Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה שעדיף, אבל קצת מפריע לי הקטע של הלפרק אותו כל פעם שאני יוצא מהאוטו,

ומצד שני עם כזה דבר אני גם אתבאס קשות להשאיר אותו באוטו...

מבחינת התקנה של תוכנות ודרייברים, כל מה שאפשר להתקין על קאר פיסי אפשר להתקין גם על טאבלט עם ווינדוז שמונה או שמדובר במערכת הפעלה מסורסת כמו זו של הטלפונים הניידים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מכיר את פתרונות האנדרויד, הם לא מתאימים לי ספציפית, בגלל זה שאלתי על התאימות של ווינדוז 8 על טאבלט...

פורסם

תולי איזה, יש גרסת ווידוס 8 שהיא כמו אנדרואיד או ios ויש טאבלטים עם הגרסה של המחשב השולחני, הם הרבה יותר חזקים ויש להם קרביים כמו של מחשב נייד, אך הם יקרים יותר.

SCANSPEAK

פורסם

חברים אין כמו טאבלט... בקטעים של מולטימדיה וGPS (אני יכול לחיות גם בלי כי GPS הכי טוב זה WAZE)

אם רצונך מוסיקלי אודיופילי, חבר גם פרוצסור, יש אין ספור סרטונים של אנשים שהוציאו מIPAD LOSSLESS.

מישו אמר IPAD MINI ברכב ?????:twisted:

CAR PC זה כמו לתת בראש לבחורה ממועדון, בהתחלה אתה נהנה וחושב שהכל בסדר, אחרכך כואב לך כשאתה עושה פיפי...

וחודש אחרי זה הסתומה באה אילך ואומרת שהיא בהריון... :|

אז שים קונדום ותקנה טאבלט או שתתפשר על המכוערת ותשאר אם הרדיודיסק (אולי היא מכוערת אבל את העבודה היא יודעת הכי טוב והיא מזמן על גלולות). :wink:

פורסם
חברים אין כמו טאבלט... בקטעים של מולטימדיה וGPS (אני יכול לחיות גם בלי כי GPS הכי טוב זה WAZE)

אם רצונך מוסיקלי אודיופילי, חבר גם פרוצסור, יש אין ספור סרטונים של אנשים שהוציאו מIPAD LOSSLESS.

CAR PC זה כמו לתת בראש לבחורה ממועדון, בהתחלה אתה נהנה וחושב שהכל בסדר, אחרכך כואב לך כשאתה עושה פיפי...

אז שים קונדום ותקנה טאבלט או שתתפשר על המכוערת ותשאר אם הרדיודיסק (אולי היא מכוערת אבל את העבודה היא יודעת הכי טוב והיא מזמן על גלולות). :wink:

יבגני אתה בטוח שאתה לא לומד פילוסופיה ? :roflmao: :roflmao: :roflmao:

פורסם

גדול!!!!

הנה התקנת בלינג בלינגhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=2938940648581&set=o.59662270522&type=1&theater עם אייפד מיני.

SCANSPEAK

פורסם

אבגני - CARPC זה למישהו שהוא נשוי פלוס! לא לילדים עם נבוט!

בגלל זה אני לא מחליף אותו בעד שום דבר! :-P:-P:-P

ברצינות עכשיו - לגבי CARPC, סיוט להקמה אבל אחרי שהוא רץ ועובד - גן עדן.

אני כרגע מכין את הCARPC שלי למעבר לתוך מארז שיהפוך אותו בעצם לHU דאבל דין והוא יהיה מותקן בקדמת הרכב (כנראה הרכב הבא, בנוכחי אני לא משנה באמת כלום) - זה יחסוך לי המון מקום, הרבה עניינים של אספקת כוח שלא לדבר על הרצת חיווט מטורפת לחלוטין שפשוט תיחסך ממני.

אבל! אני גם שקלתי את האפשרות של להתנתק מעולם הCARPC אבל גם לא רציתי לעבור לעולם הטאבלט - ממש לא בא לי להתעסק עם זה ברכב.

למה אני מחכה כרגע?

Audison Bit Play

זה הולך להיות נגן פסיכי לחלוטין שיכול להשלט מכל סמארטפון או טאבלט שתבחרו -> הכוון הסופי שלי במחשבה לפחות היא לשלב בין הנגן הזה ליחדית ראש מבוססת אנדרואיד שתוכל להתחבר אליו ולשלוט בנגן שלו.

למה אני עדיין לא חושב שאני באמת אעשה את זה? כי הCARPC בסופו של דבר נותן לי את הגמישות הכי גדולה וגם אני יכול לכוון את הBIT 1 ישירות מתוך הרכב ללא צורך במחשב חיצוני, כמובן אפשר גם להחליף פרוססור לאחד שנשלט מטאבלטים אבל כמות ההשקעה הכספית שאני צריך לשים כאן היא אדירה.

להפוך את הCARPC לדאבל דין - כבר מוכן וממתין בצד.

ארז - לך אני אמליץ להמתין להשקה של הביט פליי, לדעתי זה יהיה פתרון מדהים עבורך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אדי, אתה מכיר את הסטיה שלי, האם הBIT PLAY תומך בה?

פורסם

אפילו כומר קטולי לא יתמוך בסטיה שלך

:-P

הביט פליי הוא סה"כ נגן ולא יותר - שאר הציוד שלך יעשה את העבודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה, משום מה חשבתי שבגלל הקידומת BIT מדובר באיזה פרוססור חדש מהמשפחה של ביט1.

אז אם ככה, אני צריך לבדוק איך הוא מתנהג עם DTS-

אחרת הוא לא יכול לעזור לי (אלא אם כן אחבר אותו דיגיטלית לפרוססור של אלפיין שאין לי).

פורסם

זה לא חדש... למה שיוציאו מוצר לשוק שיבטל את שאר המוצרים שהם מיצרים, אפשר לבקש מחיר מנופח עבור חלק חדש ולמכור גם ביט 1 :lol:

אני לא אומר שהם לא שווים את זה, אבל המחיר ממש לא לכל כיס.

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4365852,00.html

מעניין רק כמה יעלה ספק כח לכזה דבר?

לא צריך משהו מסובך , צריך לספק לו 19V , כל מתאם של מחשב נייד יעשה את העבודה.

http://www.bixnet.com/12vdcto19vdc.html

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...