Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה ECO?

ruedaleader
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי רכב הילוכים חדש (קיה פיקנטו)

במחשב דרך יש מצב של ECO שניתן לשינוי ON\OFF

בספר הנהג כתוב רק איך עוברים מ- ON ל- OFF אך לא כתוב דבר לגבי המשמעות

אני מניח שמדובר ב- ECONOMIC היינו נסיעה חסכונית, אך איזו משמעות יש לכך אם בכלל

ברכב הילוכים בו אני מושך את ההילוכים כרצוני?

תודה למשיבים

רן

פורסם

בפיקנטו זה רק מראה לך אם אתה נוהג חסכוני או לא...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בחלק מהמכוניות הידניות המודרניות (כמו בפורד מונדיאו שנהגתי בה לאחרונה) יש אפשרות להגדיר מצב חיסכון שבו המחשב ממליץ לך להעלות הילוך מוקדם יותר.

פורסם

זה רק מפעיל נורה של ECO בין כל נורות ההתראה. כשהמחשב מזהה נהיגה "חסכונית" (כן, בטח) הנורה דולקת.

גימיק לא חביב ותו לא.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

והזוכה הוא ..... Doc Slow

בדקתי את כל מה שאמרתם וגיליתי שהדבר היחיד שהמצב הזה עושה הוא להפסיק\לחדש

את הכיתוב לגבי ההילוך המומלץ שעליך להיות בו לצרכי נסיעה חסכונית

הבעיה היחידה היא שאם תחליף הילוכים כמו שמומלץ תאיץ כמו משאית :-)

לא הכי שימושי.

פורסם

כן זה די מנותק מהמציאות.

גם בקליאו שלי זה לא ממש קשור לעולם, אתה יכול להדביק את הדוושה לרצפה בהילוך 3, תגיע לאיזה 60 קמ"ש והוא יגיד לך לעלות, למרות שאתה צריך עוד כוח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
והזוכה הוא ..... Doc Slow

הבעיה היחידה היא שאם תחליף הילוכים כמו שמומלץ תאיץ כמו משאית :-)

לא הכי שימושי.

באיביזה החדשה, המצב הזה מופעל כל הזמן. ז"א כל הזמן המחשב "חושב" וממליץ לך לעלות/ לרדת בהילוכים.

בהתחלה יישמתי את מה שאמר והגעתי ל 1:15.5 ויותר. הבעיה, כמו שתיארת, החלפות מוקדמות ורכב איטי מאוד. אפילו אבא שלי, שישב לידי פעם, נבהל איך הייתי מכניס שלישי ב 40 קמ"ש.

לאחר שנה על הכביש. אני יכול להגיד לך ששכחתי שזה מותקן אצלי. רק עכשיו אתה הזכרת לי את זה :wink:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני מכניס שלישי ב30 קמ"ש בקליאו, כי ההילוכים קצרים, ואם זה בשביל לנסוע בעיר או להתחיל להאיץ מרמזור מחוץ לעיר - זה מספיק.

(ברור לי שאצלך כנראה יחסי ההעברה שונים)

כמובן שאם יש צורך בהמון כוח ובעליה מתמשכת בתוך העיר אני אמשוך שני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה אנשים מופתעים מ3 ב 40 קמ"ש? אם האוטו נוסע טוב מה זה משנה אם זה 3 ב 30?

שרייד 98 שהיתה לי היתה נוסעת יפה מאוד על 4 ב40 ועל 5 ב55 ומעלה, פשוט תענוג, 1-16 משולב...וההילוכין ממש ממש לא היו קצרים, עם הילוך 2 היה אפשר למשוך כמעט עד 100 בדוק.

• תוכן חדש...