Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

עזבו רגע בן גביר או לא, תתייחסו ברצינות לטענות:

אין פיתות? תאכלו עוגות: תמונות בלעדיות מחיי המחבלים בבתי הכלא (ynet.co.il)

""הצעד של סגירת המאפיות הוא בעיקר פופוליסטי, הם ממשיכים לקבל פיתות וגם מכינים לעצמם בכלא", סיפר ל-ynet ול"ידיעות אחרונות" סוהר שמשרת באגף ביטחוני באחד מבתי הכלא בשב"ס. "הם מאלתרים טאבון מסיר הפוך ומכינים לעצמם לאפות. באחד החיפושים נדהמנו למצוא מכונת שווארמה מאולתרת שהם הכינו מקופסת שימורים גדולה ומנוע של DVD, שאותו הם פירקו. הם מבשלים לעצמם באגפים ומקבלים סחורה טרייה כיד המלך. הם אוהבים במיוחד עגבניות ירוקות להחמצה. בכל אגף יש אסיר ביטחוני שהוא על תקן הקונדיטור, מכין את כל המתוקים. כמובן שיש באגף את כל המצרכים לכך.

"בכניסה לכל אגף אפשר למצוא מכונה להכנת קוביות קרח כדי שחלילה לא ישתו מים בטמפרטורת החדר. יש להם גם מקפיאים גדולים שבהם הם מאחסנים כמויות של עוף, בשר ודגים, שכמובן מגיעים טריים. יש להם באגף גם מתקני כושר ושולחנות פינג פונג. אז אחרי כל זה מדברים על סגירה של מאפיות? זו הרי בדיחה לעומת מה שהאסירים הביטחוניים מקבלים. אסיר פלילי רק יכול לחלום על מה שמחבל מקבל משב"ס".

על יחסי הכוחות בכלא אמר הסוהר: "סוהרים לא מפחדים מהם, אין לסוהר שום כוח עליהם. אי אפשר לדבר איתם, הכול מתנהל מול דובר האגף. במקרים רבים מפקדים לא מגבים את הסוהרים. אם למשל מגיע ארגז תפוחים ויש בו אחד רקוב בטעות, הם מוציאים את כל הסחורה החוצה מהאגף ודורשים סחורה חדשה וטרייה. נותנים להם מה שהם רוצים רק כדי שיהיה שקט. אז יש שקט, אבל זה מה שפוגע בסוף בהרתעה. זה הופך אותנו לבדיחה"."

תגובה  של גדעון סער (לא חבר של בן גביר):

יו"ר תקווה חדשה גדעון סער אמר בתגובה לפרסום על תנאי המחבלים בכלא: "איתמר אחי, אני מאמין שתקיים את התחייבויותיך. יש לך גיבוי לעשות שינוי אמיתי ולסיים את החגיגות האלה. קדימה".

והכי חשוב:

"משב”ס נמסר בתגובה: "תנאי המחיה של האסירים הביטחוניים נקבעו על ידי הדרג המדיני. ככלל, מתקני ספורט מותקנים בכלל החצרות בשירות בתי הסוהר. נציין כי כבר לפני שנה וחצי דרש שב"ס לקיים דיון מהותי בתנאי האסירים בפני הקבינט הביטחוני,שבו יציגו שלל הגופים את עמדתם"."

בשנה וחצי האחרונות מי שלט? מי יכל לטפל בזה?

מישהו חושב שזה הגיוני שמחבלים מקבלים את זה?

העיקר תמשיכו להגיד שזה "מיתוג". התנהלות שכונה ולאף אחד לא אכפת כי "יש שקט". אחרי זה מתפלאים שהם בוחרים סוהרות.

וכמובן, חרא על ביבי שאפשר לזה לגדול ולהתפתח, אבל גם ה"צד השני" חיפש שקט תעשייתי.

ומכל זה במה הוא בחר לטפל?
זה רק מראה את מידת הפופוליזם במקופ טיפול אמיתי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

העיקר הוא הצתלם עם לאפה וקבנוסים.

אתה רואה שעבדו עליך יובל? אתה מבין את זה? עבדו עליך.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

בשנה וחצי האחרונות מי שלט? מי יכל לטפל בזה?

פויה ממשלת השינוי. שנה וחצי לא "טיפלתם" בזה.
רגע מה עם ביבי? 15 שנה לא "טיפל" בזה.
אה שכחתי הצבעת לבן גביר נכון לא לביבי. שכחתי. 

אני לא מבין ממה אתה בהלם? מזה שבני אדם תמיד ינסו לשפר את התנאים שלהם?
גם אם תיתן להם לוף הם ימצאו דרך לשרוף אותו עם ירקות, ואז מה תגיד? שהם מתפנקים?
מתפלא עליך, לא היית בצבא? לא שרפת פחיות טונה עם הנייר טואלט?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

איזה משמעות יש לזה, חוץ מתחושת נקם?

מישהו באמת חושב שמחבל שמוכן להתאבד, או ראש חוליה שמפעיל מחבלים, ינטשו את הטרור ויתחילו לגדל זיתים, כי בכלא אין פיתות או שווארמה ממנוע של dvd?

מתעסקים בשטויות פופוליסטיות שאפשר למכור לציבור.

בינתיים החוקים הראשונים שמזדרזים להעביר נועדו להכשיר מינוי של עבריין לשר, והעברה של תרומות לביבי ומשפחתו.

סדרי עדיפויות.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, DareDevil כתב:

שני הצדדים התרשלו בעניין בתי הכלא. אז אני חושב שכן צריך לעשות צמצום תנאי המחיה שלהם אבל זה צריך לעשות בתחבולה.

בן-גביר על הגריל עכשיו והוא צריך לתת תוצאות בשנה הקרובה. בין אם בטחון פנים, בין אם מדובר בתנאי הכליאה של האסירים וכדומה

במבחן התוצאה, היה עדיף שהוא לא היה עושה כלום וזהו. אני מניח שיש סיבות פרקטיות למה התנאים שלהם כאלה ולא לחם עם מים פעם ביום. זה לא שמישהו חושב שמגיע להם פינוקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, David32 כתב:

העיקר הוא הצתלם עם לאפה וקבנוסים.

האמת, גם אני מעדיף לאפה וקבנוסים על פני חדר כושר.

• מצחיק 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 39 דקות, Night Driver כתב:

האמת, גם אני מעדיף לאפה וקבנוסים על פני חדר כושר.

לשים קבנוס בלאפה זה ביזיון ללאפה.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

לשים קבנוס בלאפה זה ביזיון ללאפה.

כשהאופציה השניה זה חדר כושר אני מוכן להרבה פשרות בלאפה.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

זה רק מוכיח שאדון בנגביר בא בעיקר לקשקש במח ולא לעשות כלום. 

אם מה שכתוב שם זה נכון והם מקבלים מצרכים טריים ומבשלים להם באגף מה שהם רוצים, אין שום משמעות למה שהוא עשה עם הפיתות חוץ מבזבוז כספי מיסים בשביל לקנות כותרות.

השאלה היא האם מתחילים במשהו ומגבירים או לא.

אם ימשיך מזה לדברים אחרים שרשומים שם - הצליח.

לפני שעתיים, DareDevil כתב:

אחרי קצת יותר מעשור שביבי בשלטון, מאוד קשה לשנות משהו, זה דברים שלוקחים זמן. זה לא משנה איזו ממשלה היתה בשלטון.

מה שלא עושים בשנה הראשונה לא עושים בשאר הקדנציה, בגלל זה הם מנסים לרוץ על הרפורמה המשפטית, ובגלל זה ניסו לרוץ על החוקים הפרסונליים נגד ביבי בממשלה הקודמת.

לפני שעה, Night Driver כתב:

ומכל זה במה הוא בחר לטפל?
זה רק מראה את מידת הפופוליזם במקופ טיפול אמיתי.

התחיל, נראה עם מה ימשיך.

לפני שעה, farkash7 כתב:

אני לא מבין ממה אתה בהלם? מזה שבני אדם תמיד ינסו לשפר את התנאים שלהם?
גם אם תיתן להם לוף הם ימצאו דרך לשרוף אותו עם ירקות, ואז מה תגיד? שהם מתפנקים?
מתפלא עליך, לא היית בצבא? לא שרפת פחיות טונה עם הנייר טואלט?

השוואה מטומטמת.

זה כמו להשוות מהנדס שמגיש קורות חיים לחברה אחרת כדי לשדרג שכר מ-46 אלף שקל ל-48 אלף שקל, למשפחת פשע שמרחיבה את מעגל הפרוטקשן שלהם. אחד לגיטימי, אחד לא.

השאלה היא מה אתה עושה כדי למנוע את מה שהם עושים, כי אתה יודע, הם מחבלים מורשעים. ומשום מה זה שמחבל מתחיל לאלתר מכונות שווארמה כאילו הוא מקגייוור בלי שאף אחד רואה זה קצת בעייתי..

לפני שעה, SlowRide כתב:

במבחן התוצאה, היה עדיף שהוא לא היה עושה כלום וזהו. אני מניח שיש סיבות פרקטיות למה התנאים שלהם כאלה ולא לחם עם מים פעם ביום. זה לא שמישהו חושב שמגיע להם פינוקים.

"פרקטיות"

"שקט תעשייתי"

"תכניס תכניס לעטאללה את הבלונדה יאללה הוא ידאג שלא יהיה מרד"

זה לא שמישהו חושב שמגיע להם פינוקים, זה פשוט שמישהו שם למעלה רוצה להעביר את הזמן שלו בסבבה עד הפנסיה אז על ה*** מה יהיה עם הזוטרים.

עריכה:

אתם צריכים להבין שאלה הגורמים לכך שבן גביר כל כך התחזק. לציבור הימני יש תחושה שלאף אחד חוץ ממנו לא באמת אכפת מהדברים האלה כי *הכנס פה אלף ואחת סיבות שכבר דיברנו עליהם ואין לי כוח לכתוב שוב*

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שלא עושים בשנה הראשונה לא עושים בשאר הקדנציה, בגלל זה הם מנסים לרוץ על הרפורמה המשפטית

באמת?

הכנסת ה12 כיהנה בין 1988 ל1992. ממש לפני סוף הכהונה שלה, העבירה חוק שאולי שמעת עליו בימים האחרונים: ״חוק יסוד כבוד האדם וחירותו״.

הקואליציה אגב היתה ימנית וראש הממשלה היה יצחק שמיר.

החוק עבר ללא שום בעיה, כי גובש בתיאום מלא עם האופוזיציה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

התחיל, נראה עם מה ימשיך.

התחיל עם הפופוליסטי ולא עם החשוב.

להחליף פיתות מתוצרת עצמית למאפייה זה בולשיט. אם היה מוציא את מתקני הכושר, מוציא את מכונת הקרח או משהו בסגנון אז כן אבל החלפה כזו זה סתם אחיזת עיניים.

פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

אתם צריכים להבין שאלה הגורמים לכך שבן גביר כל כך התחזק. לציבור הימני יש תחושה שלאף אחד חוץ ממנו לא באמת אכפת מהדברים האלה

אוקיי. גם שילמת עוד מיליון וחצי שקל בשנה, והמצב נשאר זהה.

מעולה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

זה כמו להשוות מהנדס שמגיש קורות חיים לחברה אחרת כדי לשדרג שכר מ-46 אלף שקל ל-48 אלף שקל, למשפחת פשע שמרחיבה את מעגל הפרוטקשן שלהם. אחד לגיטימי, אחד לא.

השאלה היא מה אתה עושה כדי למנוע את מה שהם עושים, כי אתה יודע, הם מחבלים מורשעים. ומשום מה זה שמחבל מתחיל לאלתר מכונות שווארמה כאילו הוא מקגייוור בלי שאף אחד רואה זה קצת בעייתי..

לא מעניין מה לגיטימי. מה שמעניין זה מה ריאלי. אם אנחנו מדברים על לגיטימי אז כנראה שלחלק לא קטן מהאנשים שם בכלל לא מגיע לחיות.
זה מה יש, הם שם חיים. צריך לתת להם אוכל. לא משנה איזה אוכל תיתן להם הם ינסו לשפר אותו.
אני מעדיף שהם ישקיעו אנרגיות בלבנות מכונת שווארמה מDVD מאשר בנסיונות הברחה או בריחה או אונס.

תזכור שכל משאית שנכנסת לכלא היא פוטנציאל אדיר להברחות. מבחינתי שיגדלו שם עגבניות אם זה משאיר אותם בוואקום מהעולם שבחוץ שזה כנראה הרע במיעוטו.
תזכור שכל אוכל שמגיע מבחוץ עולה יותר כסף מאשר פיתה שאיזה אסיר ביטחוני הכין.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הדבר שלא ישנה כלום בתכלס אבל המצביעים יחשבו שעשיתי משהו.

לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

השאלה היא האם מתחילים במשהו ומגבירים או לא.

אם ימשיך מזה לדברים אחרים שרשומים שם - הצליח

מה זה מתחילים במשהו ומגבירים? זה אפילו לא התחלה של כלום, כי כלום לא השתנה מבחינת התנאים שלהם. נטו יחסי ציבור סוג ז'.

לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

"פרקטיות"

"שקט תעשייתי"

"תכניס תכניס לעטאללה את הבלונדה יאללה הוא ידאג שלא יהיה מרד"

זה לא שמישהו חושב שמגיע להם פינוקים, זה פשוט שמישהו שם למעלה רוצה להעביר את הזמן שלו בסבבה עד הפנסיה אז על ה*** מה יהיה עם הזוטרים

אחלה, ואת הביזיון הזה רק הפיתות של בנגביר יעצרו. אולי באמת במקום להתעסק בפיתות, שילך לבדוק למה בשב"ס אסירים ביטחוניים תוקפים מינית סוהרות?

• תוכן חדש...