Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני שונא את ביבי as much as the next guy,

אבל כשאתם מדברים רק עליו אתם מורידים גודל הבעיה כאן.. הוא מנצל את הכאוס כדי להיחלץ ממשפט וכדי להמשיך להטיס את שרה לשופינג באירופה, אבל מה עם השאר? יש כאן ציבור ענק ( שילך ויגדל בכל סבב בחירות) שפשוט לא מעוניין בחיים במדינה מערבית, שבז לליבראליות, שבז לקידמה.. מחברים לזה ציבור מזרחי מסורתי עם רגשי קיפוח (מרשה לעצמי להגיד את זה בלי לצאת גזען) ויש פה מסה רצינית שתמשיך להצביע ככה. ולמה שאחריו לא יקום פוליטקאי אחר שישסע וישחק על רגשי הנחיתות האלה? אם אוכל שרצים, אשכנזי, אליטיסט מקיסריה יכול, למה שפוליטקאי אחר לא יצליח אחריו? לא יודע, אני לא כזה אופטימי, גם אם ניסיון ההפיכה שלו ייכשל.

עריכה אחרונה על ידי MZN
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

התקווה היא שיהיה דור של פוליטיקאים שיחזרו למקורות ויהיה אכפת להם מהמדינה ומהאזרחים.  ראינו כאלה רק לפני שנה.

אוכלוסיה פרימיטיבית שניתנת להסתה קלה קיימת בכל מקום. ראינו את טראמפ, ראינו את הברקזיט, ואלה רק דוגמאות. אבל אני מעריך את נתניהו כבעל יכולות גבוהות במידה חריגה (לפחות בעבר), חבל שהוא משתמש בהן באופן הרסני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 20.1.2023 בשעה 00:38, yd b-4 כתב:

לגבי הביצוע הוא הוכיח יכולות על למען הציבור שבחר בו ואני אחד מהם. כמובן שהייתי מעדיף אחד נקי במקום אבל כרגע אין משהו שמשתווה לו. 

גאוות המגזר. ״יכולות על״. ״אין מישהו שמשתווה לו״.

מפלגה שבמשך 40 שנה דואגת להשאיר את המצביעים שלה עניים, בשביל ש״המושיע״ העבריין יוכל לחלק להם תלושים.

image.thumb.png.df64c4524c4c83cb60035fa22a1cd9f2.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, MZN כתב:

אבל כשאתם מדברים רק עליו אתם מורידים גודל הבעיה כאן.. הוא מנצל את הכאוס כדי להיחלץ ממשפט וכדי להמשיך להטיס את שרה לשופינג באירופה, אבל מה עם השאר? יש כאן ציבור ענק ( שילך ויגדל בכל סבב בחירות) שפשוט לא מעוניין בחיים במדינה מערבית, שבז לליבראליות, שבז לקידמה.. מחברים לזה ציבור מזרחי מסורתי עם רגשי קיפוח (מרשה לעצמי להגיד את זה בלי לצאת גזען) ויש פה מסה רצינית שתמשיך להצביע ככה. ולמה שאחריו לא יקום פוליטקאי אחר שישסע וישחק על רגשי הנחיתות האלה? אם אוכל שרצים, אשכנזי, אליטיסט מקיסריה יכול, למה שפוליטקאי אחר לא יצליח אחריו? לא יודע, אני לא כזה אופטימי, גם אם ניסיון ההפיכה שלו ייכשל.

יש בערך 15 מנדטים של חברי כת ביביסטים מטומטמים שלא יזוזו מביבי בחיים, השאר בהחלט יכולים לזוז והתחילו לזוז (תראה את הסקרים...). איך אני יודע את זה? מה קרה לליכוד כששרון עזב? אם אני לא טועה קיבלו 12 מנדטים. מה קרה כשברק סחף את המדינה כולל הפריפריה? נתניהו קיבל 19 מנדטים.
יש 8 מנדטים לחרדלים בלחץ כל השאר זה אנשים תמימים שהאמינו להצהרות של גזען תומך טרור ובתקווה התפכחו.
לחרדים יש את המנדטים שלהם, אבל דווקא במשבר הזה הם יושבים בצד ועושים חישובים וניהול סיכונים טוב יותר מהאחרים. חוץ מזה שגם שם יש קולות שפויים.

כשאתה נותן במה לגזענים תומכי טרור כמו בן גביר/סמוטריץ' ויאיר נתניהו
כשאתה נותן במה לבהמות כמו מירי רגב
כשאתה נותן במה לחדלי אישים כמו שיש בליכוד
כשאתה נותן במה לראש ממשלה נגוע בשחיתות שטובת המדינה כבר לא מעניינת אותו
כשאתה נותן במה לכל אלה ברור שהשיח יהיה כזה.

התקווה היא שהם יעברו מן העולם, זה צריך להתחיל מנתניהו, ביום שניפטר ממנו מגדל הקלפים (הליכוד) יקרוס ובתקווה ימחק ואולי יקום מחדש כמפלגה שבאה לעבוד בשביל העם והמדינה ולא בשביל אדם נהנתן, מושחת שטובתו האישית לפני הכל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, MZN כתב:

זה בדיוק העניין-  יש כאלה שרוצים מדינה יהודית בעיקר והרכיב הדמוקרטי זה לא המהות העיקרית אלא כלי פוליטי להשגת מטרות.

ויש את הציבור שבשבילו מדינה דמוקרטית זה הבסיס הערכי ולרב ציבור זה הרכיב היהודי זה ערך שווה לא פחות ולא יותר אבל לא בצורה של קנאות דתית כמו הקבוצה הראשונה.

פורסם

תפקיד המשמר הלאומי: לטפל בערבים

image.thumb.png.b3085cae35ee4ee060b362c4cf6dd6f1.png

====

וואו, זה סירטון חזק.

לכל אלו שהתווכחו פה והביאו פרופ׳ לקטיף דובדבנים עם טענות שבניו זילנד הממשלה בוחרת שופטים והרפורמה בסהכ מאזנת ושאר קשקושים.

יריב לוין מודה שה״רפורמה״ המקורית (מינוי שופטים ע״י הממשלה ללא הגבלה) היתה מוליכה לדיקטטורה.

כמובן שעכשיו הוא יטען ש״רק 2 שופטים״ זו פשרה מספיק טובה, אבל הוא עדיין טועה (או משקר).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

העגלה מלאה?

screenshot-www_ynet_co.il-2023_04.03-12_46_13.png.9eaced2572db0fdd74d8dd42b233fddf.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בודאי שמלאה.

בסחלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ועכשיו סמורטריץ רוצה לתבוע את ההסתדרות על השביתה. טוב שנזכרת באמת, ותודה רבה על השביתה הבאה שאתה מארגן לנו.

אין ספק שכל החרא הזה שאתם יוזמים רק יטיב עם הכלכלה הישראלית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אבל הוא עדיין טועה (או משקר).

מה אבל עם רוטמן שצעק על כול מי שהעיז לא להסכים איתו בועדה? הוא גם יסכים עכשיו? גם הוא 'טעה'?

לפני 44 דקות, DareDevil כתב:

העגלה מלאה

אחחח איפה ליצמן איפה.

מעניין אם מתישהו יחקרו אותו על כול מיני החלטות שהוא לקח ועל הטוהר שלהן, מתאר לעצמי שלא.

לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

ועכשיו סמורטריץ רוצה לתבוע את ההסתדרות על השביתה

אחלה בדיחה. גם ככה לא ניתן לקבל החזר על הנזק שנגרם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

ועכשיו סמורטריץ רוצה לתבוע את ההסתדרות על השביתה. טוב שנזכרת באמת, ותודה רבה על השביתה הבאה שאתה מארגן לנו.

אין ספק שכל החרא הזה שאתם יוזמים רק יטיב עם הכלכלה הישראלית.

זה לא באמת היתה שביתה שהסתדרות החליטה לעשות, זה מגיע מביבי עצמו.

ההסתדרות היא נטו אינטרסנטית, היא לא באמת דואגת לאזרחים או לעובדים אלא רק לאלה שנמצאים קרוב לצלחת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 14 דקות, David32 כתב:

מה אבל עם רוטמן שצעק על כול מי שהעיז לא להסכים איתו בועדה? הוא גם יסכים עכשיו? גם הוא 'טעה'?

הנה גם רוטמן מודה שהיה ״חור״ ברפורמה הנפלאה שלהם.

זו שלוין עובד עליה כבר 20 שנה ומיטב המוחות המשפטיים של קהלת כתבו (ההוא מהסרטון של @gadik6).

אחרי שהם קראו לכולנו אנרכסיטים ואנטי דמוקרטיים, בזמן שהם רצים קדימה עם החקיקה.

כמובן שהוא מצפה ש״נסמוך עליו״ שהוא יתקן את הבעיה בשבועיים של דיונים עם עצמו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, David32 כתב:

איפה ליצמן איפה.

מעניין אם מתישהו יחקרו אותו על כול מיני החלטות שהוא לקח ועל הטוהר שלהן, מתאר לעצמי שלא.

גם הוא אחראי אבל לא אשם.

לפני 38 דקות, DareDevil כתב:

זה לא באמת היתה שביתה שהסתדרות החליטה לעשות, זה מגיע מביבי עצמו.

ההסתדרות היא נטו אינטרסנטית, היא לא באמת דואגת לאזרחים או לעובדים אלא רק לאלה שנמצאים קרוב לצלחת.

ברור שלא, וגם ברור שאין סיכוי לתבוע על הנזק. אבל למה לא לעשות עוד נזק עם עוד שביתה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

"היה חור" 😂
היה חור אומרים על איזה משהו קטן קטן שההסכם לא מכסה. כלומר משהו שבמבט ראשון אתה לא חושב עליו וצריך אדם מתוחכם שימצא אותו וינצל אותו, זה היה חור.
מה שהיה שם זה לא חור, מה שהיה שם זה דלתות של מוסך עם תאורה ושלטי נאון עם המילה "דיקטטורה".

"היה חור" איזה בדיחה... זה מה שקהל הבוחרים אוכל... נו אחרי זה קוראים לנו שחצנים שאנחנו אומרים שהם מטומטמים.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

ועכשיו סמורטריץ רוצה לתבוע את ההסתדרות על השביתה

לתבוע זו בעיה, אבל הוא מכין את הקרקע לחוקים שיאסרו או לפחות יקשו לשבות.

הגבלות על שביתות זה עוד אחד מהמטרות של פורום קהלת.

--

הי @יובל .מ.

לא ראיתי ששאלת אם המפלגות הדתיות או הציוניות כבר גינו?

image.thumb.png.d43f5489ea97f595d357f429ec305057.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...