Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנע לרגע מכל הסמנטיקות והמשחקים שאפשר לעשות עם ה "מה מפריע", אני אתחיל מנקודה מאוד מאוד פשוטה:

זה מנוגד לחוק. רוצים? סבבה, בראש וראשונה שיוודאו שמה שהם רוצים לעשות זה חוקי.

משם נמשיך הלאה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נסיונות בסימטריה זה סתם מטומטם.

יש חוק. 

בית משפט לא אמר שאסור להתפלל, אלא אסור לעבור על החוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתם צודקים, אבל זו לא חכמה לעשות אכיפה בררנית.

כמו שרשמתי, אני בטוח שה"חוק" לא גרם לאנשים לצאת מהבית ולהגיע לשם. יש משהו אחר שאני לא מצליח להבין אותו.

אם החוק אוסר מוזיקה אחרי 23:00 בלילה ושכן בבניין רושם שהוא עושה בת מצווה לבת שלו והרעש יהיה עד חצות אז אני רץ למשטרה? לא, למרות שהחוק איתי.

פורסם
לפני 25 דקות, GTאי כתב:

מישהו מוכן להסביר לי למה מחיצה בתפילה בכיכר פעם בשנה שונה ממצעד הגאווה במרחב הציבורי פעם בשנה?

השאלה רצינית.

שניהם זה בפומבי

שניהם זה משהו שהצד השני לא רוצה לקבל

שניהם זו בחירה בדרך חיים שאתה לא חייב להסכים לה

בשניהם מי שמשתתף עושה זאת מבחירה חופשית

אתה לא חייב להגיע לאף אחד מהם - ואז זה לא יפריע לך

מצעד הגאווה חוזר על עצמו כל חג או שבת?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני מניח שהשכן יזמין אותך, ושיתחשב בך כאשר תחגוג בא מצווה לבנך.

האירוע הזה בדיוק הפוך: התרסה, חוסר התחשבות באחר והעדר כל נכונות להסכמה. מארגני ה״תפילות״ האלה באים לכבוש ויהיו אלימים אם ייעשה ניסיון כלשהו לארגן מצעד בתחום מושבם. יודע מה? לא מצעד. תפילה קונסרבטיבית בלי הפרדה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 דקות, GTאי כתב:

אתם צודקים, אבל זו לא חכמה לעשות אכיפה בררנית.

כמו שרשמתי, אני בטוח שה"חוק" לא גרם לאנשים לצאת מהבית ולהגיע לשם. יש משהו אחר שאני לא מצליח להבין אותו.

אם החוק אוסר מוזיקה אחרי 23:00 בלילה ושכן בבניין רושם שהוא עושה בת מצווה לבת שלו והרעש יהיה עד חצות אז אני רץ למשטרה? לא, למרות שהחוק איתי.

הסכמת לתת לשכן פעם אחת לחגוג עד 00:00 אבל הוא הבין שיש לו אפשרות לחזור על זה כל שבוע והוא חוזר על זה.

אתה תתלונן, נכון?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 15 דקות, GTאי כתב:

מישהו מוכן להסביר לי למה מחיצה בתפילה בכיכר פעם בשנה שונה ממצעד הגאווה במרחב הציבורי פעם בשנה?

השאלה רצינית.

שניהם זה בפומבי

שניהם זה משהו שהצד השני לא רוצה לקבל

שניהם זו בחירה בדרך חיים שאתה לא חייב להסכים לה

בשניהם מי שמשתתף עושה זאת מבחירה חופשית

אתה לא חייב להגיע לאף אחד מהם - ואז זה לא יפריע לך

רק באחד מהם סוגרים מרחב ציבורי בפני חלק מהאנשים.

באחד זה אנשים שאתה לא אוהב הולכים ברחוב.

בשני זה אנשים סוגרים בפניך את הרחוב.

ואין פה איזו סימטריה. המתפללים יש להם תוכנית לטווח רחוק. היום הפרדה ברחוב לתפילת כיפור. מחר זה יהיה כל שבת. ואם מתפללים שם בשבת, אז גם אפשר לסגור לתנועה. ולדרוש שנשים תלכנה רק בצד אחד. ובבקשה להתלבש צנוע. לכבד את המקום.

זו מלחמה. לא דו קיום.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, Pika007 כתב:

אמנע לרגע מכל הסמנטיקות והמשחקים שאפשר לעשות עם ה "מה מפריע", אני אתחיל מנקודה מאוד מאוד פשוטה:

זה מנוגד לחוק. רוצים? סבבה, בראש וראשונה שיוודאו שמה שהם רוצים לעשות זה חוקי.

משם נמשיך הלאה.

כך הגבת גם עך חוק החמץ?

כך הגבת גם על הפרות החוק של עירימת תא בנוגע לתחבצ בשבת?

פורסם
לפני 8 דקות, GTאי כתב:

אוקיי, אתה בוחר לא להתלונן, אולי כי זה לא מפריע לך. ו? זה אומר שטובש השכן יעבור על החוק?

מעניין שאתה נותן את הדוגמה הזו- סבלתי משכנים כאלו שמדי פעם החליטו "לחגוג את כניסת הקיץ"/"לחגוג את הירח המלא" וכל מיני שטויות בלי להודיע לשאר השכנים ברחוב, מדי פעם זה נפל לי על לילה לפני מבחן או משהו כזה. לא הקשיבו לבקשה שהגיעה בנועם.

התקשרתי למשטרה, אכפו, זכיתי לישון בשקט.

לפני 10 דקות, GTאי כתב:

יש משהו אחר שאני לא מצליח להבין אותו.

לא קשה להבין שאנשים מאוימים מהעובדה שנוקטים בעצדים שהם תחילת תהליך לשנות את אופי המרחב הציבורי אליו הם רגילים עד כדי הפרעה לשגרת חייהם.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, yd b-4 כתב:

אין שום הפרת חוק של עיריית תל אביב עם התחבצ בשבת.

מכירת הכרטיסים מבוצעת מראש.

תומך ומכיר את ארגון נוע תנוע כבר מתחילת הדרך מ2015

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

כך הגבת גם עך חוק החמץ?

לעירייה יש סמכות לקבוע חוק עזר עירוני וכדומה. במדינת ישראל יש בעיה שלא נפתרה ולא נפתרת כי ממשלות נתניהו דוחות את הקץ עד לקצה העולם- מה קורה כאשר חוק עזר עירוני בנושא שאמור להיות בסמכות העיריה מתנגש עם חוק מדינה? (בוא נעזוב לרגע את העובדה שפה מדובר לא על חוק שנידון כראוי, אלא על השקרים של דרעי)

אין תשובה לשאלה הזו, ולכן בכלל לא הגבתי לנושא.

בנוגע לנוע תנוע- אין פה שום הפרה של החוק.

בנוגע לחוק החמץ- תגובתי הייתה שמדובר בנושא מסריח מהיסוד שנועד לכפות חוק מאורח החיים הדתי על כל מי שלא מעוניין בו. ו? קראתי לכולם להפר את החוק? ראית אותי מנהיג צעדת פיתות לבית החולים הקרוב?

(הנושא הזה נגמר בקול גדול של פלוץ, מנהלי בתי החולים לא ממש אסרו הכנסת חמץ למעט לניאדו)

יש לך עוד קצת וואטאבאוטיזם או עוד דרך לנסות להצדיק את הפרות החוק החוזרות ונשנות של חבריך?

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם

מצטער שבזבזתי מזמנך בלהגיב לי. 

נראה לי שאני מיותר כאן בדיון ולכן החלטתי לא להשתתף בו.

עכשיו תוכלו להרים לעצמכם בכיף ללא הפרעה (לפחות ממני)

פורסם
לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

מצטער שבזבזתי מזמנך בלהגיב לי. 

נראה לי שאני מיותר כאן בדיון ולכן החלטתי לא להשתתף בו.

עכשיו תוכלו להרים לעצמכם בכיף ללא הפרעה (לפחות ממני)

לפחות השכלת קצת בנוגע לתחב"צ בשבת וחמץ בפסח.

שדרך אגב, הפכו למסורת ארוכה עוד מלפני הקורונה..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 42 דקות, GTאי כתב:

ואם כולם התנגדו לבת מצווה הזאת וכולם אמרו לו שזה לא הגיוני ולא יקרה? אה? אז סבבה לרוץ למשטרה לא?

חוץ מזה, הסבירו פה למה ההתנגדות...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...