Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 40000 ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! ברצוני להתיעץ איתכם על קנית רכב עד 40000 ש''ח בלבד.

האוטו מיועד לחמי,חמי בן 54 מעולם לא נסע ברכב [חוץ מהשיעורי נהיגה] ולבת שלו בת 18 שכרגע הוציאה רישיון.

הקרטריונים הם: רכב לא גדול מדי [ לא משפחתי] לצורך הענין סופר מיני, אוטמאט בלבד! הכי חשוב אמינות! יד ראשונה וקילומטראז נמוך ככל האפשר, וצריכת דלק נמוכה ככל האפשר! זה מה שהם רוצים, פחות חשובה להם נוחות נסיעה וכל השאר...

בתודה מראש לכל העונים :)

פורסם

פיאט פונטו גרנדה\סקודה פאביה\פיג'ו 206, מהשנים 2007-2009.

אגב, מישהו עם שם בדיוק כמו שלך שירת איתי בפיקוד העורף כשהייתי בצבא.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
פיאט פונטו גרנדה\סקודה פאביה\פיג'ו 206, מהשנים 2007-2009.

אגב, מישהו עם שם בדיוק כמו שלך שירת איתי בפיקוד העורף כשהייתי בצבא.

פיג'ו 206 לא אמינה מספיק כפי שאני מבין..

הפרמטר הכי חשוב הוא האמינות.. מה אתה אומר על הפונטו?

ואגב "המישהו" הזה זה אני.. אני שירתתי בפיקוד העורף !

פורסם

הפונטו בשנים האלו היא לא אוטומטית רגילה אלא אוטומטית רובוטית. היא מאוד חסכונית בדלק אבל הנסיעה בה שונה מנסיעה ברכב אוטומטי רגיל, לא מבחינת התפעול של הגיר כי גם ברובוטי שמים D ונוסעים אלא מבחינת ההרגשה. אני ממליץ לעשות נסיעת מבחן קצרה על הרכב לפני שמחליטים לכאן או לכאן.

אני ממליץ לכם על דייהטסו סיריון. רכב קטן, חסכוני מאוד בדלק, אמין מאוד, קטן וקומפקטי כך שהוא מאוד מתאים לנהגים חדשים (קל לחנות אותו) ועלויות אחזקה מאוד נמוכות. רכב נהדר, אם כי בתקציב של 40 אלף ש"ח כנראה תצטרכו בכל זאת להתפשר על רכב יד שנייה ולא יד ראשונה (אלא אם יש לכם המון סבלנות).

פורסם

אם אתה יכול להתפשר על צרפתיות - רנו קליאו (להתפשר בגלל המוניטין הלא מחמיא שיש לרכב למרות שהוא נהדר)

אופציה נוספת היא יונדאי גטס 2008-9, קח בחשבון שהיא מאוד אמינה אבל לא הכי חסכונית. אם הנסועה שלך היא סביב 12-15K בשנה אז זה לא קריטי.

דייהטסו סיריון גם מומלצת ויש לי חבר בעבודה שמוכר, אין לי פרטים אבל אם זה מעניין אותך אז צור קשר בפרטי

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...