Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 49 דקות, sperial כתב:

כי אתה ב- mode כניעה.

אתה צריך להבים שב-8 החודשים האחרונים נפל דבר בישראל. השילוב של שוד הקופה וחוגק הגיוס מצד החרדים, וניסיון ההשתלטות האלימה של המתנחלים על מערכת המשפט ןועל המרחב הציבורי הם הכרזת מלחמה. ובמלחמה כמו במלחמה.

במלחמה כמו מלחמה, אה? אתה מתכוון לשלוח מטוסי f16 להפגיז את איתמר?

להוציא משימות לכבוש בתי כנסת? 

בא לך לשים כדור בראש של רוטמן וסמוטריץ?

או שאולי מחר יבוא אליך בחור דתי ולא תקבל אותו? גם אם הוא שירת בסיירת צנחנים?

Just now, פינדר כתב:

לא כל מי שחובש כיפה.

כן כל מי שמקים גרעינים תורניים בלב ערים חילוניות. הרי הם בעצמם אומרים את זה.

מה כל כך מסובך פה, שאנשים מלומדים, מהנדסים וכו׳ לא מצליחים להבין?

אז אסור להם להקים גרעינים תורניים?

אני יכול לדרוש שיסגרו את הבית הגאה בירושלים כי היא לא עיר חילונית?

ליברל גדול אתה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

את המלחמות במפירי סדר תשאיר למשטרה.

איזו? זה שבראשה עומד שר שהוא קריקטורה גרוטסקית? בן אדם שבערך אף אחד, בטח לא בפורום, לא היה נותן לו לנהל מכולת..?

אני לא שש אלי קרב או מיליטנטי במיוחד, ואולי יש לי ראיה פסימית (אבל גם אופטימית) לעתיד אבל אני יכול להבין למה אנשים, על פניו נורמטיביים, יצאו לפרק את המחיצה המאולתרת שהקימו שם ( @yuvalganim ממליץ לראות סרטונים מהאירוע, בהחלט היתה מחיצה בניגוד לחוק). התעוזה או התמימות, תלוי את מי שואלים, לפעול בניגוד לחוק של אותם משיחיים לא עושה עלי רושם. גם הרפיסות של המשטרה/פקחים לפרק את המחיצה ולשמור על הסדר הציבורי הם המשך של אותם סימפטומים שמקורם בחולשת שלטון בחוק בישראל. איך השוטר במקום אמר? "אז לכי לבית המשפט".

לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

זה נשמע לך נורמלי?

והעבירות בכבישים? השחיתות (הן המקומית והן הארצית)? הפשיעה בחברה הערבית ובכלל? הפרוטקשן שמשתולל? האלימות באופן כללי?

--

אני בכוונה לא משתמש במילים מלחמת אזרחים, פשוט כי זו סיטואציה קשה לדמיון בגלל כמות האויבים שיש מסביבנו וגם אוכלוסיות עוינות בשטחי המדינה. אני לא חושב שיהיו מנצחים במצב כזה. 

אבל בהחלט אנחנו לפני מציאות בה הזרם המנומנם, שהתעורר עם ניסיון המהפכה, יעמוד על הרגליים האחוריות. וזה משהו שלא נראה כבר די הרבה זמן.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אני יכול לדרוש שיסגרו את הבית הגאה בירושלים כי היא לא עיר חילונית?

ליברל גדול אתה.

חזרנו להגדרה של ליברליזם?

מישהו סגר להם את הגרעינים? הרי התעוררו רק כשהם החליטו לסגור רחוב!

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

שיקימו, אם זה בתקצוב מדינה או לא זו שאלה אחרת. אבל שלא יעברו על החוק. ואם עברו על החוק, אז שתיהיה משטרה/פקחים לאכוף אותו. אם אין משטרה/פקחים, מה אתה מצפה שיקרה?

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 4 דקות, Gosser1860 כתב:

איזו? זה שבראשה עומד שר שהוא קריקטורה גרוטסקית?

זאת שהורידה את ההפרדה בכיכר דיזנגוף.

זה שפיתמר הוא שר ביטחון לאומי, עדיין לא הופך את המשטרה לצבא הפרטי שלו.

לפני 6 דקות, Gosser1860 כתב:

העבירות בכבישים? השחיתות (הן המקומית והן הארצית)? הפשיעה בחברה הערבית ובכלל? הפרוטקשן שמשתולל? האלימות באופן כללי?

ואתה רוצה להיות באטמן ולהילחם בזה?

אפילו דירה אתה לא יכול לקנות אז מאיפה תביא את כל הציוד?!

המצב רחוק מלהיות מושלם אבל אם כל אחד יעשה מה שמרגיש לו נכון כי הוא ראה שטויות בטוויטר ובאתרי חדשות, כולנו נלך קיבינימט מהר מאד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

שיקימו, אם זה בתקצוב מדינה או לא זו שאלה אחרת. אבל שלא יעברו על החוק. ואם עברו על החוק, אז שתיהיה משטרה/פקחים לאכוף אותו. אם אין משטרה/פקחים, מה אתה מצפה שיקרה?

מוזמן לקרוא את ההודעה הראשונה שלי אחרי כיפור, ישר רשמתי שאם הם עושים דין לעצמם שיקבלו מכות. זאת לא הבעיה שלי.

הבעיה שלי שיש תגובות שאחר כך הלכו גם למניינים אחרים והפריעו, גם אם היה משותף. למה? ככה. כי לא תהיה יהדות בפרהסיה. 

במצב כזה מדובר באנשים שעושים דין לעצמם, בדיוק כמו אנשי ראש יהודי או איך שלא קוראים להם.

אז גם אותם צריך לעצור?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

במלחמה כמו מלחמה, אה? אתה מתכוון לשלוח מטוסי f16 להפגיז את איתמר?

להוציא משימות לכבוש בתי כנסת? 

בא לך לשים כדור בראש של רוטמן וסמוטריץ?

או שאולי מחר יבוא אליך בחור דתי ולא תקבל אותו? גם אם הוא שירת בסיירת צנחנים?

איך אתה אוהב להמציא דפ״אות עבור הצד השני..

בא נראה מה קרה בפועל, לא בדמיון שלך:

1. גרעינים תורניים החליטו שהם צריכים להשתלט על שטח ציבורי, כצעד במטרה הסופית שלהם, להחזיר את עמישראל בתשובה

2. תושבים חילוניים הגיעו למחות נגד ההשתלטות הזו

זהו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

איך אתה אוהב להמציא דפ״אות עבור הצד השני..

בא נראה מה קרה בפועל, לא בדמיון שלך:

1. גרעינים תורניים החליטו שהם צריכים להשתלט על שטח ציבורי, כצעד במטרה הסופית שלהם, להחזיר את עמישראל בתשובה

2. תושבים חילוניים הגיעו למחות נגד ההשתלטות הזו

זהו.

בוא נראה מה קרה בפועל, לא בדימיון של פינדר:

אנשים דתיים התכנסו להתפלל, אנשים רעים באו להפריע להם.

זהו.

אתה מת על בינאריות כשזה מתאים לך, אבל כשזה לא אתה מתחיל לבלבל את השכל.

המצב אתמול היה הרבה יותר מסובך ממה שאתה מצייר אותו.

בסופו של דבר אנשים צעירים התקרבו לזקנים וצעקו להם בושה באוזן, בזמן שהם מקפלים כיסאות והולכים מהכיכר. 

וואלה אפשר להסכים עם יאיר גולן, באמת תהליכים של גרמניה. 

*וכדי שפינדר לא יתעלם, שוב - מבחינתי מי שהקים את המחיצה הלא חוקית צריך להיענש על זה. אבל הצעקות על המבוגרים אחר כך לא קשורות למארגנים.

Screenshot_2023-09-26-17-28-48-538_com.instagram.android.jpg

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

זאת שהורידה את ההפרדה בכיכר דיזנגוף.

לא היו צריכים לאפשר להם להקים את ההפרדה דמיקולו. היו צריכים לשמור על הסדר הציבורי.

אבל זו עבודה קשה. ומי בכלל רוצה לעבוד קשה?

זה שפיתמר הוא שר ביטחון לאומי, עדיין לא הופך את המשטרה לצבא הפרטי שלו.

היה ניסיון להכפיף את המשטרה ישירות לשר בחוק (בתחילת הקדנציה, אבל מי יזכור). אז עוד לא צבא פרטי, אבל אני מניח שיש לו לא מעט השפעה.

ואתה רוצה להיות באטמן ולהילחם בזה?

אפילו דירה אתה לא יכול לקנות אז מאיפה תביא את כל הציוד?!

המצב רחוק מלהיות מושלם אבל אם כל אחד יעשה מה שמרגיש לו נכון כי הוא ראה שטויות בטוויטר ובאתרי חדשות, כולנו נלך קיבינימט מהר מאד.

אני רוצה לעשות את מה שטוב ולהילחם במה שרע :)

ועכשיו ברצינות, מה שכתבת זה ברור. השאלה אם יש ניסיון לשפר את המצב או לכל הפחות לא לגרוע ממנו.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

הבעיה שלי שיש תגובות שאחר כך הלכו גם למניינים אחרים והפריעו, גם אם היה משותף. למה? ככה. כי לא תהיה יהדות בפרהסיה. 

במצב כזה מדובר באנשים שעושים דין לעצמם, בדיוק כמו אנשי ראש יהודי או איך שלא קוראים להם.

אז גם אותם צריך לעצור?

אם עברו על החוק ויש עילה לעצור? כן, שיעצרו. איזה סנטימנט לי יש למי שמפר את החוק?

וזו בדיוק הבעיה עם הזזת המטוטלת באופן חד צדדי, זה מייצר תנועה חזקה לצד השני. למה היה צריך לפוצץ להם את התפילה (אחרי פירוק המחיצה)? אני יכול להבין, אבל לא מקבל. אותו כנ"ל גם לשאר המניינים.

לפני 5 שעות, falou כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל אחד רואה מה שנח לו ומתעלם ממה שלא נח לו...

ארגון החזרה בתשובה ניסה לארגן תפילה בהפרדה בכיכר דיזינגוף כדי לייצר פרובוקציה.

באו אנשים שרצו לעשות פרובוקציה יחד עם סתם אנשים שרצו להתפלל.

המשטרה פירקה את ההפרדה כי זה לא חוקי.

הגיעו לוחמי צדק חילונים והתחילו לצעוק על המתפללים ולהפריע להם בכמה מוקדים של תפילות ברחוב בגלל זה, גם איפה שלא עברו על שום חוק.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 37 דקות, Gosser1860 כתב:

אם עברו על החוק ויש עילה לעצור? כן, שיעצרו. איזה סנטימנט לי יש למי שמפר את החוק?

וזו בדיוק הבעיה עם הזזת המטוטלת באופן חד צדדי, זה מייצר תנועה חזקה לצד השני. למה היה צריך לפוצץ להם את התפילה (אחרי פירוק המחיצה)? אני יכול להבין, אבל לא מקבל. אותו כנ"ל גם לשאר המניינים.

הבייה היא שלפי התגובות פה של אנשים מדובר מינימום בטרומפלדור שנלחם על הבית, ולא באנשים שבאו סתם לעשות רע.

פורסם (נערך)

לחסום כבישים (לא חוקי) זה סבבה? להתעמת עם המשטרה (לא חוקי) זה סבבה?

לתלות כמה דגלים בתור מחיצה (אפילו המשטרה לא הגדירה את זה כמחיצה בתגובה שלה) זו כנראה העבירה החמורה בספר החוקים אם כולם יוצאים חוצץ נגדה.

סער היחיד שהיו לו היום ביצים. 

תפילות היו גם בעבר, לא השתנה כלום בשטח חוץ מהשיח.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם
לפני שעתיים, yuvalganim כתב:

זה ההבדל ביני ובינך.

אתה חושב שזה מלחמה, אני ממש לא.

גישה כמו שלך גוררת את זה למצב הזה מלכתחילה.

מקווה שתתפכח.

ברור. הגישה שלי. אני מקים מאחזים. אני מנכס לעצמי ערים שלמות בישראל. אני שולח את נבחרי הציבור שלי להעביר חקיקה שתקביל את המסחר והתחבצ שלהם כשבא לי. אני מקים גרעינים תורניים ומתגאה במאבק שלי להחזיר אחרים בתשובה. אני משתלט על כיכרות בערים שאני לא חי בהן עם אינסלים מפגרים וחמושים מנןער הגבעות. אני מבקש להדביר בעלי נטיה מינית שהחבר הדמיוני שלי לא אוהב. אני מעודד שריפת כפרים ובוחר לכנסת אקס מחבלים יעדים של השבכ.

בעולם המעוות שלכם, בטח היתה מתקיימת גם אנלוגיה בין היטלר למרדכי אנילביץ'.

מייאש.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

בעולם המעוות שלכם, בטח היתה מתקיימת גם אנלוגיה בין היטלר למרדכי אנילביץ'

מה אתה לא יודע שהמרד היה בניגוד לחוק?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...