Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

הרכב שלי הוא סוזוקי סוויפט 2012.

במכסה מנוע יש מיכל מים עם סימונים low, high.

לפני מס' חודשים המים היו בדיוק באמצע בין low ל-high. עכשיו הם קרובים ל-low.

למה מים אלה משמשים?

האם צריך למלא ולהשלים כך שהרמה שלהם תהיה באמצע?

איזה מים ממלאים שם? הצבע שלכם כרגע במיכל הוא כחול. מה מיוחד במים האלה?

מצרף צילום.

תודה רבה.

3AF214C3-9076-4EF0-A60C-BFF78201B617.JPG

פורסם

היי,

אני לא מכיר בדיוק את סוג הרכב הזה אבל במידה והצינור השחור יוצא לכיון הראדיטור אז מדובר בנוזל קירור

במידה והסמן נמצא קרוב לתחתון סימן שכדאי שתמלא בהקדם נוזל אנטיפריייז בכדי שהמנוע חס וחלילה לא יתחמם לך

אם הצינור הולך למקום אחר אנא רשום ואני אשמח להסביר לך מה זה

תודה

פורסם
היי,

אני לא מכיר בדיוק את סוג הרכב הזה אבל במידה והצינור השחור יוצא לכיון הראדיטור אז מדובר בנוזל קירור

במידה והסמן נמצא קרוב לתחתון סימן שכדאי שתמלא בהקדם נוזל אנטיפריייז בכדי שהמנוע חס וחלילה לא יתחמם לך

אם הצינור הולך למקום אחר אנא רשום ואני אשמח להסביר לך מה זה

תודה

היי. תודה.

העלתי תמונות של מכסה מנוע פתוח של סוזוקי סוויפט שמצאתי באינטרנט.

בצד ימין למטה יש את אותו המיכל כמו שצילמתי אצלי ברכב. האם אכן נוזל קירור?

מה בדיוק לקנות? מאיפה? יש סוגים שונים שמתאימים למכוניות שונות?

ועד איפה מומלץ למלא, עד האמצע או עד full?

DSC_0367.jpg

2012-Suzuki-Swift-Sport-engine.jpg

פורסם

שלום רב !

המיכל בעל המכסה הירוק, הוא אכן מיכל העודפים וצינור מים שחור מקשר אותו ישירות לראדיאטור.

המלצתי פנה למוסך המורשה בו אתה מטפל, לבדיקת נזילות שגורמות לחוסר, ברכבך שהוא חדש יחסית, לא אמור להיות גרם חוסר.

במוסך ימלאו נוזל קירור יעודי שמומלץ לרכבך בלבד, אין טעם, ולא מומלץ, לערבב נוזלי קירור שונים בעלי תכונות כימיות שונות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

המיכל בעל המכסה הירוק, הוא אכן מיכל העודפים וצינור מים שחור מקשר אותו ישירות לראדיאטור.

המלצתי פנה למוסך המורשה בו אתה מטפל, לבדיקת נזילות שגורמות לחוסר, ברכבך שהוא חדש יחסית, לא אמור להיות גרם חוסר.

במוסך ימלאו נוזל קירור יעודי שמומלץ לרכבך בלבד, אין טעם, ולא מומלץ, לערבב נוזלי קירור שונים בעלי תכונות כימיות שונות.

בברכה

צביקה

היי. תודה. שאלה.

רכשתי את הרכב לפני קצת יותר מחצי שנה. לא ביקרתי במוסך מאז הרכישה.

האם ביקור כזה במוסך אמור לעלות לי כסף?

ואיך בכלל נהוג להתנהל עם מוסך היבואן. פשוט מגיעים או קובעים מראש?

פורסם

שלום רב !

אין צורך לקבוע מראש, אך לא יזיק.

בתור לקוח אצלם הבדיקה וההוספה לא אמורה להיות בתשלום, ואלא כשרות ללקוח חדש.

לפי החוק אתה יכול להכנס גם למוסך פרטי לא מורשה היבואן, באזור מגורייך, מבלי לפגוע באחריות לרכבך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ברכב חדש בחיי הקילומטרים הראשונים נוזל הקירור לא שומר על מיפלסו הקבוע איך שיצא מפס היצור אלא מאבד מעט. כך היה גם אצלי בסוזוקי אלטו. לאחר ההשלמה הראשונה שזה בטיפול הראשון המיפלס שמר על עצמו גם בהמשך בלי לאבד מיליגרם. אם לאחר ההשלמה שתבוצע אצלך המיפלס עדיין ירד זה בהחלט יהיה שווה בדיקה.

:)
  • תוכן חדש...