Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחבר 2 מגברים באוטו שלי.

אחד כבר יש - אני רוצה להוסיף עוד אחד.

הוא מחובר למתח באמצעות כבל 8 GAUGE, אני חושב.

האם אני יכול להעביר את המתח באותו הכבל ל 2 המגברים או שצריך להעביר עוד אחד?

האם צריך איזה מפצל?

את ה REMOTE - אני פשוט מפצל ל 2?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
בעיקרון למגברים פשוטים הכבל אמור להספיק, ולגבי הREMOTE כן עליך פשוט לפצל אותו.

איך אתה מגדיר "פשוטים"?

כרגע יש לי מגבר של חברה לא מוכרת שדוחף את הסאב. לדעתי פשוט ...

אני רוצה לקנות מגבר חזק של חברה טובה(rockford, jbl( או לפחות לאנזאר.

האם הכבל שיש לי יספיק?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

בוא נגיד ככה. כמה RMS יש לך במערכת אם יש לך עד 500 WATT (לא של חברת אוםכולתום - רוקפורד וכאלה) , 8גייג יספיק אם יותר תיקח 4 בכל מקרה אם באמת אתה עובר את ה400 וואט תקנה קבל (עדיף 1 פאראד בגלל מחיר).

פורסם
אני רוצה לחבר 2 מגברים באוטו שלי.

אחד כבר יש - אני רוצה להוסיף עוד אחד.

הוא מחובר למתח באמצעות כבל 8 GAUGE, אני חושב.

האם אני יכול להעביר את המתח באותו הכבל ל 2 המגברים או שצריך להעביר עוד אחד?

האם צריך איזה מפצל?

את ה REMOTE - אני פשוט מפצל ל 2?

מהמצבר תעביר כבל מתח 4 GAUGE על לבגאז' שם תשים מפצל ותעביר 8או6 GAUGE לכל אחד מהמגברים

את הREMOTE אתה מפצל, אבל לפעמים יש מצב ש200mA שיוצאים מיציאת הREMOTE ברדיו דיסק לא מספיקים כדי להפעיל את 2 המגברים, לשם כך יש ממסר.

אני ממליץ לך להכנס לאוטוסאונד ולקרוא את כל הכתבות, תוכל למצוא שם הרבה תשובות לשאלותיך.

פורסם

יש לי תמונה טובה של איך אפשר לעשות את זה, אני פשוט לא בבית כרגע אז אני יעלה אותה מאוחר יותר.

זה משהו כזה:

אתה לוקח גם את הרמוט וגם את הפלוס והמינוס ומבר אותם למין מפצל כזה שיש לו 3 חיבורים. אחד למינוס אחד לפלוס וכו'. אליהם אתה מחבר משני צידי המפצל את כל אחד מהמגברים. ויוצר מין T שמצד אחד מגיע החיבור מהמקור ומשני צידו אתה מחבר את המגברים.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

בקשר לremot תחבר אוטו למגבר אחד ומהחיבור במגבר הזה תוציא עוד remote שיצא למגבר השני...

בקשר לכבל מתח עדיף לשים קבל (capicator) זה לא יזיק אבל זה הרבה יותר מסובך...

ואם לא עדיף לקנות מפצל מתח שיפצל לך את הקבל מתח מ1 ל2 ואז תעביר ל2 המגברים ןעם אתה לא רוצה לקנות ולהשקיע כסף תחבר לקבל מתח הראשי 2 קבלי מתח ותעביר למגברים זה ייצטרך לצאת בצורה של Y או של T

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...