Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, edward כתב:

אני אשכרה מתחיל להבין שלא כולם פה באו לנהל דיון אלא להשתלח באנשים על רקע אישי כי יש להן דעות שונות.

מה אני אגיד לך, דעה זה כמו חור תחת, לכל אחד יש.

ואם אתה מטריל זה מבורך, אבל לפחות תהיה עקבי, אחרת זה כבר מתחיל להרגיש לא נעים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 46 דקות, farkash7 כתב:

לם מסביבו מטומטמים כנראה... כל ראשי הבנקים, כל הכלכלנים כל האנליסטים של הגופים הכלכליים הגדולים בעולם, כלכלנים בכירים במדינות אחרות כולל גורויים של הביב. כולם לא מבינים כמה טוב הולך להיות 😂

עולם הכלכלה לא אוהב הפתעות. ולא שינויים חדים.

מי שעוקב אחרי מדיניות הריבית של הנגיד האמריקאי, רואה איך הוא מתאמץ להיות צפוי. נאומים בזמנים קבועים, הצהרות לגבי העתיד הקרוב והבינוני, הדלפות מכוונות והעלאות ריבית מדודות ומדורגות.

בדיוק ההיפך מחקיקת הבזק שמוליכים לוין ורוטמן.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפני שעתיים, tepic כתב:

האם אתם חושבים שהגיוני להמשיך לדבר בארץ במושגים של ימין ושמאל? הרי הימין בתכלס לא באמת ימין, כמו שהשמאל לא באמת שמאל.

ימין ושמאל הפכו מזמן כבר לשם נרדף ל רק ביבי / רק לא ביבי.

אבל בינתיים זה יותר קל לרשום ימין ו0מול.

לפני שעתיים, edward כתב:

אין בארץ אף אחד כמעט שמאמין בדמוקרטיה כי מי שדמוקרטיה בראש מעייניו עובר לארה"ב ושוויץ.

תשמע, חשבתי אם להגיב. אני לא מאמין שאתה מטריל, פשוט שאתה קצת...

בפעם האלף פה בשירשור, מבחינת דמוקרטיה ארה"ב לא במצב טוב. שוויץ לעומת זאת...  אבל מעבר לשוויץ הוא קשה מאוד.

אבל יפה שאתה מוכיח את הטענה של יבגני, לא מאמינים בדמוקרטיה.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

אתם יודעים מה ההבדל בין התנהלות כזו לבין מה שקורה ברוסיה? פה עוד אומרים לבכירים את האמת והם משתינים עליה.

שפה שונה ודת שונה. ויותר כסף לגנוב. בהחלט אבל מתקרבים. תיזהרו מהעולים מברית המועצות - חלקם עוד זוכרים טריקים.

הם ינצחו אתכם במשחק עם ניסיון.

לפני כשעה, פינדר כתב:

זה ראיון איתו מלפני הבחירות.

כי הוא אומר גם את זה, אבל גם דברים של ימין. כי רק תורה ירחיק כול מיני ליאורים ויובלים. אבל להגיד עוד קצת כלכלה ימנית - מקרב אותם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לפני כמה מחזורים (של בחירות) היו פה כמה שמה זה התלהבו מסמוטריץ' והסיסמאות שלו.

וא-פרופו תזהרו מרוסים - זוכרים שביבי ופוטין סחבקים?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, David32 כתב:

כי הוא אומר גם את זה, אבל גם דברים של ימין. כי רק תורה ירחיק כול מיני ליאורים ויובלים. אבל להגיד עוד קצת כלכלה ימנית - מקרב אותם

איפה ליאור באמת? מקווה שהוא לא קרא בין השורות את העתיד וכבר עבר לטלפון כשר בלי אינטרנט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כנראה עסוק ברלוקיישן\הגירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ת'כלס מישהו באמת מכיר אותו ויודע להגיד שהכל תקין אצלו? בלי שום ציניות וכו'.

@m3x7r3m3 הכל תקין?

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 8 שעות, edward כתב:

ההגנה שלך זה בחירות כל 4 שנים, שאני מסכים שזה לא הרמטי אבל נגד גוף כמו בגצ יש אפס הגנה כי אתה לא יכול לפטר אותם.

כלומר ההגנה של המיעוט נגד עריצות הרוב היא בחירות כל 4 שנים, שבהן הרוב מן הסתם ינצח. גאוני, איך לא חשבו על זה קודם. אה, רגע.

פורסם
לפני 25 דקות, MiniMiz3r כתב:

כלומר ההגנה של המיעוט נגד עריצות הרוב היא בחירות כל 4 שנים, שבהן הרוב מן הסתם ינצח. גאוני, איך לא חשבו על זה קודם. אה, רגע.

זה עובד רק אם המנהיג שלהם מנצח אחרת הבחירות לא לגיטימיות 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפני יומיים הייתי בהפגנת הענק בירושלים. הגעתי לשם, כמו אלפי מפגינים ברכבת. היה צפוי שיהיה עומס רב על הרכבות אבל שרת התחבורה הורתה לא לתגבר את הרכבות לירושלים, למרות שהוראה כזו היא בכלל לא בסמכותה. הנהלת הרכבת התעלמה ממנה והשירות באותו יום היה מצויין.

אבל קיבלנו הצצה לסוג אמשילות שאותו רוצים להשיג. אם ההפיכה תעבור, החלטות כאלו יונחתו על הנהלת הרכבת, או כל חברה ממשלתית אחרת ומי יוכל להגן עלינו, עם בית משפט ללא עילת סבירות ועם שופטים שמונו על ידי הממשלה?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד שני אתה אומר שהנהלת הרכבת לא ממש שמה על ההנחיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

זה גם פרומו לעתיד הקרוב. כשהאחים היהודים יגידו לחולדאי לבטל את נעים בסופש, אני חושב שהוא יתעלם מהם כמו שקרה במשך שנים עם קנסות לעסקים שעבדו בשבתות. וזה הכל סממנים להתפוררות בעייני

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

ושיפור אמשילות שהם כל כך רוצים, אומר שהיא תוכל למנות ההנהלה שתעשה רק מה שהיא אומרת ולא יהיה יועץ משפטי שיוכל למנוע את זה או בית משפט שיתערב בהחלטות כאלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...