Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, waterman כתב:

אפשר להסכים או להתנגד, לחשוב שהוא מלך או גוש צואה,  אך אולי תסכים איתי שבחזית ההסברה בארה״ב, האיש מעולה.

קל להוכיח שזה לא נכון. דעת הקהל בארה"ב זזה בהדרגה נגדנו. אפילו אנשים כמו באנון, שותפים טבעיים על מלא של הליכוד והתאורטיקנים של הפופוליסטים מהסוג של טאוב, שונאים את ביבי היום.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

מודה שאבו עלי אקספרס בהחלט מקריא מדף מסרים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 48 דקות, יבגניפ כתב:

קל להוכיח שזה לא נכון. דעת הקהל בארה"ב זזה בהדרגה נגדנו. אפילו אנשים כמו באנון, שותפים טבעיים על מלא של הליכוד והתאורטיקנים של הפופוליסטים מהסוג של טאוב, שונאים את ביבי היום.

בערוץ 14 מספרים סיפור אחר. הכל כדי להלל את ה"מנהיג".

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

מה זה מעולה… שבר את הקשר עם הדמוקרטים, שובר את הקשר עם הרפובליקאים, מחסל את התמיכה בישראל בדעת הקהל…. אולי יש לו בריטון עמוק, אולי אנגלית צחה, בסופו של דבר השקרים שלו מתפוצצים בפרצוף של כולנו.

לא רשמתי שהאנגלית של נתניהו מעולה (למרות שעובדתית, היא כן), הגבתי לפינגר והתייחסתי לכך שהאנגלית שלו (פינדר) מעולה.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

ואני התיחסתי למה שכתבת על ביבי כמסביר.

האיש וחבריו הקיצוניים חיים במציאו אלטרנטיבית, אתה ואני משלמים ונשלם עוד הרבה יותר בעתיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 32 דקות, DareDevil כתב:

מודה שאבו עלי אקספרס בהחלט מקריא מדף מסרים..

זה אחלה עסק להיות שופר.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כנראה הבין מכל השמאלנים ש"פתאום" כל השנים הם היו ימין על מלא.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, waterman כתב:

אולי תסכים איתי שבחזית ההסברה בארה״ב, האיש מעולה.

אתה חי במציאות אלטרנטיבית?

אפילו טראמפ אמר שישראל מפסידה ביחסי ציבור. אז כנראה שחזית ההסברה נפלה.

חוץ מזה שההסברה היחידה שמעניינת את נתניהו היא פה מול הבייס שלו בנסיון לשקם את המנדטים שלו. קהל היעד של הראיון שהבאת נמצא פה בארץ ולא באמריקה. ולפי התגובה שלך נראה שהוא גם מצליח במידה מסוימת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, פינדר כתב:

אתה חי במציאות אלטרנטיבית?

אפילו טראמפ אמר שישראל מפסידה ביחסי ציבור. אז כנראה שחזית ההסברה נפלה.

חוץ מזה שההסברה היחידה שמעניינת את נתניהו היא פה מול הבייס שלו בנסיון לשקם את המנדטים שלו. קהל היעד של הראיון שהבאת נמצא פה בארץ ולא באמריקה. ולפי התגובה שלך נראה שהוא גם מצליח במידה מסוימת.

ממשלת ישראל והעומד בראשה, אינם טלית שכולה תכלת (אגב, ביטוי שגוי אך נניח לכך כרגע) ובהחלט ראויים לביקורת נוקבת.

עם זאת ומבלי לחפור יותר מדי, התנאים בהם נאלצת הממשלה (ובאם יורשה לי, המדינה - למרות המחלוקות הפנימיות) להתנהל כלפי חוץ, הם איך נאמר - פחות מאידיאלים.

כ-15 מיליון יהודים המפוצלים בינם לבין עצמם (פוליטית, גאוגרפית וכו׳) מול אידיאולוגיה בלתי מתפשרת הדוחה את עצם קיומנו כאן (מסיבות דתיות ואחרות) ומגובה בתקציבי ענק (ראה היקף ׳תרומות׳ קטאר, סעודיה, איחוד האמירויות ועוד לאוניברסיטאות בארה״ב ותבין מדוע כמעט בלתי אפשרי להעביר מסרים נגדיים באופן אפקטיבי).

וישנו הפיצול הפנימי הקורע את החברה הישראלית שבחלקו ניזון מעובדות הידועות לכולם ובחלקו מהערכות מוטות מקור מידע מעובד וחלקי.

הדרך הקלה והמהירה ביותר לזכות בתמיכת דעת הקהל בארץ ובעולם היא להחזיר את החטופים החיים והחללים בתמורה להפסקת אש, אך שאל את עצמך: האם הפתרון הזה מעשי? בר-קיימא? נכון בראייה היסטורית? כתבתי ואכתוב שוב - אין מאושר ממני שאיני צריך לקבל החלטות הרות גורל.

כמובן שיהיו מי שיעדיפו את ׳כאן ועכשיו, מה בעתיד - אללה הוא אכבר׳, אני נמנה על האחרים המעדיפים נסיון הכרעה עבור הדורות הבאים, מבלי להחשב (כך לפחות אני מקווה😄) משיחי חסר אונה

איני מצפה ממך ומהמחזיקים בדעות דומות לשלך, להציב משנה סדורה איך צריך היה/יהיה לפעול, אך כן מצפה להמנע מרידוד השיח וקיטלוג ברי פלוגתא כחסרי הבנה/בינה.

סופ״ש רגוע ובשורות טובות🙏

עריכה אחרונה על ידי waterman
תיקון ניסוח
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

החזרת החטופים והפסקת אש =/= הפסקת הלחימה בחמאס.

כרגע, אם אתה רוצה להמשיך להתקיים כמדינה מערבית - תעצור את המלחמה, ותמצא דרך להילחם בהם, פיזית והסברתית. בטוח שמדינה שהשתלטה על איראן מבפנים תוכל להמשיך להילחם בחמאס.

וזה מגיע ממישהו שחושב שכל ה2 מיליון שם  מחבלים בני מוות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

חלק גדול מהתנאים האלה נוצרים במכוון על ידי הממשלה. השרים המצהירים את המדינה לדעת וה״מסביר״ הנערץ עליך שגם שותק וגם לא סותם להם את הפה. שלא לדבר על ההתפרעות המשפטית של חבורת לווין, הכישרון לסלק מהסביבה כל אדם ראוי שמא יאיים על המלכות, והכניעה לנסיך ממיאמי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

חלק גדול מהתנאים האלה נוצרים במכוון על ידי הממשלה. .
שלא לדבר על ההתפרעות המשפטית של חבורת לווין..

"שכחתה גם את רצח התינוקות המכוון בעזה"

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כן. כל השרים שמדברים על הרעבה והשמדה משחקים לידיים של חמס. וכאמור, האפס לא מסוגל לנער אותם ולסתום להם את הפה.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

כן. כל השרים שמדברים על הרעבה והשמדה משחקים לידיים של חמס. וכאמור, האפס לא מסוגל לנער אותם ולסתום להם את הפה.

"שכחתה להוסיף - גם את רצח התינוקות המכוון בעזה"

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תחזור על זה עוד 12 פעם. הקישקושים מה״ימין החזק״ מסייעים לחמס לקדם את הנרטיב הזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...