Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שפורסם מדובר ב 3 נורים שמשים לחילוץ בים שנורו ואחד מהם נפל בחצר בית ראש הממשלה.

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

זה מה שאמרתי?

אני אומר שמרכז השיח צריך להיות על האנשים שבפועל מנהלים את חיינו ואת המדינה ולא על 3 פעילים שגם בעוד 30 שנה לא יגרמו נזק כמו הממשלה הזו.

אלה שני דברים שלא קשורים אחד לשני. צריך להילחם באנשים האלה וצריך להילחם בתופעות כמו אותה שלישיה.

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

סבבה, תמשיך להיות צדקן. נגיע רחוק.

השיח הזה על אירוע שולי כזה, במקום על הבעיות האמיתיות שלנו, זה בדיוק מה שהם רוצים.

הנה עוד אחד, אצלו כבר לא מדובר בפצצות תאורה או זיקוקים, אלא ב״פצצות״ וכמובן שכל דבר הוא סיבה ראויה להמשך ההפיכה המשפטית.

image.thumb.png.bbc0cc5066de17396ccd554488ed2fa4.png

אז נילחם בטענות שלהם. זה עדיין לא סיבה להצדיק מעשים כאלה.

תקרא לי צדקן עד מחר. אני לא נלחם בחוליגאנים שלהם כדי לשים את החוליגאנים שלי במקומם אלא כדי שלא יהיו חוליגאנים.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, mikyl כתב:

אם באמת מדובר בפצצת תאורה רגם מנוסה (אי אפשר לרות פצצת תאורה בלי מרגמה) עושה את זה בקלות. אצלי במחלקתה היה אחד שלפעמים הצליח לפגוע בתעלות. אני מניח שעם קצת ניסיון אפשר לחשב גם זווית של זיקוקים. 

לתשובה הזאת בדיוק כיוונתי.

אם מה שקרה זה שהגיעו אנשים, העמידו מרגמה או משהו מאולתר, ולפי המיקום התחילו לחשב ובלה בלה בלה איך לפגוע - זה כמובן מאוד מאוד חמור.

אני מעדיף להאמין שזה לא מה שקרה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

אני אומר שמרכז השיח צריך להיות על האנשים שבפועל מנהלים את חיינו ואת המדינה ולא על 3 פעילים שגם בעוד 30 שנה לא יגרמו נזק כמו הממשלה הזו

זה נכון, אבל שלושת הפעילים התורנים האלה מסייעים לאנשים שמנהלים את חיינו וגורמים את כל הנזק להישאר בעמדות כוח.

אתה תראה שאם יתברר שזה באמת פעילי מחאה, כל השופרות של הליכוד יגמרו בתחתונים. אנחנו נקבל פה אינסוף יללות "לא למדנו כלום מרצח רבין" ודרישות להכיר בארגוני מחאה כארגוני טרור.

וכל השיט הזה מתרחש על רקע של שגרת מלחמה שאין לה סוף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

בל שלושת הפעילים התורנים האלה מסייעים לאנשים שמנהלים את חיינו וגורמים את כל הנזק להישאר בעמדות כוח.

לא.

אין לאף אחד יכולת לשלוט במעשים של אלפי אנשים. מתוך מאות אלפי מפגינים תמיד יהיו שלושה תורנים כאלו, שמסייעים להסברה של הצד השני. זו עובדה.

העתונאים והפוליטיקאים שמהדהדים את האהבלים האלו ועסוקים בהתנצלויות ובגינויים, הם הבעיה האמיתית.

זה כמו שתמיד היו כל מני חובבי תשומת לב שהיו פורצים למגרש הכדורגל בזמן משחקים בעלי קהל רב שמשודרים לאלפי צופים.

מתישהו מישהו התפכח ונתן הוראה שברגע שמישהו כזה פורץ למגרש, מכוונים את המצלמות למקום אחר ולא נותנים לו את החשיפה שהוא כל כך רוצה. זו האחריות שהייתי מצפה לה מאנשי התקשורת שלא עובדים עבור מכונת הרעל.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

נעצרו 3 אידיוטים שמאכילים את הטרול הזה שנקרא "איום ברצח של ראש ממשלה מכהן"

שיזרקו אותם לקיבינימט.

כמה שאני לא סובל את ביבי, זה לא משהו שעושים.

• אהבתי 4
פורסם

העובדה היא שזה עובד.

הנה גם פה אנחנו מתעסקים בזה. כבר כמה עשרות הודעות שדנות באירוע חסר חשיבות, במקום בהרוגים, חטופים, פשיעה וקריסה כלכלית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, taranta כתב:

הבעיה היא שהציבור הנ"ל (לפחות כאן בפורום) מגמד\מתעלם\ממציא תיאוריות קונספרציה על הנ"ל. זה מה שמבטל את הלגיטימציה.

מה, תאוריות קונספירציה כמו זה שמערכת המשפט חברה לצהל, שבכ, חייזרים, המופתי חאג' אמין אל חוסייני, אהוד ברק חוסיין אובמה, ג'ורג' סורוס והאילומינטי, כדי להפיל ראש ממשלה חזק ארנולד שוורצנגר מהימין?

לפני שעתיים, EliC25 כתב:

לא אמרתי שפצצת תאורה זה ניסיון ההתנקשות, אבל את זה הסקת לבד, רק כדי שיהיה אפשר לגמד, להקטין ולזלזל בכל דבר שלא היה בסדר אם היה קורה כלפי רבין, אבל בסדר גמור אם קורה כלפי נתניהו.

מי שעומד מאחורי הירי אתמול - גם בהנחה שהוא ידע שביבי לא בבית וכו' - צריך להזרק לכלא לשנים ארוכות. אין איך לגמד את זה ואין סיבה לגמד את זה בעייני. 

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

העובדה היא שזה עובד.

הנה גם פה אנחנו מתעסקים בזה. כבר כמה עשרות הודעות שדנות באירוע חסר חשיבות, במקום בהרוגים, חטופים, פשיעה וקריסה כלכלית.

בדיוק בגלל שזה עובד כל כך טוב האנשים ההם הם הסייענים הכי גדולים של ממשלת הכישלון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אין לאף אחד יכולת לשלוט במעשים של אלפי אנשים. מתוך מאות אלפי מפגינים תמיד יהיו שלושה תורנים כאלו, שמסייעים להסברה של הצד השני. זו עובדה.

העתונאים והפוליטיקאים שמהדהדים את האהבלים האלו ועסוקים בהתנצלויות ובגינויים, הם הבעיה האמיתית

אז למה אנשים מהמחנה שלך (ואני בכוונה לא אומר "אתה" כי אין לי ציטוט שלך אומר את זה) כל הזמן אומרים ש"הימין רצח את רבין" כשזה היה רק אדם אחד קיצוני מתוך אוכלוסיה?

לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

מה, תאוריות קונספירציה כמו זה שמערכת המשפט חברה לצהל, שבכ, חייזרים, המופתי חאג' אמין אל חוסייני, אהוד ברק חוסיין אובמה, ג'ורג' סורוס והאילומינטי, כדי להפיל ראש ממשלה חזק ארנולד שוורצנגר מהימין?

מי שעומד מאחורי הירי אתמול - גם בהנחה שהוא ידע שביבי לא בבית וכו' - צריך להזרק לכלא לשנים ארוכות. אין איך לגמד את זה ואין סיבה לגמד את זה בעייני. 

רואה יבגני, אחרי הרבה תווים מילים ומשפטים שהוחלפו בינינו, מצאנו משהו אחד שנוכל להסכים עליו שנינו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 23 דקות, EliC25 כתב:

כל הזמן אומרים ש"הימין רצח את רבין" כשזה היה רק אדם אחד קיצוני מתוך אוכלוסיה?

על ההדק לחץ איש אחד. את ההסתה ניהלו רבים.

מי הצביע לבחור התמים הזה, שמאלנים? מי מינה אותו לשר המשטרה?

image.png.88e58258d85a3896d23ba69884cd75e7.png

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, EliC25 כתב:

למה אנשים מהמחנה שלך (ואני בכוונה לא אומר "אתה" כי אין לי ציטוט שלך אומר את זה) כל הזמן אומרים ש"הימין רצח את רבין" כשזה היה רק אדם אחד קיצוני מתוך אוכלוסיה?

הרוצח של רבין הגיע מסביבה שדחפה אותו לעשות את המעשה והתירה את דמו. לא יגאל עמיר הוציא דין רודף, ולא איתמר בן גביר הינוקא יזם את האיום על רבין בעצם הורדת הסמל של הרכב.

ממליץ להקשיב לראיון שעשו עם הרוצח המורשע והמשוחרר יונה אברושמי שזרק רימון לתוך הפגנה ורצח מפגין. 

40 שנה אחר כך, קצין משטרה זרק רימון הלם ישר לתוך קבוצת מפגינים ורצו לקדם אותו תוך כדי חקירת מח"ש.

זה לא המצב במחאה מול נתניהו. אנחנו לא שם. השמאל כקבוצה פשוט לא שם.

אם קצין משטרה יזרוק רימון הלם לקבוצה של מפגיני ימין או לקבוצת לה פמיליה, אני רוצה שהוא יילקח למח"ש לבירור ולא יקודם עד שהנושא ייסגר. אם אינפנטילים יורים זיקוק לבית ראש ממשלה - כמה שהוא דפוק וזבל - הוא עדיין ראש ממשלה שהקים ממשלה כחוק והם ייענשו בחומרה רבתי. זה לא היה היחס לרבין מהצד השני.

והנה משהו מעניין

מי אמר את הדברים הבאים?

ציטוט

היה על הגורמים המדיניים לפעול אחרת מיד אחרי השבעה באקוטובר

להודות שנכשלנו

לא לפתוח במלחמה

לתת להם את כל האסירים בתמורה לכל החטופים

ורק אחרי עסקה ושיקום הדרום, לחשוב מה הלאה עם עזה

רמז, הוא לא שמאלן, ולא חילוני.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 3 שעות, garicho כתב:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

מצחיק אהה? אם אשתך תהיה עם תינוקת צורחת בלי אוכל ומים ברכב כשמאות אנשים מפגינים סביבה אתה תרוץ לנקודה בטירוף ולא תבלבל את השכל כמו פה באינטרנט. גיבור.

לפני 32 דקות, פינדר כתב:

על ההדק לחץ איש אחד. את ההסתה ניהלו רבים

ואין הסתה נגד ביבי? כלום?

פורסם
לפני 37 דקות, פריג'י כתב:

והנה משהו מעניין

מי אמר את הדברים הבאים?

רמז, הוא לא שמאלן, ולא חילוני.

צבי יחזקאלי, לא?

אצל רוני קובן.

• רעיון טוב! 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'