Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Potato כתב:

למען ההגינות,עזבתי עבודה לעבודה שהיא יותר נוחה(הרבה ימי חופשה,פחות שעות.עבודה וכו') ומאפשרת לי להתעסק בדברים שמעניינים אותי ואני אוהב שהם לא עבודה למרות שירדתי בשכר

התפטרות שקטה, אה?

לפני כשעה, farkash7 כתב:

הוא לא עושה את המינימום.
המינימום זה לעבוד.

הוא עובד במשהו, לא?

האמת - הקטע עם עבודות של מינימום זה שכדי להגיע לשכר סביר, צריך לקרוע את עצמך ולדפוק שעות נוספות, לילות, סופ"שים, ו/או לקחת עבודה נוספת.

קל להסתכל על זה ממרומי הייטקס, איפה במאמץ לא גדול אתה מגיע לתגמול הוגן, כי בסופו של דבר משלמים לך לא על כמה שורות קוד אתה כותב, אלא על הכישורים והידע שלך.

או שאתה יכול להשקיע שעתיים-שלוש ביום במשימות שלך, ועדיין לקבל הערכה טובה מהמנהלים שלך, כי שוב, משלמים לך לא על כמות, אלא על איכות.

שזה דבר מאוד נכון והוגן. צריך לשלם על תפוקה ולא על זמן, אחרת אין לך אינטרס להיות יעיל, אלא רק לשבת ולחמם את הכסא במשך שעות.

אבל כשאתה בעבודתו מינימום, וקל להחליף אותך, אז הקשר בין מאמץ לשכר הוא לא תמיד פרופורציונלי.

לכן אני יכול לגמרי להבין את ההגיון מאחורי להעדיף לעבוד באיזי, להרוויח 5 אלף, מאשר לקרוע את עצמך ולהרוויח 10 ברוטו, כשאתה גם משלם מס הכנסה וביטוח לאומי, ולא זכאי להבטחת/השלמת הכנסה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

התפטרות שקטה, אה?

למה שקטה?

עברתי מהמקום הקודם למקום חדש,זה לא שהפסקתי לעבוד שם או משהו...

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

אבל כשאתה בעבודתו מינימום, וקל להחליף אותך, אז הקשר בין מאמץ לשכר הוא לא תמיד פרופורציונלי

כי באף עבודה לא משלמים על מאמץ. משלמים על התועלת שאתה מביא. אם היו משלמים לפי מאמץ מכונאים היו מרוויחים יותר ממהנדסים.

לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

לכן אני יכול לגמרי להבין את ההגיון מאחורי להעדיף לעבוד באיזי, להרוויח 5 אלף, מאשר לקרוע את עצמך ולהרוויח 10 ברוטו, כשאתה גם משלם מס הכנסה וביטוח לאומי, ולא זכאי להבטחת/השלמת הכנסה.

זה בדיוק העיוות שצריך לתקן, תחתוך את כל התמיכה מהמדינה ותראה איך הוא כבר לא "חי צנוע תמיד רגוע" אלא מנסה למקסם את יכולת ההשתכרות שלו כדי שיהיה מה לאכול בבית.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

כי באף עבודה לא משלמים על מאמץ. משלמים על התועלת שאתה מביא. אם היו משלמים לפי מאמץ מכונאים היו מרוויחים יותר ממהנדסים.

הכוונה שלי ל"מאמץ" זה לתת יותר עבודה. לא במובן של מאמץ פיזי.

בעבודות של מינימום בדרך כלל "מאמץ" = "לתת יותר שעות".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התשלום לפי שעות זה גם הגיוני, אם אתה יושב ומתבטל כי ב2 בלילה אף אחד לא נכנס ליילו, זה לא שאתה יכול ללכת הביתה וצריך לשלם לך על הזמן הזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי הרבה יותר מסובך לפרק מונופול של יבואני מזון מאשר פשוט לבזבז כספי ציבור ולהיות "מתחשב".

פורסם
לפני 51 דקות, פינדר כתב:

למה בישראל מצביעים ימין ומקבלים שמאל?

https://www.inn.co.il/news/587588

כי לא יודעים מה הוא ההבדל בין שמאל לימין. אנשים עם משכורת מינימום שלא סוגרים את החודש מצביעים "ימין". העיקר שיבטיחו לזיין את הערבים (שגם זה לא יודעים לעשות).

פורסם

מתקיים היום דיון בבית משפט בעוד תביעת דיבה כלשהי. כבר הפסקתי לעקוב.

אבל העדויות מדהימות אותי. כאילו, זה לא שלא שמענו את הסיפורים האלו מבן כספית ושות׳, אבל לשמוע אלוף במיל׳ מעיד בשבועה, איך שרה נתניהו ראיינה אותו לתפקיד המזכיר הצבאי, זה הזוי בעיניי.

באמת לא מבין איך זה לא מזיז לקהל הבוחרים והמעריצים שלו.

image.thumb.png.b6217b594744dce4f89d9add6f95777a.png

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

מתקיים היום דיון בבית משפט בעוד תביעת דיבה כלשהי. כבר הפסקתי לעקוב.

אבל העדויות מדהימות אותי. כאילו, זה לא שלא שמענו את הסיפורים האלו מבן כספית ושות׳, אבל לשמוע אלוף במיל׳ מעיד בשבועה, איך שרה נתניהו ראיינה אותו לתפקיד המזכיר הצבאי, זה הזוי בעיניי.

באמת לא מבין איך זה לא מזיז לקהל הבוחרים והמעריצים שלו.

image.thumb.png.b6217b594744dce4f89d9add6f95777a.png

יאללה יאללה עדיף מאשר לתת לחנין זועבי מלבצע את הראיון הזה, שזו הרי האלטרנטיבה היחידה שבוודאות תשעים ושבע פסיק ארבע היתה מתבצעת בפועל!! 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

באמת לא מבין איך זה לא מזיז לקהל הבוחרים והמעריצים שלו

זה לא מעניין אותם. הם מקבלים תשובות קלות.

לפני שעה, mikyl כתב:

כי לא יודעים מה הוא ההבדל בין שמאל לימין

בישראל גם אי אפשר לדעת מה זה שמאל או ימין.

בעיניי ממשלת לפיד/בנט הייתה יותר ימנית מאשר זה.

לפני שעתיים, mikyl כתב:

העיקר שיבטיחו לזיין את הערבים (שגם זה לא יודעים לעשות).

מה יש לדעת?

פורסם

שם פה לינק לסרטון בנוגע להסכמים שנחתמו - ספציפית מדובר על ההסכם שנחתם עם כל המפלגות- בהמשך הוא יוציא סרטון ספציפי לכל מפלגה עם הדרישות שלה.

שורה תחתונה - מס עבאס התחלף ל"לא מס עבאס" - אותה הגברת בשינוי אדרת..

ושאר הדברים שת'כלס כבר קרו בממשלה הקודמת. כמה יקודמו וכמה לא, את זה נצטרך לגלות בהמשך.

כמו שאני מבין, כל עוד מדובר על חקיקה מיידית - אז זה יקרה בוודאות, כל מה שהכניסו לו תחום של זמן, קרי "החקיקה תיגמר תוך שנה מהקמת הממשלה" - סיכוי נמוך שיקרה.

אם הממשלה תמלא את ימיה או לא, זה כבר תלוי בשרה והילד. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

שם פה לינק לסרטון בנוגע להסכמים שנחתמו - ספציפית מדובר על ההסכם שנחתם עם כל המפלגות- בהמשך הוא יוציא סרטון ספציפי לכל מפלגה עם הדרישות שלה.

שורה תחתונה - מס עבאס התחלף ל"לא מס עבאס" - אותה הגברת בשינוי אדרת..

ושאר הדברים שת'כלס כבר קרו בממשלה הקודמת. כמה יקודמו וכמה לא, את זה נצטרך לגלות בהמשך.

זה 50 דקות, אפשר לקבל תקציר מנהלים?

• תוכן חדש...