Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההימור שלי כרגע? קצת תימרון ואז יחתמו והכוחות יצאו. לא נראה לי שנשארו הרבה ברירות ברמה הבינלאומית

• רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

גם האירופאים כרגע יכולים לכפות הסכם. רוב האוכלוסיה בארץ לא יודעת, אבל שותף הסחר הגדול ביותר של ישראל, בהפרש ניכר, זה האיחוד האירופי (גם לייצוא, גם לייבוא). לישראל יש הסכם אסוציאציה עם האיחוד, שמאפשר סחר חופשי ללא מכסים, השתתפות של ישראל בתוכניות המו״פ הגדולות של האיחוד (Horizon -- ניהלתי תוכנית כזו בחברה ישראלית של שת״פ עם 10 שותפים אירופיים, בתעשיה ובאקדמיה) וגם תיירות ללא ויזות.

ואלו הקרויים ״רוב העם״ אפילו לא מבינים על מה מדובר ומה ההשלכות.

מה יקרה אם מחר תאלץ לבקש ויזה לכל סופ״ש בפריז , פראג או רומא. כמו לפולין. ופתאום תסורב ״כי הייתה בצבא״ .

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 28 דקות, SlowRide כתב:

אומר

שהמבצע תחום בזמן, נראה לי האריכו בשבוע או משהו כזה.

זו הישורת האחרונה במו"מ לפני הסיום, משפרים עמדות..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

נגמרו השפנים בשרוול.

יש מינשמדבר על בחירות באוקטובר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה משא ומתן? זה נראה שאנחנו בדרך להפוך את זה לשגרה של כמה ימי פיצוצים בעזה ואחרי זה חודשיים "משא ומתן" על כלום. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, Gosser1860 כתב:

משפרים עמדות..

אילו עמדות? מולם אין כוחות, זה אפילו לא מצחיק. אני בספק אם לכבוש או קמר או פחות קמר ישנה משהו עכשיו. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 59 דקות, sperial כתב:

מינשמדבר על בחירות באוקטובר

לפני 53 דקות, SlowRide כתב:

ואחרי זה חודשיים "משא ומתן" על כלום. 

לא סתם ההצעה הישראלית כוללת משא ומתן של חודשיים. זה מעביר את הזמן של מושב הקיץ ומבטיח ממשלה יציבה עד 26.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לפני כשעה, zaf כתב:

גם האירופאים כרגע יכולים לכפות הסכם. רוב האוכלוסיה בארץ לא יודעת, אבל שותף הסחר הגדול ביותר של ישראל, בהפרש ניכר, זה האיחוד האירופי (גם לייצוא, גם לייבוא). לישראל יש הסכם אסוציאציה עם האיחוד, שמאפשר סחר חופשי ללא מכסים, השתתפות של ישראל בתוכניות המו״פ הגדולות של האיחוד (Horizon -- ניהלתי תוכנית כזו בחברה ישראלית של שת״פ עם 10 שותפים אירופיים, בתעשיה ובאקדמיה) וגם תיירות ללא ויזות.

ואלו הקרויים ״רוב העם״ אפילו לא מבינים על מה מדובר ומה ההשלכות.

מה יקרה אם מחר תאלץ לבקש ויזה לכל סופ״ש בפריז , פראג או רומא. כמו לפולין. ופתאום תסורב ״כי הייתה בצבא״ .

השאלה מה אירופה ירוויחו מזה. אין ספק שישראל צריכה את אירופה יותר מאשר אירופה את ישראל, אבל מה הרווח שלהם מתמיכה בבלסטין? 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

השאלה מה אירופה ירוויחו מזה. אין ספק שישראל צריכה את אירופה יותר מאשר אירופה את ישראל, אבל מה הרווח שלהם מתמיכה בבלסטין? 

אין כזה. מאמין שזה קשור למה שנתפס כדעת הקהל, או פשוט מגיע יחד עם סט דיעות פוליטיות. נניח אם אתה שמאלני סוציאליסט אתה לא יכול לא  להיות בעד בלסטין פרי.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קודם כל, יש באירופה מסורת של תמיכה בפלסטינאים ״המסכנים״. לא חדש, קיים לפחות 50 שנה. גם תמיכה במי שנחשב חלש, וגם, בלי לומר זאת בגלוי, אנטישמיות ישנה וטובה.

שנית, יש מדינות בהן יש מספיק מהגרים שאינם חובבי ציון, אבל. בהחלט חובבי מהומות.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע, נראה לי יותר מדי חסר היגיון עבור אירופאים לוותר על קשרי מסחר עם ישראל בגלל טרנד של מהגרים מובטלים וסטודנטים שעושים תהלוכות ברחוב. לא חושב שהאירופאי הממוצע מתעניין במיוחד בישראל vs בלסטין למרות מה שמנסים להאכיל אותנו במדיה. בנוסף, המערב מתחיל להתרפא מהשנאה העצמית שלו על הקולוניאליזם. אם הטורקים מוצאים שיטות לעקוף את זה אני מניח שגם מדינות מערביות יותר ימצאו. אחרי הכל הם לא סוחרים איתנו בגלל שהם אוהבי ציון אלא כי זה כנראה משתלם להם. לכסף אין ריח. גם לא לכסף של יהודים.

פורסם

וגם זה של הערבים. אבל לערבים יש הרבה יותר גדול. משחדים אפילו אתֶטראמפ.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק לערבים שאין להם כסף אכפת מהפלסטינים.

פורסם (נערך)

אם זה היה המצב כבר לפני 3 שני היו 4 טיסות ביום בין ת״א לריאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

העובדות הן שבזמן שחברות אירופאיות הפסיקו לטוס הטיסות לדובאי ואבו דאבי רק הגבירו תדירות.

בסוף יש פה משחק של "מי שומר על הכבוד הערבי", אבל בוא, אין שום דבר שישמח את סעודיה יותר מהשמדת חמאס, תקיפה באיראם והפלת החות'ים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...