Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

התחדשתי בבווארית עצלה.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל העוזרים והמיעצים, נרכשה גרמניה בווארית עצלה, BMW 316i אוטו'.

מטרה ראשונה, טסט.

תמונות בקרוב.

מיקי

פורסם

מיקי מזל טוב תתחדש,

רק בדרכים טובות!

הפורום דורש תמונות!!!

8)

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תתחדש.

הרכב צריך לעבור שיפוץ?

 

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תתחדש. כבר היו לי שניים, תשמור מקרוב על המנוע הזה M40 טיימינג משאבת מים ורצועה. צריכים להיות מטופלים כל 40 אלף ק"מ או שנתיים, מה שקודם.

בסה"כ רכב מאד חמוד אם הכול עובד ברכב. אם יש תקלות ודברים שלא עובדים, כבר צרות. די קשה למצוא חלקים.

 

 

בהצלחה.

פורסם

חשבתי מטרה ראשונה: ידני. באמת יפה, שמור עלייה.

צריכה כמה ליטופים חיצוניים ממה שרואים בתמונות. אחריי זה יהיה לך בובה.

פורסם

הרכב במצבו הנוכחי יחסית שמור מאוד. המטרה הראשונה, כמו שרשמתי, היא חזרה לתנועה בכבישי ישראל.

ישנם כמה רעיונות לגבי העתיד, שום דבר לא מגובש עדיין.

אכן המטרה היתה רכב ידני, אך זו היתה הזדמנות שחבל לפספס. מקסימום, נבצע הסבה לידני. בכל מקרה, זו לא ממש יכולה להיות מכונת דריפטים.

אגב, אם מישהו יודע מה עלה בגורלה של ה-BMW של איזי רוזוב, אשמח לדעת, זו עברה תחת ידי לכמה חודשים אי שם בתחילת שנות התשעים העליזות.

מיקי

פורסם

במזל טוב ובשעה טובה שלב א' הסתיים.

העצלה עברה טסט במכה ראשונה.

מכאן, יושבים וחושבים מה לעשות עם העצלה הלאה. רעיונות יתקבלו בברכה.

מיקי

×
×
  • תוכן חדש...