Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה sc 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני שוקל לרכוש את הרכב הנל

האם מישהו מכיר , נוסע ?

האם יש לו ביקוש במידה וארצה למכור לאחר זמן מסויים?

תודה וחג שמח !

פורסם

ידני או אוטומטי עם DSG ?

אם ידני- קח בחשבון מבצעי מכירות של החברה על הרכב הזה-מתי שהיבואן הזה מקבל ג'וק בראש הוא מוכר רכב חדש ב-70,000 -שזה אומר,שגם אם הרכב שלך עכשיו שווה יותר למה שישלמו על משומש יותר מחדש בסוכנות.

אם מדובר בDSG,אין מה להרחיב.בצע חיפוש מעמיק בפורום על הגיר ושגעונותיו ותחליט אם מתחשק לך להתעסק עם זה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מכיר את הרכב היטב.

הוא לא חזק במיוחד אבל בהחלט מספק לשימוש רגיל, למרות שהוא נראה ספורטיבי הוא ממש לא.

תא מטען פיצפון אבל, זה מייצג את כל הקטגוריה.

נוחות - בינונית בלבד לנוסעים מקדימה (נוחות כיסאות, מרחב ישיבה), זוועתית לנוסעים מאחור.

הרכבה ואיכות חומרים - חומרים זולים לרוב, הרכבה סבירה בלבד, רעשי רוח ומנוע במהירויות וסל"ד בינוני+

גיר ידני שאני באופן אישי מאוד אהבתי, זורם ומדוייק.

בסה"כ, מדובר ברכב טוב אם אתה מחפש בעיקר את המראה הספורטיבי והצעיר, מוכן להתפשר על תא המטען ולא נוהג להסיע איתך יותר מאדם אחד.

אגב, הSC לעולם לא נמכרה בפחות מ85 אלף.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
  • תוכן חדש...