Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן 5W-30

יובל501
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם עם שמן סינטטי מתוצרת אחת חברות הדלק הישראליות אתה יכול לישון טוב בלילה תאמין לי.

שמן איכותי זה טוב ומונע בעיות בעתיד בזה אין ספק בכלל אבל ישנם שמנים מאוד טובים בפחות מ 60 ש"ח ל 0.946 ליטר שיעשו בדיוק את אותה העבודה.

פורסם
כל הזמן אתם במרדף אחרי השמן הכי סינטטי שיש או אם אפשר לקרוא לזה השמן הכי טוב, אבל אתה צריך לשאול את עצמך אם בכלל יש הבדל בין שימוש בשמן שכזה לבין שמן סינטטי "רגיל" ששווה את ההפרש הגדול במחיר.

נתקלתי בלא מעט מכוניות בנזין שעברו מעל 400K, וטופלו כל חייהן בשמן ישראלי, ולאורך כל התקופה לא היו שום בעיות מנוע, ו\או צריכה חריגה או גבוהה של שמן, ללא שום בוצה במנוע.

אז אני מנסה להבין מה בדיוק אתם מצפים לקבל משימוש בשמן שעולה 60 ש"ח לפחות מליטר?

התשובה פשוטה והיא שאין למי מהמגיבים פה מעבדה לבדוק ולהחליט ששמן כזה איכותי יותר או פחות. ההנחה היא ששמנים מחברות מובילות, אם הם לא הכי טובים, אז לכל הפחות הם חייבים להיות סבירים +. החברות הקטנות נמצאות פחות בתוך התחרות, ככה שזה סוג של שקט נפשי ויותר בטחון. מדוע זה חשוב? משום שהמכוניות שלנו קצת יקרות והשמן לעומתן כל כך לא. אם מחיר המכונית שלנו היה נמוך מאוד, אפשר היה להסתפק בשמן זול.

פורסם

ועוד פעם אני אומר עם שמן כדוגמת valvoline synpower אתה יכול להיות לא פחות רגוע משימוש ב royal purple שעולה הרבה מאוד כסף.

פורסם

הValvoline עולה כ100 פחות (לכ-5ליטר) מהRP. זה לא הפרש כל כך משמעותי (לפחות לא בשבילי ובטח לא כשמדובר על פעם בשנה).

אין לי ספק שגם הקסטרול הוא מעולה!

אך כל עוד יש לי את האפשרות, תמיד אעדיף לשים את הטוב ביותר..

ובהשוואות שקראתי (למען ההגינות אומר שלא השוואות שקראתי לאחרונה), הRP תמיד יצא כשידו על העליונה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני גם הבנתי ש-RP הכי טוב ורציתי אותו לרכב שלי אבל משום שלא יכולתי לוודא תאימות התקן לרכב שלי, הלכתי על VALVOLINE. מקווה שיאהב אותו.

• תוכן חדש...