Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אכן אתה בטוח בעצמך שלא היית מעורב. בתאונה, עליך לעשות שני דברים.

1 לך לבדיקה במכונת אמת, הצג לבודק שאלות מנחות ,שעליהן כמובן תענה אמת, צרף לכתב ההגנה את התשובה כולל החשבון.

2 כנס למכון בדיקה לפני קניה שלם רק עבור בדיקת אותו הצד שאמור היה לפגוע, לפי דברי התובע, צרף גן את תוצאות הבדיקה כולל חשבונית כמובן.

אם יצאת דובר אמת, ובבדיקה אכן אין פגיעת צבע, הרי ששופט רואה תמונה אחרת ממה שחושבים. ויודע לזהות רמאים, ובטוח שתהיה הזוכה.

אחרי כל הבדיקות אם תרצה שלח אלי את דוח השמאי של התובע כולל תמונות. ואבדוק עבורך אם ייכול להיות שנפגע רק מהמראה שלך ללא מגע המרכב.

וללא התחיבות מצידך כלפי. ללא תשלום, אין צורך בחוות דעת של שמאי כוון ששופט יודע לזהות אם יש קשר בין שני פגיעות, העזור לך לכוון את השופט במקרה הצורך.

בהצלחה

קיבלתי עכשיו את הסכום המדוייק של התביעה, מדובר על 1500 ש"ח, הוא החליף את כל המראה הימנית וצבע את החלק פלסטיק שלה ולקח רכב חלופי ליום אחד ודוח שמאי + תוספת הוצאות בית משפט.

אם אני הולך למכונת אמת זה יעלה סביבות ה 700 ש"ח, בדיקה במכון רישוי תעלה גם סביבות ה 700 ש"ח יחד אנחנו כבר ב1400 ש"ח, גם אם השופט יפסוק לטובתי עשיתי ריצות, הפסדתי ימי עבודה, ויצא שחסכתי גג 100 ש"ח, ואם אני מחשב יום או יומיים עבודה אז יצאתי בהפסד גדול בהרבה.

אולי דו"ח שמאי יספיק ? ולמה שלא ישלחו לי אחד בחינם ע"ח חברת הביטוח הנתבעת ?

תודה רבה על העזרה ועל ההצעה לחוות הדעת ללא תשלום, מעריך זאת מאד !

פורסם

אם אתה זוכה אז הוא משלם לך את כל ההוצאות שיש לך קבלות עליהן. לכן קיבלת עצות כפי שקיבלת.

דני

פורסם

המצב כרגע הוא שהעו"ד של חברת הביטוח הגיש כתב הגנה בלי ליידע אותי.

אין כתב תביעה מצידי - על זה הוא רוצה תשלום נוסף.

מסתבר שהגישו את התביעה כבר לפני 4 חודשים ולא עדכנו אותי !

תאריך הדיון נקבע מחדש לעוד חצי שנה.

פורסם

קצת הלכתי לאיבוד בסיפור הזה.

האם הוא תבע אותך אישית או רק את חברת הביטוח שלך ?

אם הוא תבע רק את חברת הביטוח - תן להם לשבור את הראש. במקרה כזה אינך צריך להוכיח כלום, ואינך צריך להוציא שקל מכיסך.

אם הוא תבע גם אותך - זה כבר סיפור אחר. במקרה כזה, עליך להגיש כתב הגנה + תביעה כנגד צד ג' (חברת הביטוח) + תביעה נגדית אם נגרמו לך הוצאות כתוצאה מהתביעה.

פורסם

אם כך, תבצע בזריזות את מה ששמאי הבית של הפורום ייעץ לך.

לאחר מכן, תגיש כתב תביעה נגדית (אשר מהווה גם כתב הגנה) בצירוף צילומי התוצאות של הבדיקות וצילומי הקבלות, כאשר אתה תובע החזר בגין הוצאות אלו (הסכום בקבלות) - תכתוב שאתה מכחיש את טענות התובע, אתה מבקש לדחות את התביעה + מצורפות תוצאות בדיקות שביצעת להוכחת טענתך -> ולכן אתה דורש כי התובע המקורי ישלם לך הוצאות אלו (=קבלות).

כמו כן, תגיש כתב תביעה כנגד צד ג' (חברת הביטוח) - למרות שאתה מכחיש את הנאמר בכתב התביעה, אתה מבוטח בחברה X, ובמידה ויוחלט כי אתה חייב בדין - אתה מבקש כי הם ישאו באחריות, וזאת בהתאם לחוזה הביטוח ביניכם.

כל זה - בהנחה שזמן הגשת כתב הגנה לא חלף (15 יום מקבלת כתב התביעה).

אם חלף - עליך לבקש מבימ"ש אישור לקבלת ארכה להגשת כתב הגנה.

פורסם

הבעיה היא שהתביעה הוגשה לפני 4 חודשים

והעורך דין של חברת הביטוח הגיש כתב הגנה בשם חברת הביטוח ובשמי לאחר מספר שבועות מיום התביעה מבלי ליידע אותי.

הדיון בעוד 7 חודשים.

פורסם

מוזר.

אם אתה נתבע אישית, אז מזכירות בית המשפט שולחת לך בדואר רשום את כתב התביעה.

מאחר ולא קיבלת את כתב התביעה, לדעתי עליך לפנות למזכירות בית המשפט, ולברר מדוע לא שלחו לך את כתב התביעה.

בנוסף, עליך להגיש בקשה להארכת זמן - לכתוב שרק אתמול (או שלשום) נודע לך כי אתה נתבע, ולכן אתה מבקש הארכת זמנים לצורך התארגנות והגשת כתב הגנה - ואת זה לבצע ללא השהיות.

אולי התובע לקח על עצמו לבצע מסירה, וחיפף בנושא (דברים שצריך לבדוק במזכירות בית המשפט)

מאחר ולא כל הסיפור ידוע (כל פעם אתה מוסיף מידע חדש), אולי יש מקום להגיש תביעה כנגד הנהלת בתי המשפט בגין רשלנות.

אולי יש מקום להגשת תביעה צד ג' כנגד חברת הביטוח - תביעה בגין כיסוי ביטוחי + מאחר והיא לקחה על עצמה להגיש כתב הגנה בשמך (מבלי לקבל ממך היתר) אולי יש מקום לתביעת רשלנות לכיסוי מלא במקרה של הפסד (מעבר למה שהתחייבה בפוליסת ביטוח).

יש כל מיני אופציות - כדי להחליט מה ליעץ (ועבורך - מה לבחור) - עליך למסור את כל המידע, ולא שנצטרך לחלוב אותך טיפין-טיפין.

(אני מבין - חלק מהמידע גם אינך יודע, אבל לפחות את כל מה שאתה יודע).

פורסם

מעצבן ביותר כל הבני ז...ת האלה שאם הם לא משיגים ריב במקום אז הם יחפשו דרך לעשות לך רע בכל זאת:evil:

יוצא שכל אחד שבא לו לעשות לך רע, יכול פשוט לעשות את כל הפרוצדורות האלו כדי להוציא אותך משפיותך + אולי קצת כסף:evil:

אין לי מה להציע לך חוץ ממה שכבר הציעו לך, אבל אני מאחל לך מכל הלב לצאת נקי מכל הבלגאן הזה, ושכל הטרחה שלך בסוף תשתלם ותיפול על חשבון הזבל הזה, ושהאפס הזה יצא בהפסד כספי הכי גדול שרק יכול להיות.

בהצלחה במלחמת הצדק (שלצערי לא תמיד הטובים מנצחים בה).

פורסם

תעשה כל מה שהציעו לך פה (קבלות זה קריטי!!!) ואחרי שתצא זכאי במשפט על התאונה, תתבע אותו תביעה נגדית על כל הכסף שהוצאת, כמובן תראה קבלות, תוסיף לזה אובדן ימי עבודה, עוגמת נפש מאוד רצינית, ויכול להיות, אבל רק יכול להיות, שאפשר לתבוע גם על הוצאת דיבה. הוא הרי שיקר. יש פה עניין פלילי.

שופט שיראה פסק דין שהוא תבע תביעת שקר, ועכשיו אתה תובע אותו על כל מה שנגרם לך כתוצאה מכך, יהיה מאוד לצידך...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

VITALIGAL - תודה על החיזוק ! מקווה שבאמת האמת תצא לאור.

GhostBuster - תודה על החיזוק, התחלתי לעבוד על הטפסים.

• תוכן חדש...