרוא וכתוב.

בתפקיד הנדסאי יש מגבלות קידום.

בהצלחה

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
יהיו פערים בין הנדסאי למהנדס, אני לא חושב כמו שמציינים פה שהנדסאי עם ניסיון יגרד מהנדס שכרגע סיים את התואר.

לצערי התודעה אומרת שהנדסאי לא מוכשר כמו מהנדס ומסתכלים על הנדסאים מלמעלה

כהנדסאי אני יכול להגיד שהרבה מהמהנדסים שפגשתי הם לא כאלו גאונים ומצד שני אני יכול להגיד שהנדסאים שלמדו איתי בקושי ידעו קרוא וכתוב.

בתפקיד הנדסאי יש מגבלות קידום.

בהצלחה

החלוקה היא לא לפי כישרון אלא לפי תפקיד. הנדסאים נמצאים לרוב בתפקידים ביצועיים (מנהלי תפעול, אחראי קו ייצור, מפקח בנייה וכו') ומהנדס נמצא יותר בתפקידי הצוארון הלבן.

לפחות בתחום התשתיות הנדסאים מרויחים די דומה למהנדסים בדררי הביניים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ערן, אם אתה מתעניין בתחום הבניין ממליץ בחום על האתר הזה בזמנו כמעט וקנה אותי להתמקצע בתחום

ממה שהשכלתי מברורים בתחום הבניין- לפעמים ההבדל היחיד שבפועל יש בין הנדסאי ולמהנדס הוא היתר הבנייה

כלומר הנדסאים רשאים לחתום על פרוייקטים של עד 4 מטר גובה בעוד שמהנדס ללא הגבלה מסויימת.

פורסם
הרבה מאוד מנהלי פרוייקטים הם הנדסאים ומרויחים הרבה יותר מ 12.

בתחום של הנדסה מכאנית?

לאן שולחים קו"ח?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...