Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בתחילה האור תיפקד בצורה תקינה כאשר התקנתי פס לדים בבגאג' כנראה קרה משהו ומאז לא נדלק האור,

שני המפסקים של פתיחת הדלתות תקינים + הנורית בלוח השעונים מראה לי שהדלתות פתוחות, אבל אין מתח בבית הנורה גם בסלון וגם בבגאג'

מישהו אולי יכול לתת לי סדר פעולות של בדיקות שעלי לבצע כדי להבין מה קרה שם?

תודה לעוזרים זה ממש מתיש להיות בלי אור באוטו ועוד אחרי שהתרגלתי לתאורת לדים בסלון בעוצמה של 126 לומנס....

פורסם

תבדוק פיוזים כנראה שלאחר ההתקנה איזה חוט התנתק.

ואם יש פיוז שרוף אז קודם תמצא את התקלה לפני שאתה מחליף.

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

תודה ליאור על העזרה

שכחתי לציין שלפני שהחלפתי הכל עבד ואחרי שקרתה התקלה דבר ראשון שעשיתי זה לבדוק את הפיוזים...

אחר כך פירקתי את המפסקי לחיצה מהדלתות ובדקתי אותם, אני לא יודע אם יש לי אחד בבגאג' כי לא מצאתי אותו אבל סביר להניח שיש כי כשפותחים אותו אז האור נדלק....

פורסם
תודה ליאור על העזרה

שכחתי לציין שלפני שהחלפתי הכל עבד ואחרי שקרתה התקלה דבר ראשון שעשיתי זה לבדוק את הפיוזים...

אחר כך פירקתי את המפסקי לחיצה מהדלתות ובדקתי אותם, אני לא יודע אם יש לי אחד בבגאג' כי לא מצאתי אותו אבל סביר להניח שיש כי כשפותחים אותו אז האור נדלק....

בהרבה רכבים המפסק תאורה נמצא בתוך מנגנון הנעילה .

אבל אני לא חושב שהבעיה משם ..

הייתי מתחיל בזה שתעבור על ההתקנה מחדש

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם
היי

בתחילה האור תיפקד בצורה תקינה כאשר התקנתי פס לדים בבגאג' כנראה קרה משהו ומאז לא נדלק האור,

שני המפסקים של פתיחת הדלתות תקינים + הנורית בלוח השעונים מראה לי שהדלתות פתוחות, אבל אין מתח בבית הנורה גם בסלון וגם בבגאג'

מישהו אולי יכול לתת לי סדר פעולות של בדיקות שעלי לבצע כדי להבין מה קרה שם?

תודה לעוזרים זה ממש מתיש להיות בלי אור באוטו ועוד אחרי שהתרגלתי לתאורת לדים בסלון בעוצמה של 126 לומנס....

קודם תבדוק את כל הפיוזים שלך אם יש פיוז שרוף כי יש מצב שבגלל ההתקנה נשרף פתאום פיוז..

לאחר מכן תבדוק את כל ההתקנה שלך תעבור על מה שעשית ותראה מה הכל מחובר טוב וחזק..

תעדכן מה הייתה הבעיה גבר..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

• תוכן חדש...