Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

מה דעתכם על ההצעה של מצרים?

מציאותי כמו:

Cute unicorns with rainbow hair, AI Generative 24507770 PNG

• מצחיק 4
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

זאת הוכחה כזאת טובה לזה שהם לא רוצים אפילו לגעת בהם עם מקל מ200 קילומטר.

לפני 2 דקות, MadCat_LE כתב:

איך בדיוק אנחנו מקימים מערך ענק לניהול מיליון+ אזרחי אויב בזמן מלחמה כשהממשלה שלנו לא מסוגלת לטפל באזרחים שלה עצמה.

שולץ היה פה, יכול להוציא את התוכניות מ42 איך להקים מהר מערך ענק. רק צריך למחוק כמה שורות שם.

מה שכן אשכרה מציעים להקים להם מחנה ריכוז ענק. זה קצת נאצי מעבר לבדיחה שלי. כמובן שמצריים לא רוצה לצאת נאצית, אז אנחנו צריכים.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

מה דעתכם על ההצעה של מצרים?

לפנות את מי שירצה מעזה למחנה בנגב באופן זמני, לטהר את הרצועה מטרור ואחרי זה להחזיר את כל מי שהתפנה.

הם רק יצאו לפני 10 ימים משטח ישראל , אז כבר להחזיר אותם אלינו? 

מי שלא מעורב (לכאורה)  ורוצה להציל את עצמו שיתקדם דרומית לנחל עזה, לא פחות לא יותר

פורסם (נערך)

נאום "מרשים" של ביידן. נראה שהוא עדיין לא התעורר אחרי הטיסה. ועל איזו "קבוצה" שניה הוא מדבר, הוא זוכר בכלל מול מי נלחמים?

נקווה שהסיוע או התמיכה שהוא מביא מרשימים יותר מהנאום שלו.

ורק בשביל הרפרנס - השטח של חצי האי סיני הוא כמעט פי 3 מהשטח של כל מדינת ישראל. אז אם צריך להקים עיר אוהלים, או נסיכות, לפליטים הפלשתינים, אין שאלה איפה זה צריך להיות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 2

פורסם

אין קשר לשטח. נזיז לפה מיליון איש? בתוכם יתחבאו, במקרה הטוב, 5000+ מחבלים (אני עדין...)

אין דרך באמת לבקר מעבר אוכלוסיה שכזה שאמור להתבצע בפרק זמן כ"כ קצר.

חוץ מזה, צריך להיות דביל רמה עליונה כדי להציע למישהו "טפל באויב שלך בזמן שאתה נלחם בו"

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

רגע, הלכתי לאיבוד. פה כבר לא מסתפקים בנצחון על החמאס ויש כאלו שמתכננים מלחמה עם מצרים להכריח אותם לקלוט 2 מיליון עזתים?

יפה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

רגע, הלכתי לאיבוד. פה כבר לא מסתפקים בנצחון על החמאס ויש כאלו שמתכננים מלחמה עם מצרים להכריח אותם לקלוט 2 מיליון עזתים?

יפה.

אז עכשיו צריכים להקים ערים לעזתים כי מצרים, מדינה מוסלמית לא רוצה אותם?

אם לא בא להם להכניס אותם סבבה אבל שלא יבנו גדר מבטון ויבלבלו את השכל על ישראל.

פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

לא, מצרים פשוט לא מוכנה לפתוח את מעבר רפיח בכלל כי הם יודעים שזה יגרום להתפרצות של העזתים לסיני.

אז הם הציעו "תעבירו אותם לשטח ישראל למהלך הלחימה"

לי אישית אין שום שאיפות לטרנספר, שהעזתים ישארו בעזה, בלי חמאס, עם כוח בינ"ל, וחומת בטון 15 מטר שמקיפה כל סנטימטר של גבול משותף ישראל-עזה. 30 מטר מהחומה יש גדר תיל, כל מה שחוצה את גדר התיל לכיוון החומה חוטף צרור ממערכת אוטומטית שלא שואלת מי זה או מה זה. 

• אהבתי 3
פורסם
לפני 10 דקות, Pika007 כתב:

אין קשר לשטח. נזיז לפה מיליון איש? בתוכם יתחבאו, במקרה הטוב, 5000+ מחבלים (אני עדין...)

אין דרך באמת לבקר מעבר אוכלוסיה שכזה שאמור להתבצע בפרק זמן כ"כ קצר.

חוץ מזה, צריך להיות דביל רמה עליונה כדי להציע למישהו "טפל באויב שלך בזמן שאתה נלחם בו"

לא צריך "להזיז" אותם לא לפה ולא לשם, זה היה רק לצורך הרפרנס, להצעה שהועלתה פה (או בתקשורת) להעביר אותם לנגב.

אני אמרתי את דעתי - טרנספר. לחלק אותם ל-10-20 מדינות תמורת תשלום נאה, ושילכו לחפש חיים חדשים במקום אחר.

את מצרים צריך רק לשכנע, באמצעות ארה"ב, לקלוט אותם בסיני ולהעביר הלאה. סוג של מסדרון הומניטרי אם תרצו, בזמן שאנחנו משטחים את עזה.

אני בטוח שהמצרים יכולים להתמודד, בטחונית, עם חמאס, ולקטוף מחבלים מתוך אוכלוסיה אזרחית.

אפשר להמשיך לחלום עד מחר על מיטוט שלטון החמאס וכדומה, אבל הדרך היחידה לסיים באמת את הסכסוך זה להעיף אותם מפה ולהקים פארק או מוזיאון על חורבות עזה. שום כוח בינלאומי או חומת בטון לא יעצרו ג'יהאד. אנחנו פשוט ניתן להם שוב כמה שנים כדי להתחמש, לשפר את הרקטות שלהם, למצוא דרכים לפרוץ את הגבול, ואז בסיבוב הבא נקבל טילים יותר ארוכים ומי יודע אלו הפתעות אחרות.

• אהבתי 4
  • מצחיק 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חמאס אפילו לא נותן להם להתפנות לדרום הרצועה, אז לנגב? 

הכי מצחיק בסיפור הזה זה מר פוטין ההומניסט, האוהב שלום ורודף שלום. לא אמרו פעם שכדי לטפל בטרור שם צריך לתת לו את עזה לשבועיים?

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...