Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע, אולי זה רק אני, אבל ישר נזכרתי באל-בנדי עם הדודג' שלו שעברה מיליון מייל :D

איזו מהן? הייתה אחת אדומה שנמצאה במקרה בתא שטיפת מכוניות בתחנת דלק מקומית....

הסדרה הכי מצחיקה שאני מכיר :).

ועדיין לא נענתה השאלה, למה אין בפיאסטה 6 ספרות? חשיבה מוגבלת, או שבאמת לא חשבו שיסעו איתן יותר מ99999 אלף ק"מ?

ואיך בדיוק יודעים כמה קילומטרים היא עברה? זה מתחיל להיות רלוונטי מכיוון שלא חסרות פיאסטות ישנות בכבישים.

באמת מאוד מעניין, יש למישהו תשובה?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ועדיין לא נענתה השאלה, למה אין בפיאסטה 6 ספרות? חשיבה מוגבלת, או שבאמת לא חשבו שיסעו איתן יותר מ99999 אלף ק"מ?

ואיך בדיוק יודעים כמה קילומטרים היא עברה? זה מתחיל להיות רלוונטי מכיוון שלא חסרות פיאסטות ישנות בכבישים.

באמת מאוד מעניין, יש למישהו תשובה?

יוסי.

תירגע יוסי , רובן המוחלט של המכוניות שתוכננו בשנות השבעים הגיעו עם חמש ספרות באודומטר (מד המרחק).

גם איכות הכבישים ,שמנעה מרוב האנשים לנסוע מרחקים גדולים באותם ימים , וגם איכות המכוניות , שנטו לשפוך מנוע/להחליד למוות/להתפרק טרם מלאות הן 100K ק"מ - לא היה צורך אז ביותר מזה.

קח בחשבון שרמת התחמנות בעם גם הייתה קטנה יותר אז , ולא היו כ"כ הרבה מקרים של זיופים/גניבות וכו'.

פורסם

גם המכוניות לא עברו אז את ה100K וגם מי בזמן יצור חושב על הקונה של היד השניה ? העיכר שהנהג שקונה מהמפעל יודע את האמת לא זה מה שחשוב למפעל ??:-)

פורסם

הרשו לי להפנות אתכם לפרק של טופ-גיר שבו כל אחד מהם קנה מכונית בפחות מ100 פאונד.

מכוניות עם רישוי וכל השטויות.

הדגמים היו:

וולו 760 (תקנו אותי אם אני טועה)

רובר 416 GTI :)

ואאודי 80.

מה המסקנה?

שמכוניות שבישראל עדיין יש להן "מחירון" ועדיין נוסעות על הכביש כשוות בין שווים, באירופה זה מזמן זבל שהושלך לפח.

לפי דעתי זה דיי עונה על השאלה...

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
הרשו לי להפנות אתכם לפרק של טופ-גיר שבו כל אחד מהם קנה מכונית בפחות מ100 פאונד.

מכוניות עם רישוי וכל השטויות.

הדגמים היו:

וולו 760 (תקנו אותי אם אני טועה)

רובר 416 GTI :)

ואאודי 80.

מה המסקנה?

שמכוניות שבישראל עדיין יש להן "מחירון" ועדיין נוסעות על הכביש כשוות בין שווים, באירופה זה מזמן זבל שהושלך לפח.

לפי דעתי זה דיי עונה על השאלה...

זו טעות לחשוב כך, כל רכב לא משנה מאיזו חברה\מודל\דגם הוא לא זבל אם הוא טופל באהבה ועבר את כל הטיפולים בזמן.

בעניין המחירון, ההבדל שכאן יש מכס שמקפיץ את כל מחירי המכוניות. וגם אנו לא מייצרים מכוניות בייצור המוני לעם שיכול להוזיל את המחיר מאוד.

זה גם איכשהו עונה על השאלה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...