Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם מורי ורבותי.

אני מטפל כבר כמה שנים במוסך כלשהו באזור ירושלים ויש לי חששות כבדות בנוגע לאמינות הטיפול שלו ברכבים ובנוגע ליושר שלו כאדם.

הסיבה שהתחלתי לטפל אצלו בכלל הוא שאבא שלי מטפל שם שנים רבות וכשהתחלתי את דרכי בעולם הרכב הוא היה ברירת המחדל.

הסיבות לחשדות שלי הם תוצאות של הרבה דברים קטנים שקשה להסביר בכתב אבל לדוגמא:

הבאתי לו לפני כמה שנים טויוטה קורולה 2001 לבדיקה לפני קניה. אחרי בדיקה הוא אמר לי שהוא רואה קצת חלודה בקורת שילדה מקדימה שמעידה על תאונה עם ירידה בערך וכו'.

שלוש או ארבע שנים לאחר מכן כשמכרתי אותה והקונה לקח אותו למכון בדיקה רשמי ועשו לו בדיקה מקיפה מתברר שהרכב עבר תאונה מאד מאד רצינית לפני שקניתי אותו ונאלצתי להוריד לו הרבה מהמחירון רק שיועיל בטובו לקנות אותו (אגב אצלי הרכב לא עבר תאונה כלל וטופל במסירות ובאהבה רבה).

עוד משהו שהחשיד אותי הוא שהבאתי את הקונה אליו אחר הבדיקה והוא ניסה למרוח את זה, כאילו במטרה לעזור לי. עכשיו אני בטוח שחלקכם תגידו שזה התפקיד שלו לעזור לקליינטים שלו אבל אני לא אוהב חוסר בישרות אפילו בשביל לעזור לי.

אגב כששאלתי אותו איך זה שהוא לא גילה תאונה בסדר גודל שכזה (הוא אפילו לא הרים את הרכב על הליפט בזמנו) הוא מרח גם אותי.

עוד דבר הוא, שעשיתי לרכב טיפול וטסט כחודש לפני שמכרתי ובבדיקה הבודק אמר ששמו לי מים ברדיאטור במקום נוזל שמיועד לכך (שאגב שילמתי עליו, לפי הקבלה לפחות).

אני יודע שכל הדברים שהעלתי כאן אפשר לתרץ אבל הרגשה רעה יש לי.

קניתי עכשיו הונדה FRV שנת 2008 יד שניה עם 90 אלף ק"מ אחר טיפול.

אני מתלבט אם להמשיך ולטפל אצלו או להחליף למוסך אחר.

הדילמה שלי בין היתר היא, שהוא מוסך מורשה - עם קבלות והכל - ואני לא מקבל אצלו הנחות של השוק השחור. אם כן האם זה יהיה יותר יקר ללכת למוסך הרישמי של הונדה?

האם יש עדיפות על מוסך יבואן מאשר מוסך פרטי מורשה?

אם לא, יש למישהו המלצות על מוסך אמין, טוב ויעיל באזור ירושלים?

אגב, האם הונדה בכללות צריכה טיפול מסור זהיר ועדין יותר מאשר רכבים אחרים?

תודה וסליחה על האריכות

חג שמח ושבוע טוב

פורסם

אתה צריך להחליט האם חשוב לך תיעוד של מוסך מורשה- (אם כן אתה צריך ללכת אליהם), למול ההוצאה הכספית הכרוכה בכך.

יש מוסך בארמון הנציב אוכל לתת לך פרטים בפרטי.

אני אישית קונה חלקים בעצמי (מקורי במה שחשוב) ולוקח למוסך הזה, מטפלים במקום והכי חשוב אתה רואה בעיניים מה בדיוק עושים לך באוטו.

ככה ניתן לחסוך בעלויות המוגזמות של החלקים במוסך המרכזי, ניתן למצוא חלקים חליפיים טובים באותה המידה ואף לפעמים של אותו היצרן המייצר לחברה, לקנות ללא לוגו במחיר זול משמעותי

פורסם

גש למוסך של בוש לדיקו בגבעת שאול, הוא לא מוסך זול, אבל מיקצועי ואמין ברמת מוסך מורשה יבואן.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אני אישית מטפל אצל "ראנדן" בתלפיות.

בעלי המוסך מאוד נחמדים, אדיבים ואמינים ושני המכונאים עושים רושם מאוד מקצועי.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...