Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלו,יש רצים בקהל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

אני מתלבט בין שתי הנעליים האלו, asics gel excel 33 ו- saucony triumph 10.

אני רץ 4-5 פעמים בשבוע מרחקים של 10+ ק"מ.

מדדתי את שתייהן, רצתי קצת, מרגישות לי נוחות במידה שווה.

האם יש למישהו פה ניסיון איתם? יכול להמליץ?

בתודה מראש !

פורסם

אני רץ עם סאקוני הוריקן. אם הנוחות זהה, נסה לחפש תכונות נוספות שיהיו רלוונטיות עבורך. אצלי נניח, בגלל שלפעמים אני רץ במקומות "לא שגרתיים" הייתה חשובה לי גם הגמישות. בדוק איזה נעל תהיה יותר סלחנית כלפי "כיפופים", כמו ריצה בשטח שהוא לא לגמרי מישורי, או על חצץ וכאלה. לא בטוח שאתה צריך את זה, אבל גמישות של נעל היא יתרון בכל תנועה לא שגרתית שמתרחשת, בין אם בטעות או בכוונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המקבילה של אסיקס ל-10 triumph כנעל אימון זה ה-nimbus 14 ולא gel excel 33 שנחות ממנו.

יש לי את הנימבוס 14 כשבוע, נעל מדהימה ומאוד נוחה לאספלט לרגל נטרלית, ממליץ בחום. שיפור משמעותי מהקומולוס שהיה לי קודם.

באותה משפחה של נעלי אימון נטרליות יש לך גם את glycerin של ברוקס ששווה גם בדיקה, אבל אם יש לך רגל רחבה היא לא כ"כ תתאים.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

מחפש נעל ניטרלית, רץ על דרך סלולה.

בעיה שאני מוגבל למה שיש במגה ספורט כי יש לי הנחה די גדולה לנצל, ואין להם ברוקס/מיזונו.

ממה שראיתי נימבוס 14 גם לא היה.

פורסם

תקרא, לחפש נעל לפי שם היצרן זה טעות. כשאני מחפש נעל לא מעניין אותי אם היא מיזונו, סאקוני או נייק. מה שנוח לך, לא בהכרח נוח לאחר. ולכן, כל אחד יכול להמליץ על נעל שנוחה לו, אבל בסוף אתה צריך לקנות את מה שהכי נוח לך.

כמו שאמרתי, נסה לחפש אילו תכונות אחרות, מלבד נוחות, יותר חשובות לך. אולי עובי הסוליה? אולי המשקל של הנעל? אולי סוג הריפוד בפנים. לי הייתה חשובה הגמישות, אז בחרתי בסאקוני הוריקן, היא נוחה מאוד, רכה, קלה, וגמישה. אצלי כבר כמעט 5 שנים, ועדיין נראית כמו חדשה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

ממש לא מחפש לפי שם מותג.. מדדתי עוד כמה נעלי ריצה של אדידס ונייקי ועוד כמה.

ה2 שציינתי הרגישו לי הכי נוחות והכי מתאימות.

חשוב לי גם גמישות, אורך חיים ונוחות בעיקר באזור הקרסול.

כרגע יש לי אסיקס ג'ל משהו, יותר זולות ממה שציינתי למעלה אבל די איכזבו אותי.

פורסם
תקרא, לחפש נעל לפי שם היצרן זה טעות. כשאני מחפש נעל לא מעניין אותי אם היא מיזונו, סאקוני או נייק. מה שנוח לך, לא בהכרח נוח לאחר. ולכן, כל אחד יכול להמליץ על נעל שנוחה לו, אבל בסוף אתה צריך לקנות את מה שהכי נוח לך.

כמו שאמרתי, נסה לחפש אילו תכונות אחרות, מלבד נוחות, יותר חשובות לך. אולי עובי הסוליה? אולי המשקל של הנעל? אולי סוג הריפוד בפנים. לי הייתה חשובה הגמישות, אז בחרתי בסאקוני הוריקן, היא נוחה מאוד, רכה, קלה, וגמישה. אצלי כבר כמעט 5 שנים, ועדיין נראית כמו חדשה.

אם עברת בה מספר מסוים של ק"מ של ריצה (כמה מאות אתה יכול לחקור כדי לגלות כמה בדיוק)

הסוליה מאבדת מהתכונות שלה ומומלץ להחליף גם אם חיצונית הנעל נראית טוב.

פורסם

תודה רבה , לא ידעתי זאת.

אני לא מרגיש שום הבדל בתכונות הנעל, מבחינה תחושה פיסית. איך אני יודע האם באמת כדאי להחליף סוליה? כמו צמיגים? כל 3 שנים/60K ק"מ? אני רץ איתה כבר כ-5 שנים, זה המון זמן.

פורסם
אצלי כבר כמעט 5 שנים, ועדיין נראית כמו חדשה.

זה שכלפי חוץ הנעלים נראות בסדר וכיכול במצב טוב זה לא אומר שהנעל עדיין 'כשירה' לריצה.

אני שומר ומנקה את נעלי הריצה שלי לפחות פעם בחודש והן תמיד נראות כמו חדשות,

הקומולוס בנות השנה וחצי שהחלפתי לאחרונה נראו חיצונית כאילו יצאו רק מהחנות יחד עם זאת אם תבדוק את מצב הסוליה תראה שהנעל כבר גמורה לגמרי ולא נשאר כמעט שום ספוג פעיל לבלימת הזעזועים.

יחד עם זאת, אם אתה לא רץ הרבה סיכוי טוב שהנעל תוכל להחזיק 3 שנים, אבל 5 זה כבר לא סביר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

מוזר. אני לא מרגיש שהיא בולמת פחות טוב. גם הנוחות לא השתנתה. מן הסתם שאין לי שום תחושה חדשה מהנעל.

אז איך אני בודק האם צריך להחליף סוליות כל 3 שנים? כל 100 ק"מ? מה החוקיות פה?

• תוכן חדש...