Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתפעול מצלמת DVR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הגיע המצלמה שהזמנתי מאי ביי (DVR-027) ואחרי ההתקנה וקצת משחק עם ההגדרות, הכל מובן לי עליה, רק דבר אחד לא הבנתי, אם אני לא מעוניין שהסרטון יימחק, כי הגדרתי 15 דקות הקלטה ומחיקה, אז איך אני שומר את הסרטון?

אני חשבתי שצריך פשוט לעצור את ההקלטה, ואז מתבצעת השמירה אוטומטית, אבל אם אני מפעיל את ההקלטה לאחר מכן, האם המצלמה מתחילה להקליט קטע חדש, והקטע שעצרתי נשמר על הכרטיס?

ועוד דבר קטן, האם אפשרי לצפות בקטע מהסרטון מהמצלמה עצמה, או רק דרך המחשב?

תודה.

פורסם
אתמול הגיע המצלמה שהזמנתי מאי ביי (DVR-027) ואחרי ההתקנה וקצת משחק עם ההגדרות, הכל מובן לי עליה, רק דבר אחד לא הבנתי, אם אני לא מעוניין שהסרטון יימחק, כי הגדרתי 15 דקות הקלטה ומחיקה, אז איך אני שומר את הסרטון? אתה מגדיר שלא יהיה LOOP אבל אז שיגמר המקום בכרטיס זכרון אתה תצטרך למחוק סרטונים בשביל שיהיה מקום

אני חשבתי שצריך פשוט לעצור את ההקלטה, ואז מתבצעת השמירה אוטומטית, כשאתה עוצר את ההקלטה אז הסרטון נשמר מהLOOP האחרון, כלומר הוא התחיל להקליט ל15 דקות, עצרת את ההקלטה אחרי 10 דקות, אז ה10 דקות האלה שמורות על הכרטיס זכרון

אבל אם אני מפעיל את ההקלטה לאחר מכן, האם המצלמה מתחילה להקליט קטע חדש, והקטע שעצרתי נשמר על הכרטיס?

כן, הקטע שעצרת נשמר על הכרטיס.

ועוד דבר קטן, האם אפשרי לצפות בקטע מהסרטון מהמצלמה עצמה, או רק דרך המחשב? תפתח את המסך, תלחץ על MODE ותעביר למצב צפיה בסרטונים, מאוד לא נוח כי אי אפשר להריץ קדימה ואחורה.

תודה.

12345

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אם זה כמו שחשבתי, וכמו שרשמת, אז אין שום צורך לעצור את הLOOP, זה מאוד נוח העניין של המחיקה עצמית, כך שבעצם למצלמה יש חיים משלה, אתה מניע, היא מתחילה להקליט, אתה מדומם, והיא שומרת את הLOOP הנוחכי, אה, רגע, ומה קורה למחרת, היא ממשיכה להקליט מהLOOP של אתמול? או שההוא גם נשמר:?

פורסם

אם כבר אז כבר,הזמנתי שניים כאלה,בדרך אליי מאיביי.

איזה כרטיס זיכרון מתאים לה? רשום SD אך כל מה שאני מוצא זה MICRO SD,האם זה אותו דבר?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

צריך SD, ולא מיקרו SD, למרות שהשתמשתי במיקרו SD שמותקן במתאם SD, כמעת כל כרטיסי המיקרו SD מגיעים עם מתאם ל SD, כך שיש בזה את היתרון לשימוש רחב יותר.

הקטן זה MICRO SD והגדול זה SD רגיל.

sd-micro-adapter.jpg

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברים יקרים איך אני מגדיר שהמכשיר יצלם בלופ?

כלומר ימשיך לצלם גם כשהוא מלא על חשבון וידאו ישן?

לא מצאתי אפשרות לזה.

בחרתי בזמן צילום=OFF.

כרגע מעבעב לי F על המסך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הוא אמור לעשות את זה אוטומטית, זמן צילום שעשית OFF זה שהוא לא יצלם לדעתי.

תבחר אם אתה רוצה שהוא יצלם 2,5,15 דק' כל סרטון.

גם לי יש שאלה, על הקופסא של המצלמה (DVR-027) היה כתוב שיש G סנסור אבל שקניתי אותה היה כתוב שאין, מה נכון ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...