Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, MostlyWicked כתב:

אל תשכח שהגעת לבית החולים שיפא המהולל בלב עזה וערכת בו חיפוש, הגעת לפרלמנט, הגעת לבית המשפט העליון, כל זה אחרי שחמאס פמפם שנים שכל חייל שיכנס רגלית לעזה גם ייקבר שם.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

בול.

פירקת להם את המבצר בשבוע, רועדות להם הביצים.

דווקא לי נראה שהאסטרטגיה שלהם כרגע היא לברוח, דוגרי זה הכי חכם במצבם הנוכחי אני משער שרוב הכח הלוחם ירד דרומה וכרגע "מורידים את הראש"  הם יודעים שאין לך 200 שנה להילחם שם.

שצה"ל יעבור ממצב התקפה למצב אחיזה בשטח עם סד"כ נמוך יותר / שחיקה /וקיבעון הוא יהיה פגיע יותר. ואז הם יצוצו מהחורים ויקטפו כל יום כמה חיילים בקלות.

זה הרבה יורת יעיל מלהילחם ראש בראש בטנקים ומסקרי"ם. 

וגורם ייאוש ושקיעה בבוץ

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל כמו שהפכת את מלחמת יום כיפור לניצחון, אתה יכול גם פה. 

אם כבר, מה שהם גילו זה שה"יהוד מג'נון" אחושילינג. מחברה במשבר הגעת ל140 אחוז גיוס למילואים תוך יום, חיסלת כבר סביבות 16-17 אלף פלסטינאים, ואתה רק באמצע

מה זה משנה? היעד היה חיסול החמאס. ישראל השיגה אותו? לא. אז מה הלאה? מישהו חושב שהמלחמה תמשיך אחרי הפסקת האש? שתהיה לגטימציה שגם ככה אוזלת כבר עכשיו?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 דקות, yd b-4 כתב:

והם בחיים לא ישחררו את כל החטופים לפני תום המבצע/מלחמה.

אז תסיים ולמחרת תתחיל מחדש. זה כנראה יעלה בחיי חיילים אבל זו המטרה של צבא. להגן על אזרחים.

לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

תיראו מופתעים היחידים שמודיעים שמתנגדים לעסקה הם סמוטריץ' ובן גביר.

לי נראה שהם צודקים,

זה כמובן לא מפתיע אף אחד.

לי זה פשוט נראה שהם פוחדים שיאבדו הזדמנות לישב מחדש את גוש קטיף או משהו כזה. זה לא חדש שהם מוכנים להקריב קורבנות בשביל זה. אורית סטרוק אמרה את זה במפורש.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

למי אתם מוכרים את סיפורי הניצחון? הגענו כבשנו את המבצר, הרסנו מסגדים, רשות מחוקקת, הם רועדים. 

חרטא ברטא. 

מה שמשנה זה לא אם אנחנו משכנעים את עצמינו שניצחנו. מה שמשנה זה אם הם חשובים שניצחנו. 

הם לא. 

Screenshot_20231121_204731_Drive.jpg

• אהבתי 1
פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

קפוץ להום סנטר תקנה צבע לבן כי אתה רואה רק שחור בעיניים.

שיקנה גם לי.

לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

אם כבר, מה שהם גילו זה שה"יהוד מג'נון" אחושילינג. מחברה במשבר הגעת ל140 אחוז גיוס למילואים תוך יום, חיסלת כבר סביבות 16-17 אלף פלסטינאים, ואתה רק באמצע.

מה זה מעניין אותם אחוז הגיוס?

גם חייהם של הפלסטינאים לא מאוד מעניינים אותם. 

מז'נון שנכנסו קרקעית?

אוף.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, Nemesis כתב:

למי אתם מוכרים את סיפורי הניצחון? הגענו כבשנו את המבצר, הרסנו מסגדים, רשות מחוקקת, הם רועדים. 

חרטא ברטא. 

מה שמשנה זה לא אם אנחנו משכנעים את עצמינו שניצחנו. מה שמשנה זה אם הם חשובים שניצחנו. 

הם לא. 

כבר דובר על זה רבות, גם ישאר רק חמאסניק אחד בחיים בסוף המלחמה, הוא יעשה וי עם האצבעות ויהיה בטוח שניצח. 

https://www.ynet.co.il/news/article/sj86zbqnt

רעיון, החטופים תמורת החזרת השטח. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 4 דקות, Nemesis כתב:

חרטא ברטא. 

הם לא. 

בינתיים חמאס לא הצליח להדוף את צה"ל וגם לא משחררים להם את "כל האסירים", אז לא רואה איך התנאים מתקיימים.

פורסם
לפני 1 דקה, Nemesis כתב:

לא צריך את כל האסירים כדי שיכריזו על ניצחון שהציבור שלהם יקנה. 

הציבור שלהם יקנה כל תרחיש שהוא לא גירוש של כל ה-2 מיליון למצרים כ"ניצחון". הרף שלהם לניצחון נמוך באופן מגוחך, ושלך גבוה בצורה לא רציונלית. בפועל צריך להתמקד בהסרת חמאס כאיום על העוטף לצמיתות, במקום "מה הרחוב הערבי יחשוב", כי מעניין לי את התחת.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

מה זה משנה? היעד היה חיסול החמאס. ישראל השיגה אותו? לא. אז מה הלאה? מישהו חושב שהמלחמה תמשיך אחרי הפסקת האש? שתהיה לגטימציה שגם ככה אוזלת כבר עכשיו?

המלחמה נגמרה? 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

יראו מופתעים היחידים שמודיעים שמתנגדים לעסקה הם סמוטריץ' ובן גביר.

אגב, אם הם כל כך מתנגדים שיצביעו נגד ויפרשו מהממשלה. לא לעשות את הטריק הפחדני של להצביע בעד ולדבר נגד.

אני גם די בטוח שאם תהיה עסקה, תוך זמן קצר לימור סון וחבורתה ידרשו לשחרר את הרוצחים הפסיכופתים  בן אוליאל וכו'.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, MostlyWicked כתב:

הציבור שלהם יקנה כל תרחיש שהוא לא גירוש של כל ה-2 מיליון למצרים כ"ניצחון". הרף שלהם לניצחון נמוך באופן מגוחך, ושלך גבוה בצורה לא רציונלית. בפועל צריך להתמקד בהסרת חמאס כאיום על העוטף לצמיתות, במקום "מה הרחוב הערבי יחשוב", כי מעניין לי את התחת.

בוא, אם המלחמה מסתיימת בלי שום הישג, לא ישוחרר אף אסיר וחמאס יוכחד, הם לא יראו זאת כניצחון. 

וזה מאוד מעניין מה הם חושבים. 

אם היום לא הצליח להם איחוד זירות, תהיה בטוח שבסיבוב הבא, כשיראו שאחרי שעשה לנו שואה, חמאס לבדו נשאר עומד על הרגליים, לא יהיה היסוס לחיזבאללה, הפלסטינים בשטחים ושאר המיליציות על הגבולות להצטרף

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אני גם די בטוח שאם תהיה עסקה, תוך זמן קצר לימור סון וחבורתה ידרשו לשחרר את הרוצחים הפסיכופתים  בן אוליאל וכו'.

לשחרר אותם לעזה יכול להיות אחלה רעיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

דוגרי למה לא? כי הם לא רצחו עוד?

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

אגב, אם הם כל כך מתנגדים שיצביעו נגד ויפרשו מהממשלה. לא לעשות את הטריק הפחדני של להצביע בעד ולדבר נגד.

תכלס כרגע יש להם מנוף לחץ עצבני על נתניהו. 

הוא יודע שבלעדיהם אין לו ממשלה, גם אם לפיד יכנס כעת בשניה הראשונה שהוא יוכל הוא יתקע לו סכין בגב (פוליטי כמובן).

הם הסיכוי האחרון שלו לצאת מזה איכשהו, לא ברור לי למה הם לא לוחצים עליו חזק יותר.

• תוכן חדש...