Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

עופר כסיף הוא בוגד ושונא ישראל שתומך בתביעה של דרום אפריקה, איך נתגונן אם אפילו לא נראה שאנחנו מקיאים את הבוגד הזה מהכנסת?

בגידה זה סיועה לאויב. בוא נראה, מי עזר יותר לאויבים שלנו. כסיף או ביבי שחתם על מכירת צוללות למצריים? או להקתו הנבחת על ארה"ב שבלעדיה לא הינו מסוגלים לנהל את המלחמה? או סמוטריץ' ובן גביר שמספקים תחמושת בלי סוף לכל שונאי ישראל? נזק שהחבורה הזאת גורמת הוא פי אלף מכסיף שלאף אחד לא איכפת ממנו. אז הייתי מעדיף לראות את כל החבורה הזאת מחוץ לכנסת הרבה לפני עופר כסיף.

אזרחי ישראל רצו לראות את הבוגד עף מהכנסת.

נהיית אפוטרופוס על כל אזרחי ישראל? 

במשחקים הקטנים של לפיד מול ביבי הוא אימת את ה"חשש" של המתלבטים ש"לפיד שמאלני". 

לא מתלבטים. מטומטמים שלא יודעים להבדיל בין ימין לשמאל. כאלה רק קבר יתקן.

לפני שעה, yuvalganim כתב:

הוא מראה שהוא אינו מנהיג (הירידה שלו בסקרים עקבית) ועוד אחרי שהיה ראש ממשלה.

לפיד הוכיח שהוא מנהיג כאשר הקים ממשלה בלתי אפשרית. להבדיל מסמרטוט עם אגו מנופח של היום.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

י

קח מקרה אחר - אהוביה סנדק.

ילד זרק אבנים, בלשים ניגחו את הרכב במהלך מרדף והרגו אותו.

המקרה מכוסת"ח ברמה אחרת. גם כשממשלת בנט עלתה לשלטון, ושר הבט"פ היה עומר בר לב, אף אחד לא נענש.

שוטרים עצרו טרוריסט בזמן ביצוע פיגוע,  במהלך סיכול הפיגוע המחבל נמלט ונהרג תוך כדי המלטותו.
מה הסיפור פה ?  בן גביר לא אמור לתת על זה צל"ש ?

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אז מה, מגיעה אלינו הורדת דירוג מעוד חברה. אחלה.

בינתיים החטופים לא משנים ולפיד אשם בהכול.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 7.2.2024 בשעה 08:17, יובל .מ. כתב:

אלה שזורקים אבנים צריכים לקבל כדור

בתאריך 22.9.2023 בשעה 23:02, יובל .מ. כתב:

זה שבמדינה שלנו מאפשרים לקיצוניים לזרוק אבנים על רכבים נוסעים, ואפילו על רכבי חירום זה עניין אחר שמתקשר לאפס משילות שיש פה.

בתאריך 11.4.2022 בשעה 03:48, יובל .מ. כתב:

כל הכבוד שהתחילו לירות על מיידי אבנים, אין ספק שיש שינוי בתקופה האחרונה וטוב שהבינו שאבן הורגת.

~

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

ילד זרק אבנים, בלשים ניגחו את הרכב במהלך מרדף והרגו אותו. (...) אף אחד לא נענש.

מבלבל מאוד!

ובהקשר הזה, אדם חכם כתב פעם:

בתאריך 28.12.2023 בשעה 01:45, יובל .מ. כתב:

באמאשכם מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים.

• אהבתי 2
  • מצחיק 6

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לחפש ציטוטים שלך שאחרי שהמחבל לא מהוה סכנה אסור לירות בו?

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 36 דקות, oryo כתב:

מבלבל מאוד!

ובהקשר הזה, אדם חכם כתב פעם:

1. הוא לא נהרג בזמן זריקת אבנים, הוא נהרג בזמן המרדף כשלא היווה סכנה.

2. אתה בעצמך רשמת שיש הוראות פתיחה באש. ניגוח הרכב בזמן מרדף לא מהווה פעולה לפי הוראות פתיחה באש.

3. הכי חשוב: לא רשמתי שיש לי רגש אליו. הוא לא מעניין אותי.
ניסה לרצוח פלשתינאים, סלאמת. 

הדוגמא הייתה לפינדר, שטען שאין כיסתוח לצד השני.

4. טוב לדעת שאני אדם חכם.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, - XM - כתב:

לחפש ציטוטים שלך שאחרי שהמחבל לא מהוה סכנה אסור לירות בו?

לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

2. אתה בעצמך רשמת שיש הוראות פתיחה באש. ניגוח הרכב בזמן מרדף לא מהווה פעולה לפי הוראות פתיחה באש.

זה מרתק, אתם באמת לא מבדילים בין ירי ובין מרדף וPIT? מה קשור הוראות פתיחה באש ובין מרדף? 

אני אכן לא חושב שאמורים לירות בגב של אף אחד, אבל זה לא שהם יידו אבנים ואז רכב משטרתי דרס אותם. לפי תיאור האירוע הם נסעו בפראות על הכביש ועשו להם סוג של PIT Maneuver, ושיהיה בהצלחה עם למצוא ציטוט שלי איפשהו בו אני טוען שאסור לרדוף אחרי מחבלים ו/או לנטרל רכב (או אדם) המסכן אחרים. PIT (/ניגוח) זה הליך סטנדרטי ואין בינו ובין הוראות פתיחה באש קשר. 

אגב, אני לא תומך אוטומטית בשוטרים, לגמרי ייתכן שהיה שם כשל. כשיש אובדן חיים לא מתוכנן - צריך לחקור את האירוע.

מכאן עד לערב שרים התומכים במחבלים + לשמוע על שיחה מראש הממשלה(!!!) להורי המחבל, זה על גבול האבסורד. 

ויובל, בתור מי שמתרעם על צביעות חדשות לבקרים, אולי שווה לשמור על איזושהי קונסיסטנטיות. אני ואתה יודעים כי אין שום סיטואציה בגלקסיה במסגרתה היית מתרעם על מחבל פלסטיני שנסע בפראות בכביש אחרי יידוי אבנים והתהפך ערב התערבות משטרתית, אם יש לך מספיק אינטגריטי להודות בכך אתה אמור לדעת שגם אני לא הייתי בחיים מתרעם על כזה דבר. בטח ובטח שלא היית מכנה אותו ״ילד שזרק אבנים״, אלא מחבל. כי זה מה שהוא.

pick a lane, and stick with it.

בכ״א הפואנטה שלי אינה שהמשטרה צודקת/טועה במקרה הזה כי אין לי מושג, אם המחבלים נסעו בסבבה שלהם בכביש פתוח בלי רכבים ושוטר נכנס בהם ואחד מת - זה לא תקין בעליל. אם המחבלים נסעו בהתפראות וסיכנו אנשים אחרים - צריך להוריד אותם מהכביש, ואם התהפכו זבש״ם. ממש כמו שלא תשמע אותי מתלונן על ירי על בקת״ביסטים או עבריינים שרצים עם סכין ברחוב. Play stupid games, win stupid prizes.

הפואנטה שלי כן היתה שמבחינתך כשמיידה האבנים הוא פלסטיני אז הוא ״מחבל״ וכשהוא יהודי אז פתאום הוא ״ילד״. בתור מי שכותב המון על צביעות וסימטריה אני מצפה לסטנדרטים גבוהים יותר 😅

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעה, elibaba כתב:

שוטרים עצרו טרוריסט בזמן ביצוע פיגוע,  במהלך סיכול הפיגוע המחבל נמלט ונהרג תוך כדי המלטותו.
מה הסיפור פה ?  בן גביר לא אמור לתת על זה צל"ש ?

הם מנעו גישה מאנשי זק"א, מעורך דין ובוחן תנועה וגם ח"כ להיכנס לאזור התאונה.

בנוסף השוטרים לא נחקרו במח"ש

באמת חסר מקרים שצולמו שוטרים מכים אזרחים ללא סיבה ומח"ש סגרה או אפילו לא פתחה חקירה?

פורסם

אבל זה לא העניין הרי, נכון?

העניין הוא, לדוגמא, הקורלציה המוחלטת בתמיכה באלאור עזריה ובאהוביה סנדק, למשל, למרות שהרי עזריה עשה, לכאורה, בדיוק מה שאתם מאשימים בו את השוטרים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 58 דקות, oryo כתב:

זה מרתק, אתם באמת לא מבדילים בין ירי ובין מרדף וPIT? מה קשור הוראות פתיחה באש ובין מרדף? 

אני אכן לא חושב שאמורים לירות בגב של אף אחד, אבל זה לא שהם יידו אבנים ואז רכב משטרתי דרס אותם. לפי תיאור האירוע הם נסעו בפראות על הכביש ועשו להם סוג של PIT Maneuver, ושיהיה בהצלחה עם למצוא ציטוט שלי איפשהו בו אני טוען שאסור לרדוף אחרי מחבלים ו/או לנטרל רכב (או אדם) המסכן אחרים. PIT (/ניגוח) זה הליך סטנדרטי ואין בינו ובין הוראות פתיחה באש קשר. 

אגב, אני לא תומך אוטומטית בשוטרים, לגמרי ייתכן שהיה שם כשל. כשיש אובדן חיים לא מתוכנן - צריך לחקור את האירוע.

מכאן עד לערב שרים התומכים במחבלים + לשמוע על שיחה מראש הממשלה(!!!) להורי המחבל, זה על גבול האבסורד. 

ויובל, בתור מי שמתרעם על צביעות חדשות לבקרים, אולי שווה לשמור על איזושהי קונסיסטנטיות. אני ואתה יודעים כי אין שום סיטואציה בגלקסיה במסגרתה היית מתרעם על מחבל פלסטיני שנסע בפראות בכביש אחרי יידוי אבנים והתהפך ערב התערבות משטרתית, אם יש לך מספיק אינטגריטי להודות בכך אתה אמור לדעת שגם אני לא הייתי בחיים מתרעם על כזה דבר. בטח ובטח שלא היית מכנה אותו ״ילד שזרק אבנים״, אלא מחבל. כי זה מה שהוא.

pick a lane, and stick with it.

אתה יודע מה הבעיה עם הPIT שרשמת? שהוא לא חוקי בארץ:

לגבי מרדפים:

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000653434

לגבי ניגוח באופן ספציפי:

https://www.google.co.il/amp/s/www.now14.co.il/amp/%3fid=379471

אם יש לרכב מספר זיהוי, אפשר לתפוס אותו אחר כך. מרדף עושים רק כשאין ברירה.

אחרי שסיכמנו שכל האירוע מהצד המשטרתי היה לא תקין מבחינה מנהלית, אפשר להמשיך.

ורשמתי, אין לי אכפתיות כלפיו, או אל שום מחבל יהודי אחר. אני יודע שגם לך לא.

אבל תנסה להיות ממוקד פה - הטענה של פינדר הייתה שהמשטרה מושחתת בגלל בן גביר, הראתי שלא. הטענה הייתה שמכסתחים רק כדי להגן על מתנחלים, הנה הוכחה שלא. זה הכל.

כל מי שמרים אבן/דוקר/יורה כדי לפגוע בחף מפשע הוא בן מוות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל תנסה להיות ממוקד פה - הטענה של פינדר הייתה שהמשטרה מושחתת בגלל בן גביר, הראתי שלא. הטענה הייתה שמכסתחים רק כדי להגן על מתנחלים, הנה הוכחה שלא. זה הכל.

אתה מזכיר לי את הוויכוחים האינסופיים עם ליאור.

זו לא מתמטיקה. זה שתביא לי דוגמא נגדית (לכאורה) לא שולל את הטענה שלי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

מרתק, אתם באמת לא מבדילים בין ירי ובין מרדף וPIT? מה קשור הוראות פתיחה באש ובין מרדף? 

זה לא בישראל אלא בשטחים.

שם הוראות מעצר חשוד זה עצור או שאני יורה ובום.

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני רק יודע שההשפעה של בנגביר על המשטרה היא שלילית. למה? כי בכהונה שלו אחוז הפשיעה טס, וזה עוד לפני שפרצה המלחמה והתחילו פיגועי ההזדהות האלה.

יש נתונים ברורים, 2022 לעומת 2023.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

לגבי ניגוח באופן ספציפי:

https://www.google.co.il/amp/s/www.now14.co.il/amp/%3fid=379471

תודה על הרפרנס, אם אסור לנגח אז שיעמידו לדין את השוטרים שפעלו מחוץ לגבולות החוק. אם החוק כ״כ ברור, ושופטים דחו את זה, אז זה תמוה בעיני.

לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

הטענה של פינדר הייתה שהמשטרה מושחתת בגלל בן גביר

אני לא פינדר, אז לא יודע אם הוא מתכוון שהמשטרה מושחתת רק בגלל/בעקבות בן גביר, או שזה הוחמר מאז. 

בהינתן ההצהרות של בן גביר לא צריך להיות פרופסור לקרימינולוגיה בשביל לשים לב שהוא פירומן, בהינתן המעשים שלו ברור שאכיפת חוק זה לא בדיוק האני מאמין שלו (בלשון המעטה). ברור (לי) שהמשטרה במצב יותר גרוע מאז שבן גביר לקח פיקוד, אבל לא חושב שהוא ה-אחראי הבלעדי לביצועי הארגון הזה, זה עניין של שנים רבות.

כתבתי חפירה ארוכה על המקרה של בן גביר וקסטלמן, ניכר שם את גודל ה*** שהוא שם על נהלים. הוא או מטומטם, או רשע, או שילוב - אבל זה בהכרח משהו מהנ״ל.

וזה שר המשטרה.

איתמר בן גביר, שתועד מאיים על רבין, שנחקר בשב״כ. שר המשטרה.

איתמר שמתקשר לאב לגיבור ישראלי שנרצח ומסביר לו שכשרצחו אותו, כנראה בראש חשבו שזה לגיטימי, אז לא למהר לשפוט.

מה, באמת צריך לדון על האם לשים אדם כזה בניהול ארגון אכיפת חוק מסייע בקידום הארגון לכיוון חיובי?

אמרת בעבר שלא תצביע לו שוב, ואם בא לך לשתף אז אני סקרן: זה בגלל שהוא לא ימני מספיק, או בגלל שזיהית שהוא חדל אישים? לא נכתב בשיפוטיות.

• אהבתי 2

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

הם מנעו גישה מאנשי זק"א, מעורך דין ובוחן תנועה וגם ח"כ להיכנס לאזור התאונה.

בנוסף השוטרים לא נחקרו במח"ש

באמת חסר מקרים שצולמו שוטרים מכים אזרחים ללא סיבה ומח"ש סגרה או אפילו לא פתחה חקירה?

דמיין את המצב הבא:
מחבל ערבי מבצע פיגוע כמו היום בבוקר במחסום חיזמה.
הוא נמלט ברכב תוך כדי נהיגה פראית ומסוכנת, כוחות הבטחון עושים הכל לתפוס אותו ולעצור אותו אבל הוא נהרג תוך כדי.
עכשיו הסהר האדום הפלסטיני דורש גישה לאיזור חיסול המחבל, וגם איזה עורך דין של מחבלים מראמאללה, ואפילו חבר המועצה המחוקקת הפלסטינית דורש להגיע לאיזור והשמשטרה תתן לו לבדוק את הזירה.

נראה לך שהיו נותנים להם ?  סטירה עם האות השביעית היו נותנים להם.

אז אותו דבר, רק שאהוביה סנדק היה מחבל בן הדת היהודית, אז יש לך פתאום דרישות שונות.

• אהבתי 6

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...