Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באתי להתניע מקודם תאוטו פתאום הופיע לי הנורה הזאת הנה תמונה

http://www.siz.co.il/my/mm54z12nymyt.jpg

לפי התצוגה נראה כמו הונדה סיביק.

זוהי מנורת תקלה כללית - מנורת תקלה של המנוע. צריך להתחבר לסורק תקלות על מנת לאתר מהי התקלה.

אופיני לרכב הזה שחישן החמצן הקדמי עושה בעיות- החימום שלו דפוק פעמים רבות ברכב הזה.

בשביל לודא מהי התקלה יש להתחבר לסורק תקלות.

פורסם

זה לא משנה בכל מקרה צריך לסרוק תקלות, אבל במקרה שלך רוב הסיכויים תקלה בחיישן חמצן, בכל מקרה גש למוסך לבדיקת מחשב.

פורסם

אי אפשר להבין מנורה מה הנזק, זה לא חייב להיות לווא דווקא נזק רציני, יכול להיות שהנורה נדלקה סתם מעצמה, בקיצור לא מחייב שזה נזק רציני.

פורסם
מה הנזק בערך?

בהנחה וזה באמת חישן חמצן, לפחות 400 שקל חישן לפני הרכבה. אבל חבל למהר, יכול להיות גם סתם קונקטור השתחרר שם. תתחבר לסורק תקלות ותדע יותר בברור.

פורסם
אי אפשר להבין מנורה מה הנזק, זה לא חייב להיות לווא דווקא נזק רציני, יכול להיות שהנורה נדלקה סתם מעצמה, בקיצור לא מחייב שזה נזק רציני.

נורת "בדוק מנוע" לא נדלקת מעצמה.

פורסם

אין צורך בסורק .למטה בצד ימין יש קונקטור בעל 2פינים , גשר אתו אחד עם השני ותפתח סוויטש יהבהב מספר תקלה

תצלם ותעלה לפה ומכאן נמשיך.

דני.

פורסם

חברי היקר, אני לא הכי באנגלית, רק אם תוכל להסביר לי איפה אני רואה את הקוד תקלה באיזה צג ?

ועם מה אני עושה את הגישור ?

פורסם

אתה מגשר את הקונקטור על ידי חוט בין שני החוטים

פותח סוויטש עד שנדלקות המנורות

המנורה הכתומה תתחיל להבהב

עשרות ואז יחידות לדוגמה

קוד 12 יהבהב אחד ארוך ועוד 2 קצר

יותר קל יהיה אם תקליט את זה במצלמה ותשאיר פה לפענוח

ומפה כבר נתקדם

דני.

• תוכן חדש...