Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הייתה לי בעייה סיטרואן C5 2003 בבלם יד. ככה שרוב הזמן אני מחנה את הרכב בירידה ובזמן האחרון כשהייתי שם את האוטו על פרקינג ומרים בלם יד, הבלם היה חלש מאוד ועלה ממש גבוה. והרגשתי שהייתי מתדרדר טיפה בכל תנועה קטנה. לאחר מכן גם שמתי את_האוטו ברוורס עם הבלם יד למעלה והאוטו כן נסע בלי לחיצה על הדוושה.

בקיצור הלכתי למוסך של סיטרואן ורשמו לי שם אחרי הטיפול שעשו 1.פרוק קליפר קידמי ימין+גירוז 2.גירוז זרוע ידית בלם+הרכבה 3. ניקוז מערכת בלמים. ועכשיו השאלה שלי האם זה הגיוני שזה עלה 300 שקל ואני חייב לציין שעל 2 הדברים הראשונים רשום 0 במחיר ורק בניקוז בלמים רשום שזה עלה 270 שקל.

האם יכול להיות שהמחיר יצא כזה גבוה?

תודה רבה מראש לעוזרים. :)

פורסם

מחיר סביר, לרכב הזה יש מחלה עם הקאליפרים הקדמיים עם בלם היד שנוטה להיתפס ולא משתחרר.

*לזה שהגיב, ברכב זה הבלם יד נועל את הגלגלים הקדמיים.

• ספונסר פורום
פורסם

לפותח השרשור,מה שעשו במוסך זה גירוז הידית של בלם היד,זה חובבני,אם לא יפרקו את הקליפר לגורמים,ישטפו את החלודה מהציר,יגרזו בעזרת גריז מיוחד ויאטמו בעזרת קיט שיפוץ מקורי הקליפר יתפס שוב מהר מאוד.

אורן

פורסם

השירשור לא דן במכוניות צרפתיות מול יפניות/פורטוגזיות/דרום אפריקאיות, ולכן בוצע מיקוד קל.

מבקש להגיב לעיניין בלבד.

פורסם
לפותח השרשור,מה שעשו במוסך זה גירוז הידית של בלם היד,זה חובבני,אם לא יפרקו את הקליפר לגורמים,ישטפו את החלודה מהציר,יגרזו בעזרת גריז מיוחד ויאטמו בעזרת קיט שיפוץ מקורי הקליפר יתפס שוב מהר מאוד.

אורן

אורן ידידי היקר , שלום רב! גירוז הידית של בלם הוא חאפרי וגביית התשלום היא בהתאם, ניקוז הבלמים שלדעתי היה מיותר, וגבית 270 שקל על כך, זה מה שמציק לי, ובנוסך לכך שאתה מזהיר ובצדק, שהקליפר יתפס שוב, משום שהציר של הקליפר חלוד ויש לפורקו לשוטפו ולגרזו בעזרת גיר יעודי(גרפיט?), עכשו השאלה האם הבלם יד עולה פחות שינים, והאם הוא עכשו בולם את הרכב, ובעיקר בירידה, וכמה זמן זה יחזיק?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• ספונסר פורום
פורסם

צביקה,כשכתבתי ידית בלם היד,לא התכוונתי ליד בתא הנוסעים,אלא למנוף המשיכה הקקטן שנמצא על הקליפר.

ב-C5 כאמור בלם היד נועל את הגלגלים הקדמיים,מה שהם גירזו זה את ידית ההפעלה של בלם היד על הקליפר,זה משחרר את הקליפר התפוס באופן זמני מאוד,והוא יתפס שוב במהרה.

בברכה

אורן

פורסם

הבלם יד אכן עולה פחות שיניים וכן נתפס יותר טוב ומחזיק את האוטו רק שלאט לאט הבלם יד נחלש כי מלפני חצי שנה הבלם גם עבד מצויין ולאט לאט נחלש.

האם היה עדיף כבר להחליף את הקאליפרים ב650 שקל? והמוסך שעשה את העבודה הינו מוסך מורשה סיטרואן פיג'ו בנהריה.

פורסם
בקיצור הלכתי למוסך של סיטרואן ורשמו לי שם אחרי הטיפול שעשו 1.פרוק קליפר קידמי ימין+גירוז 2.גירוז זרוע ידית בלם+הרכבה 3. ניקוז מערכת בלמים. ועכשיו השאלה שלי האם זה הגיוני שזה עלה 300 שקל ואני חייב לציין שעל 2 הדברים הראשונים רשום 0 במחיר ורק בניקוז בלמים רשום שזה עלה 270 שקל.

האם יכול להיות שהמחיר יצא כזה גבוה?

תודה רבה מראש לעוזרים. :)

צביקה,כשכתבתי ידית בלם היד,לא התכוונתי ליד בתא הנוסעים,אלא למנוף המשיכה הקקטן שנמצא על הקליפר.

ב-C5 כאמור בלם היד נועל את הגלגלים הקדמיים,מה שהם גירזו זה את ידית ההפעלה של בלם היד על הקליפר,זה משחרר את הקליפר התפוס באופן זמני מאוד,והוא יתפס שוב במהרה.

בברכה

אורן

אורן ידידי שלום רב !

אני הבנתי אותך כבר בתחילת השרשור, אני פשוט ציטטתי, את מה שרשם פותח השרשור, ממה שנכתב בחשבונית התיקון, כפי שמצוטט ורשום בחשבונית התיקון.(.. גירוז זרוע ידית בלם..).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש לי בעייה כמו שלך ,הרכב עוצר כמובן אבל האמברקס לא הכי צריך למשוך אותו בשתי ידיים וגם אז אולי ,

והכי מוזר שהייתי בכמה מוסכים וכולם חושבים שהאמברקס בסדר גמור . פעם אחת מישהו מתח לי את הכבל של האמברקס שילמתי לו 70 - שקל לא בשמיים

האמת עזר קצת אבל אין שיפור רציני ...

פורסם
יש לי בעייה כמו שלך ,הרכב עוצר כמובן אבל האמברקס לא הכי צריך למשוך אותו בשתי ידיים חחח וגם אז אולי ,

והכי מוזר שהייתי בכמה מוסכים וכולם חושבים שהאמברקס בסדר גמור . פעם אחת מישהו מתח לי את הכבל של האמברקס שילמתי לו 70 - שקל לא בשמיים

האמת עזר קצת אבל אין שיפור רציני ...

צריך לבדוק אולי נחוצה החלפה לכל הכבל של האנד ברקס. עם הזמן הוא פשוט נשחק ומיתבלה כך שאפילו מתיחה לא יכולה ממש לעזור.

:)
  • תוכן חדש...