Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה פונט להחליף?

אני מוכן לקבל עצות.

אם אתם מדברים על התמונה הראשית, היום בבוקר עבדתי עליה איזה 20 דקות...

איזה פונט עדיף?

בכרטיס אחליף עוד כמה דקות.

זה לא אמור להיראות מגניב אלא מסודר ומקצועי.

לא יודע על מה אחרים מדברים, אני מדבר על התמונה שהיא ה-cover photo עם הכיתוב בכחול.

הפונט משדר חובבנות וחוסר מקצועיות.

יש פונטים מתאימים יותר, כמו אלו באתר שלך.

פורסם

יוסי העמוד (במיוחד הלוגו) נראים חובבניים ולא מזמינים.

הפונט פשוט וWORDי מדיי, במיוחד למישהו שתחום עיסוקו היא המילה הכתובה.

פורסם

יוסי אם אין לך כוח להתחיל להתעסק עם כל הלוגו/קאבר פוטו/כרטיס ביקור והפונטים,

אתה יכול לנסות את מזלך באתר fiverr.com , זה אתר שכל מיני אנשים מציעים דברים לעשות עבור 5$, פשוט תחפש מה שאתה צריך ותבדוק קודם כל עבודות קודמות של הבנאדם.

בהצלחה :) וקיבלת לייק ד"א.

פורסם

למה לא? סה"כ לחיצות כפתור לעזור לבנאדם גם ככה נפתחים פה שרשורים על כל שאלה שעולה בראש אז מה זה משנה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לצערי לא אוכל ללייקק מאחר ואני מנותק ״זמנית״ כשנה מהפייסבוק. (כן, קראתי שיש מחקר על פסיכופטים נטולי פייסבוק).

בכל אופן, לגבי הפונט שצירפת בתמונה, ממש לא. אתה חייב לעצב זאת בצורה אחרת לחלוטין. גם אם אתה רוצה עיצוב ״פשוט״, יש רעיונות למכביר.

למשל, עיצוב של כאילו מכונת כתיבה של פעם. לדעתי אמור להראות גם מגניב וגם קולע לפואנטה שלך.

בהצלחה.

פורסם

הפונטים בדף הפייסבוק בסדר גמור, משדרים יציבות ושמרנות, בדיוק מה שעסק מסוג זה צריך.

כרטיס הביקור אכן מצריך השקעת מה בעיצוב, בדרך כלל יש בבתי הדפוס העוסקים בנושא תבניות מתאימות ובכל מקרה, גם אם תעזק בגרפיקאי\ת, מדובר בהוצאה די קטנה.

לגבי אתר האינטרנט יש לי שתי הערות: האחת היא שחסר דף בספרדית (אני מניח שאתה מתרגם גם מספרדית לעברית ולאנגלית, אז כדאי לפנות לדוברי הספרדית). האחרת היא שגם כאשר אני נכנס מ-IP ישראלי האתר עולה באנגלית, עדיף אתר הבוחר בשפה לפי מאפייני הגולש הנכנס אליו, ואם זה לא אפשרי - להדגיש קצת יותר את אופציית החלפת השפה (כגון פונט יותר בולי, מסגרת או דגלים מתאימים).

לגבי התמונה - אולי נחזור לשרשור של אתרי ההיכרויות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...