Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברור לי איך מטוסי חיל האוויר מצליחים פיזית להגיע בצורה כלכך חופשית לאירן?

הם חייבים לעבור מעל לעירק או לסעודיה. 2 מדינות עם נשק מערבי מתקדם. אם בהתחלה היה מדובר בטילים מתוחכמים ששוגרו מסוריה ואולי לא היו להן אמצעים ליירט, עכשיו כבר מדובר בשיירות של עשרות מטוסים ישראלים ולפי הדיווחים גם כטב"מים גדולים שחוצים את המרחב האווירי שלהן בצורה קבועה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בוא נגיד שלא בעיראק ולא בסעודיה אוהבים את איראן.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

ובוא נגיד שאחת מהן מעוניינת לחתום על הסכם אברהם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, 98civic כתב:

זה יותר חשוב .הלוואי שזה יקרה גם מול איראן.אתמול בלילה היה קשוח,עוד כמה לילות כאלה וילדים שלנו יצטרכו טיפול טיפול נגד חרדות קשות.

זה המצב עוד לפני המערכה הנוכחית

• מבאס 2
פורסם
לפני 47 דקות, SlowRide כתב:

בסעודיה לא.

בעיראק יש אוכלוסיה שיעית גדולה (יש מצב שהם אפילו הרוב) ככה שבין ישראל לאיראן הם כנראה עדיין מעודדים את איראן.

מה שכן, לא נראה לי שלעיראק יש נשק מערבי מתקדם בימינו.

• אהבתי 1
פורסם

יש להם מטוסי F-16 בלוק 52, דגם יותר מתקדם משל צה"ל. 

ורשת מכ"מים מערביים חדשה. הם גם רכשו את ה KM-SAM הדרום קוריאנית, אבל עדיין לא קיבלו.

פורסם
לפני שעתיים, bobi כתב:

לא ברור לי איך מטוסי חיל האוויר מצליחים פיזית להגיע בצורה כלכך חופשית לאירן?

הם חייבים לעבור מעל לעירק או לסעודיה. 2 מדינות עם נשק מערבי מתקדם. אם בהתחלה היה מדובר בטילים מתוחכמים ששוגרו מסוריה ואולי לא היו להן אמצעים ליירט, עכשיו כבר מדובר בשיירות של עשרות מטוסים ישראלים ולפי הדיווחים גם כטב"מים גדולים שחוצים את המרחב האווירי שלהן בצורה קבועה.

סעודיה הפילה כטבמים איראנים ותימנים.

עיראק נלחמה עם איראן במלחמה אכזרית, והדבר האחרון שבא לה זה להילחם עם מטוסים ישראלים בשביל איראן.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

מה שנראה כמטח של 2-3 טילים שעפים קרוב אחד לשני ומאיצים לפני הפגיעה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני 14 דקות, bobi כתב:

מה שנראה כמטח של 2-3 טילים שעפים קרוב אחד לשני ומאיצים לפני הפגיעה.

הם לא מאיצים לפני הפגיעה.

תחשוב על עץ כשאתה נוסע במהירות של 100 קמש וחולף על פניו במרחק 10 מטר ממנו לעומת חצי קילומטר ממנו.

לפני 2 דקות, קורן בן אשר כתב:

בלתי נתפס שיש עוד אידיוטים שיושבים במרפסת ומצלמים תחת מטח טילים. כמעט פרס דרווין. 

הכי מצחיק זה ה"וואי כנס לממד" אחרי.. אחי אתה באיחור.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא מסכים. יש עוד תיעודים לזה.

רואים איך הטיל מאיץ. יש גם תיעודים שהוא פולט סוג של הדף לפני ההאצה.

35402649.thumb.jpg.862fd3c61a04418c4ecb49cc052372c5.jpg

פורסם (נערך)

אכן מאיצים, האיראנים לא מפסיקים לשפר את הטילים.

המטומטמים בסירטונים לדעתי זכאים לעונש, זה פשוט טימטום וחוסר אחריות.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא מאיצים ולא נעליים. הדף לא יוצא בצורה של ניצוצות, ומה לעזאזל הטעם להאיץ רגע לפני הפגיעה בקרקע? אם כבר מאיצים זה במקום שמיירטים עלולים לפגוע. בסרטון הראשון זה נראה ככה בדיוק מהסיבה שיובל תיאר, זוית של "מול" הופכת לכזו של "מהצד". 

קורא את החדשות והאמת, אני כל פעם לא יכול שלא חצי לגחך חצי לסלוד מהצורה שאנחנו מסקרים את המצב.

אנחנו תקפנו בלב אוכלוסיה? החפים מפשע שמתו הם "הרוגים". הם תקפו בלב אוכלוסיה? החפים מפשע שמתו הם "נרצחים".

יש בזה המון צביעות. לחשוב שאתה צודק בעימות כלשהו זה דבר חשוב, אבל די מעצבן אותי לראות את זה, זה איפושהו בין התמסכנות לבריחה מאחריות כשאנחנו אלו שהורידו את המכה הראשונה, מוצדקת ככל שתהיה.

• אהבתי 1
פורסם

@Pika007 יש את הסרטון של הפגיעה טיל בליסטי מטר מהסוללה של כיפת ברזל בלב העיר שבו רואים שיגור מיירט שני אחרי.

לכאורה, אתה צודק, וזה גם עבר לי בראש.

האירוע הזה שונה בגלל הכוונה - אם אתה מכוון לקריה ופוגע ליד, בסדר. אם אתה משגר 50 טילים בליסטיים ללא כל אבחנה זה משהו אחר.

תראה את הנזק בתקיפות שלנו בחיסולים - קןמה 3 אנשים מתים קומה 2 לא התעוררו אפילו.

פורסם

ידעתי שהטיעון הזה יגיע

אנחנו יורים תחמישים עם CEP של מטר.

הם יורים תחמישים עם CEP של 500-1000 מטר לפי תכנון- ומשהו כמו 3000 או יותר כי סטנדרטי הייצור שלהם פח אשפה. אין לי ספק שהם מטרגטים בעיקר בסיסים צבאיים/את הקריה/משרדי ממשלה, אבל עם מה שהם יורים אתה יכול לכוון לקריה ולפגוע בבת ים.

זה לא שאני חושב שההנהגה האיראנית הומאנית מאוד ונותן להם קרדיט, זה שגם מבחינתם הרבה יותר אפקטיבי וגם מעלה מורל לפגוע בתשתיות הצבאיות שלנו ולא בסתם בניינים, לפרסם בחדשות העולם המוסלמי שפגעו לישראלים בקריה זה הרבה, הרבה יותר מעורר גאווה מ "הורדנו בניין רנדומלי ברמת גן"

בחדשות שלהם הם גם טוענים שפוגעים בתשתיות צבאיות ובניינים רגישים, אז "לכאורה" הכוונה שלהם "תקפה" (כשמדובר במלחמה, כן?)

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...