Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יובל אתה מקרה אבוד לפעמים.

אתה באמת לא מבין שמי שפירסם את הקשקוש הזה משחק בך?

הפרסום על גלנט לא קשור בכלל, זה התפרסם הרבה לפני שהמינוי שלו הוכרז, על ידי עיתונאי שמזוהה פוליטית בכלל עם הצד שמינה את גלנט.

כשהכריזו על גלנט אמרתי שאני לא מאמין שבכלל יש לו סיכוי להתמנות עם סיפור כזה וזה אכן מה שקרה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, פריג'י כתב:

יובל אתה מקרה אבוד לפעמים.

אתה באמת לא מבין שמי שפירסם את הקשקוש הזה משחק בך?

הפרסום על גלנט לא קשור בכלל, זה התפרסם הרבה לפני שהמינוי שלו הוכרז, על ידי עיתונאי שמזוהה פוליטית בכלל עם הצד שמינה את גלנט.

כשהכריזו על גלנט אמרתי שאני לא מאמין שבכלל יש לו סיכוי להתמנות עם סיפור כזה וזה אכן מה שקרה.

אבל אתה מוכיח פה שאתה "המקרה האבוד".

מבחינתכם צד אחד הוא מלוכלך והשני לא.

על גלנט זה "זה לא קשור", אבל נגד מי שאמור להיות סמל שלטון זה כן קשור.

אני הבנתי כבר שהם כולם זבל, אתם עדיין חיים בהכחשה.

עריכה:

יודע מה, עזוב את התגובה שלי. 

אתה, או כל מי שיצטט אותי, צריך לענות על שאלה אחת:

איזה סיבה יש לאדם שלא מסתיר כלום לנהל הליך משפטי עם שם משפחה קודם?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כולם מלוכלכים ואין בן אדם חף מפשע. אם אתה היית מינוי פוטנציאלי לעמדה בכירה ומישהו לא היה רוצה אותך שם, היו מוצאים משהו גם עליך.

מה שמעניין פה זה שפתאום זה צץ משום מקום, בדיוק כמו הבן של היועמשית שגנב ציוד צבאי או לא יודע מה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 56 דקות, יובל .מ. כתב:

קודם כל, מסכים:

מי שהחזיק את המידע ולא שיחרר אותו עד עכשיו הוא כלב. 

עכשיו תתייחס לעובדות ולא לעשות אד הומינם:

למה אדם נורמטיבי משתמש בשם קודם שלו בהליך משפטי? 

מה יש לו להסתיר? 

"בסך הכול עמית היה צד - כנתבע וכתובע - בשלושה הליכים משפטיים אזרחיים והליך אחד פלילי שנוגעים להסכם פינוי-בינוי של הבניין ברחוב אילת. אלא שבעוד בכתב האישום שהגישה נגדו העירייה הוא מופיע בשמו הרשמי "יצחק עמית", הרי שבשלושת ההליכים האזרחיים שבאו אחריו, כולל בעתירה שהוא עצמו הגיש, הוא מופיע בשם משפחתו הקודם - יצחק גולדפריינד. כך נמנע במשך השנים פרסום ההליכים שניהל".

זה אדם שאומרים שהוא שומר סף, שאם לא הוא אין דמוקרטיה בישראל. 

כשאתה תסגור מרפסת בלי אישור ישתו לך את הדם, כשהוא או ליאת בן ארי יעשו את זה ידפדפו את זה.

מי שניהל את ההליך זה אחיו באמצעות יפוי כוח גורף שחתום עליו עמית בשמו העדכני וממה שאני מבין מהכתבה הוא לא היה מעורב כלל הדיונים או בתביעות. אם אפילו עורך הדין לא ידע את מי הוא מייצג בעקיפין אז כנראה שהמעורבות שלו היתה אפס מוחלט.

בהליכים עם נוסחי טאבו ישנים עם שם קודם מופיע השם בנוסחים.

אם היתה פה הסתרה מכוונת או לא אין לי מושג למרות שהסתרה פועלת לרעתו ולא לטובתו (כשאתה האיש הכי חזק במערכת בתי המשפט אין לך סיבה להסתתר) והדבר חייב להיבדק.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

איזה סיבה יש לאדם שלא מסתיר כלום לנהל הליך משפטי עם שם משפחה קודם?

אין.

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

אני מייצג רק את עצמי פה, אז לא אדבר ברבים.

מבחינתי במהלך השנים היו לא מעט מקרים שבהם הרגשתי ששופטים בישראל, וגם סתם עורכי דין מקרובים וכו', מתנהלים כמו קסטה.

אני לא חושב שהביביסטים או החרדים או המשחיים מציעים או רוצים להציע לזה פתרון. להפך. הם פשוט רוצים שגם להם יהיה מותר. פעם לנבחרי ציבור. פעם למגזרים שלמים.

ואז ממבט מבחוץ - אולי עמית עשה פה משהו פסול. לא יודע. נניח. אבל לפחות אותו עמית כרגע מספק לי מטריית הגנה תאורטית אל מול אלימות חצי שרירותית שתופנה כלפי מצד תומכי הקואליציה ברגע שזה יתאפשר ולא יהיה מי שימנע, באותו הטעון המשכנע - "אבל הרוב רוצה".

וזה ישמע לך אולי קצת דמגוגי, ואני יודע שזה מוקצן, אבל איפשהו לא כזה עמוק בפנים, אני יכול לדמיין את רוטמן, לוין ובן גביר מאשררים אחד לשני לצאת לרחוב לירות בשמאלנים אקראים ומסבירים שזה דמוקרטיה ושככה זה בכל מדינה מתוקנת וכו'.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

אני יכול לדמיין את רוטמן, לוין ובן גביר מאשררים אחד לשני לצאת לרחוב לירות בשמאלנים אקראים

עם הכישורים הצבאיים שלהם אין מה לדאוג. הם ירו בעצמם לפני שיפגעו במשהו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה? לבנגביר יש רישיון לנשק שלא הוא נתן לעצמו.

טראמפ מתנהל כמו איזה מישהו שמריץ shitcoin. מייצר מלא הייפ, משחרר איומים והבטחות לקראת איזה תאריך שבו הכל עומד להשתנות ובסוף כנראה לא יהיה הרבה שינוי. אם יצליחו לעשות עסקה, היא כנראה תהיה חלקית ותעלה לנו ביוקר ולצערינו וזה אומר שמי שישאר שם כבר לא יחזור. העיקר לרצות את הקיסר החדש. הלוואי ואני טועה בזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

"בסך הכול עמית היה צד - כנתבע וכתובע - בשלושה הליכים משפטיים אזרחיים והליך אחד פלילי שנוגעים להסכם פינוי-בינוי של הבניין ברחוב אילת. אלא שבעוד בכתב האישום שהגישה נגדו העירייה הוא מופיע בשמו הרשמי "יצחק עמית", הרי שבשלושת ההליכים האזרחיים שבאו אחריו, כולל בעתירה שהוא עצמו הגיש, הוא מופיע בשם משפחתו הקודם - יצחק גולדפריינד. כך נמנע במשך השנים פרסום ההליכים שניהל".

הליך פלילי, מי ישמע, סכסוך עם העירייה שרוצה משהו אחד ובעלי הבניין רוצים משהו אחר ואז היא מתעמרת בבעלי הבניין. מכיר אישית כמה סיפורים כאלו של יזמים בעיר הזו ועכשיו לך תשפץ בניין מתפורר שבכל מקרה מיועד להריסה ומי שמעכב את הכל זו רק העירייה. 

לגבי הנושא? קיבל בירושה נכס על שמו הקודם, העביר את כל הניהול המשפטי על הנכס לאח שלו ופה נגמר העניין מבחינתו. 

פורסם
לפני 5 דקות, Supertigre כתב:

לגבי הנושא? קיבל בירושה נכס על שמו הקודם, העביר את כל הניהול המשפטי על הנכס לאח שלו ופה נגמר העניין מבחינתו. 

טכנית ומעשית צודק. חוקית היה צריך לדווח.

לא חושב שיש פה מרמה או שימוש בתפקיד (להיפך. אפילו השם שלו לא גלוי) אבל משופט אני מצפה להקפיד על קלה כחמורה.

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, יבגניפ כתב:

אין.

אני מייצג רק את עצמי פה, אז לא אדבר ברבים.

מבחינתי במהלך השנים היו לא מעט מקרים שבהם הרגשתי ששופטים בישראל, וגם סתם עורכי דין מקרובים וכו', מתנהלים כמו קסטה.

אני לא חושב שהביביסטים או החרדים או המשחיים מציעים או רוצים להציע לזה פתרון. להפך. הם פשוט רוצים שגם להם יהיה מותר. פעם לנבחרי ציבור. פעם למגזרים שלמים.

ואז ממבט מבחוץ - אולי עמית עשה פה משהו פסול. לא יודע. נניח. אבל לפחות אותו עמית כרגע מספק לי מטריית הגנה תאורטית אל מול אלימות חצי שרירותית שתופנה כלפי מצד תומכי הקואליציה ברגע שזה יתאפשר ולא יהיה מי שימנע, באותו הטעון המשכנע - "אבל הרוב רוצה".

וזה ישמע לך אולי קצת דמגוגי, ואני יודע שזה מוקצן, אבל איפשהו לא כזה עמוק בפנים, אני יכול לדמיין את רוטמן, לוין ובן גביר מאשררים אחד לשני לצאת לרחוב לירות בשמאלנים אקראים ומסבירים שזה דמוקרטיה ושככה זה בכל מדינה מתוקנת וכו'.

אני אגלה לך סקופ - אני מסכים איתך על כל ההודעה עד השורות האחרונות שלך שמוגזמות רצח.

לפני 15 דקות, Supertigre כתב:

הליך פלילי, מי ישמע, סכסוך עם העירייה שרוצה משהו אחד ובעלי הבניין רוצים משהו אחר ואז היא מתעמרת בבעלי הבניין. מכיר אישית כמה סיפורים כאלו של יזמים בעיר הזו ועכשיו לך תשפץ בניין מתפורר שבכל מקרה מיועד להריסה ומי שמעכב את הכל זו רק העירייה. 

שומר סף.

אם הוא חוצה אותו גם אני יכול.

"מי ישמע אדום שוטר, כולה עברתי ברמזור אדום ונסעתי 180 קמש מה אתה עושה סרט".

לפני 36 דקות, SlowRide כתב:

כולם מלוכלכים ואין בן אדם חף מפשע. אם אתה היית מינוי פוטנציאלי לעמדה בכירה ומישהו לא היה רוצה אותך שם, היו מוצאים משהו גם עליך.

מה שמעניין פה זה שפתאום זה צץ משום מקום, בדיוק כמו הבן של היועמשית שגנב ציוד צבאי או לא יודע מה.

אני לא מועמד לנשיאות העליון.

בדיוק כמו שאני אומר לביביסטים ששואלים אותי "מה אתה היית עושה בעזה?", לא יודע, אני לא ראש ממשלה ולא רמטכל אין לי את כל המידע. כשתשלם לי 45 אלף שקל בחודש עם כל המידע אני אמצא לך פתרון.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא העניין, אתה אומר אלה אנשים שאמורים להיות שומרי סף וכו' כאילו פתאום נחשף שהבן אדם הוא בעצם תמצית הרוע. מעניין למה.

אני בטוח שחוץ מהעניין הזה יש לו גם כמה קנסות על מהירות, חוב לוועד הבית ואפילו פעם אחת חנה קרוב מדי למישהו ופתח עליו את הדלת!

הנדסת תודעה בפעולה.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

אני אגלה לך סקופ - אני מסכים איתך על כל ההודעה עד השורות האחרונות שלך שמוגזמות רצח.

בסדר, עזוב הגזמות. בוא נדבר פרקטיקה.

פרקטית זה הולך ככה:

החרדים רוצים פטור מהחוק כדי לא לשרת ולא לקחת חלק בשום נטל.

המשיחיים רוצים פטור מהחוק לבניה חופשית ביו"ש + חקיקה נפרדת או יחס נפרד לערבים, כך שיהודי שמצית בית של ערבי לא יענש, וערבי כנראה יקבל כיתת יורים על כל דבר.

הביביסטים רוצים פשוט לחקל ג'ובים במקרה הנחמד, כמו שעשו עכשיו עם החבר שהיה אחמש בחדר כושר וסיפר שניהל עסק של מיליונים. במקרה הפחות נחמד הם רוצים שלא יחקרו אותם גם על תאונות דרכים עם נפגעים, כמו שעושה עפי הדיווחים מאי גולן.

רואה משהו אחר פה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 58 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אתה מוכיח פה שאתה "המקרה האבוד".

על גלנט זה "זה לא קשור", אבל נגד מי שאמור להיות סמל שלטון זה כן קשור.

אני הבנתי כבר שהם כולם זבל, אתם עדיין חיים בהכחשה.

פעם בתחנת דלק שמעתי נהג משאית על תיקי נתניהו: "מה אתם רוצים, יהודי היגיע למקום שאפשר לגנוב. גם אני הייתי גונב".

כאשר אתה אומר כולם מלוכלכים אז אתה פוטר את כולם מאשמה. כי זה נורמלי, אז אף אחד לא אשם.

לא כולם מלוכלכים. בהרבה דברים לא הסכמתי עם בגין, אבל לא חושב שהוא היה מלוכלך. מספיק לראות איפה הוא היה גר. לא שמעתי גם דברים רעים על בנו. רבין התפטר בגלל שלא סגר חשבון דולרי בחו"ל על שם אשתו מתקופת עבודתו כשגריר בארה"ב. גם לא שמעתי דברים רעים על מאיר שטרית. מצד שני היו שרים בעבודה שנכנסו לכלא. היה גם מישהו שהתאבד.

כאשר אתה אומר כולם, אתה מנרמל את השחיתות.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

בדיוק כמו שאני אומר לביביסטים ששואלים אותי "מה אתה היית עושה בעזה?",

זה הטריק המסריח שלהם לנסות להוריד מההנהגה אחריות. זה ולהגיד 'במקום רק לבקר - תציע פתרון'.

אתה הנבחר, אתה עם יועצים מקצועיים מפה ועד הודעה חדשה, אני מישהו שמסתכל ורואה שלא מקיימים מה שמבטיחים.

אבל כמובן שכול הבוטים מנסים להפיל את האחריות על האזרח הקטן, ולא על מי שעומד בראש הצמרת.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 40 דקות, mikyl כתב:

פעם בתחנת דלק שמעתי נהג משאית על תיקי נתניהו: "מה אתם רוצים, יהודי היגיע למקום שאפשר לגנוב. גם אני הייתי גונב".

כאשר אתה אומר כולם מלוכלכים אז אתה פוטר את כולם מאשמה. כי זה נורמלי, אז אף אחד לא אשם.

לא כולם מלוכלכים. בהרבה דברים לא הסכמתי עם בגין, אבל לא חושב שהוא היה מלוכלך. מספיק לראות איפה הוא היה גר. לא שמעתי גם דברים רעים על בנו. רבין התפטר בגלל שלא סגר חשבון דולרי בחו"ל על שם אשתו מתקופת עבודתו כשגריר בארה"ב. גם לא שמעתי דברים רעים על מאיר שטרית. מצד שני היו שרים בעבודה שנכנסו לכלא. היה גם מישהו שהתאבד.

כאשר אתה אומר כולם, אתה מנרמל את השחיתות.

מה שהיה לפני 30 שנה לא רלוונטי.

הייתה לנו שנה וחצי של ממשלת שינוי, הם היו אותו דבר, פשוט נפלו מהר מדי. לפיד דאג לג'ובים בדיוק כמו מאי גולן.

היום, בכנסת ישראל של 2025 והנהגת המדינה, הם כולם זבל.

• תוכן חדש...